reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole i niech te święta będą wesołe.!:*
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.!

reklama
Witajcie mamy z Kielc i okolic:) Wlasnie na forum znalazlam ten watek(nieukrywam ze sie z niego ucieszylam:):)) ja co prawda jestem przyszla mama(12.08.2011) ale chetnie poczytam rady starszych, bardziej doswiadczonych kolezanek:) P.S. WESOLYCH SWIAT

Witajcie mamy z Kielc i okolic:) Wlasnie na forum znalazlam ten watek(nieukrywam ze sie z niego ucieszylam:):)) ja co prawda jestem przyszla mama(12.08.2011) ale chetnie poczytam rady starszych, bardziej doswiadczonych kolezanek:) P.S. WESOLYCH SWIAT

Witaj Paula:)
Napisz nam coś więcej o sobie.
Ja mam córcie 8miesięczną Maję:)

cześć Dziewczyny:-)mam 25 lat i 06.10.10 urodziłam synka Miłosza:-)jeśli to możliwe to chętnie się dołącze do waszej forumowej rodzinki:-)
Pozdrawiam serdecznie:happy2:

hey, witam na forum :-)
co do szpitala, to powiem tyle ze ile nas tu tyle opinii :-) ja np rodziłam na Prostej i jestem zadowolona, Sol uważa ten szpital za rzeźnię, wiele moich koleżanek rodziło na Kościuszki i narzekają, inne na Czarnowie i też rożnie-zadowolone albo nie... Wszystko zależy od tego czego oczekujesz od danego szpitala :-) Myslę też że wiele przez ostatnie 1,5 roku się nie zmieniło... Ja od siebie polecam Prostą i tyle :-)

ja też jestem zadowolona z lekarzy i personelu na prostej i też polecam ten szpital:-)

Witam wszystkie mamusie!
Jestem z Buska-Zdroju.
Poszukuję dobrego ginekologa w Kielcach, wiele pozytywnych opinii słyszałam o dr Marcinie Misiek - czy któraś z Was miała z Nim do czynienia? Jeśli tak, to czy mogłabym prosić o jakieś dane kontaktowe tego lekarza? znalazłam na google dwa numery tel - nie wiem czy dobre :)
Z góry dziękuję za informację. :)
Pozdrawiam cieplutko!
ja osobiście jestem bardzo zadowolona z dr.Krzysztofa Maciejewskiego-przyjmuje prywatnie na ul.Jarońskich a w szpitalu pracuje na prostej.Jeśli któraś będzie potrzebowała numeru to dajcie znać:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam nowe dziewczyny
Rysia - jak chcesz coś dopisac do swojej wiadomości juz wysłanej, to po prawej stronie na dole masz opcje edytuj. Wciśnij i dopisz sobie - mamy bardzo surową moderatorkę, hehee ;)
oo, widzę że znasz ta opcję bo już edytowałaś posta :). Generalnie zasada jest taka że nie piszemy pod sobą postów - no chyba ze godzina minęła

witam nowe dziewczyny
Rysia - jak chcesz coś dopisac do swojej wiadomości juz wysłanej, to po prawej stronie na dole masz opcje edytuj. Wciśnij i dopisz sobie - mamy bardzo surową moderatorkę, hehee ;)
oo, widzę że znasz ta opcję bo już edytowałaś posta :). Generalnie zasada jest taka że nie piszemy pod sobą postów - no chyba ze godzina minęła

Oki bedę pamiętać na przyszłość-a moderatorkę proszę o wybaczenie:-)

ciacho - wszystkiego Najlepszego dla Marcelinki w dniu jej pierwszych urodzin :-)
tort_500x500.gif

mrozik - hehe - a ja myślałam że tylko ja moralizuję :-p

rysia, paula - witajcie :-D

A ja przed Świętami w szpitalu ze skurczami wylądowałam, dostała Emi leki na rozwój płuc bo było przed 36tc a fenoterol nie działał ani inne leki :sorry: Ostatecznie 23 grudnia minęło mi równe 36 tc i wypisali mnie na Święta bez leków :-p Wczoraj znowu KTG i pewnie jutro też i czekamy na poród bo akcja skurczowa jest całkiem ładna :-) Może jeszcze w tym roku się poznamy z naszą córcią :-)

Sol - no to na całego idziesz ;). Tylko nie w Sylwestra idź rodzić, bo jeszcze lekarze po szampanie będą ;). Żartuje tak oczywiście - moją siostre tak straszyli i urodziła dopiero 10 stycznia :)

Ciacho - ode mnie również najlepsze życzenia dla Marcelinki. Sto lat sto lat

reklama
Dziękuję za życzonka dla Marcelinki:) Ale to szybko zleciało... a pamiętam jakbym się wczoraj darła... :p Jak będę miała trochę czasu to wrzucę aktualne zdjęcia mojej gwiazdy:p Jak tylko zobaczy aparat to od razu płacze zamieniają się w pozy i miny, taka z niej modelka.
Moja połowica mnie ostatnio wkurza, od poniedziałku gada że następnego dnia to ja idę do pracy a on zostaje z małą i teściową i dupa codziennie mu coś wypada a ja dalej siedzę w domu:/:baffled:
Witam nowe forumowiczki!

Spadam bo księdza dzisiaj mam i muszę się przyszykować.

Do góry