reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie!!!
I jak wam zaczął się nowy rok???
Ciekawe jak tam nasza Sol, czy już Emilkę do domu przywiozła:)

reklama
No to i ja się Witam z Wami Kobietki:-) jestem z okolic Kielc:-) krynki- starachowice:-) witajcie witajcie. Coraz nas więcej:-) pozdrawiam:-)

Sol - gratulacje :-)
Gaba - chyba juz nie wczesniak, bo 37 tydzień?
Aleksia123 - witamy, witamy :tak:
julita1212 - u mnie do du..... Filip goraczka od piątku 38-40 stopni. Mimo że od poniedziałku był na antybiotyku. POrażka. Wiki sie nie może wygrzebać. Nie śpi mi nocami. Wczoraj obudziła sie o 23 a usnęła dopiero o 3 w nocy. Mam nadzieję że to zęby i szybko przejdzie. Do tego wszyscy "moi" lekarze na urlopie i nie mam do kogo iść z Filipem żeby powiedział co dalej robić. Wrrr.
Ja też mam jakieś zapalenie spojówek chyba. Ropa mi zalewa oczy.

Moja Gabi ma dopiero dwa ząbki, a widzę że Twoja Maja 4:) W sierpniu chcę wrócic do pracy i mysle czy wysłąć Gabi do żłobka, czy znaleść nianię. Wiadomo lepiej opłaca się żłobek, no ale u nas to raczej prywatny, bo na państwowy tob raczej się nie kwalifikujemy
mrozik z tego co pamiętam ciąza donoszona to 38 tydzień ale głowy uciąć za to nie dam, wspólczuje chorób dzieci

No to i ja się Witam z Wami Kobietki:-) jestem z okolic Kielc:-) krynki- starachowice:-) witajcie witajcie. Coraz nas więcej:-) pozdrawiam:-)

witaj:)))

Gaba tak Maja ma juz 4 i ida nastepne...

A co do ciazy to ja rodziłam dokładnie w 38 tc i powiedzieli ze akurat donosiłam i Maja nie jest wczesniakiem.

eloo :-)
Mrozik, umieralnia w domu... współczuje, kurujcie się.
Ola, witaj :-)
Gaba, próbuj do żłobka, co Ci szkodzi, nóż, widelec się uda ;-) bo z prywatnym to może być jeszcze gorzej
Co do wcześniaków, by rozwiać wszelkie wątpliwości:
"Noworodek nazywany jest wcześniakiem, gdy przychodzi na świat przed ukończeniem 37. tygodnia ciąży." - Fundacja Wcześniak
U nas wszystko Ok :-) nie ma na co narzekać ;-) powoli sobie wszystko płynie. Baśka sobie rośnie, wali nam takie texty że mało się ze śmiechu posikaliśmy hehehe, nie ma jak przedszkole. Przed świętami mieli choinkę, to ślicznie wierszyk powiedziała... maltretował nas nim 2 tyg... ;-) nie mówiąc już o piosenkach.. :-)
ok,spadam bo spać mi się chce, chociaż tyle ze do końca tyg mam wolne :-)
buziaki dziewczyny

reklama
Hej dziewuszki :-D

No Emi się urodziła szybciorem bo w 4 godzinki :-D A bólowych chwil miałam aż 10 min bo skurczy nie czułam albo słabo odczuwałam :-D Wyszłyśmy w poniedziałek ale ja ostatnio zakręcona jestem i o bożym świecie nie pamiętam :-p Ogólnie dajemy sobie radę w domciu więc jest ok. Emi grzecznie śpi i je i się rozgląda, praktycznie nie płacze więc mam luzik jak przy Karoli :-D Karola zakochana w siostrzyczce pomaga mamusi jak może :-D Ja się czuję świetnie więc żyć nie umierać :tak: Jutro zaczynamy werandowanie małej bo nie chce mi się w domu siedzieć :-p
Ogólnie Emi nie jest wcześniakiem bo z 37 tc a urodziła się z wagą 3170g i wzrostem 53cm więc kawał baby :-D Dostała 7 pkt bo urodziła się z łapką przy policzku i sobie tym zrobiła wybroczyny na buźce wpisane jako uszkodzenia twarzy przy porodzie. No i senna się trochę urodziła bo po 4 godzinach na oxy kto nie byłby padnięty :-p

Wszystkiego dobrego w tym nowym roku 2011 wam życzę :tak:

167557_188838327794591_100000052740911_709251_1115457_n.jpg

A to mój mały okruszek sylwestrowy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry