reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Asiulka - no to Was załatwili. Brak słów. :no:
Ale i tak Was krótko trzymali. Nasz zabieg ma trwać podobno 10 minut a lekarz mówił że 3 dni bo jednego musimy przyjść, drugiego zabieg, a wypuszczą w 3 dzień. Nie wiem jak ja go w tym szpitalu tyle przetrzymam :-(. Na razie jeszcze konsultujemy w Warszawie ten paluszek. Zobaczymy co powiedzą

ja już głosowałam dzisiaj i właśnie miałam linka wrzucać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dobry wieczór;)
Ojjj coś tu otatnio cichoooooooo jak makiem zasiał!!!!

Sol jeśli chodzi o mnie to czuje sie świetnie w roli mamusi, gorzej już z moim zdrowiem bo jakoś sałaba się czuje;(
Zero siły!!!

Dziś byliśmy na kolejnym szczepieniu...majeczka troszkkę popłakała na samo ukłucie...
Mierzy już 66cm i waży 8600gram:)))

Asiulka jak tam Emilek???
Mrozik a kiedy ma Filipek ten zabieg??/ Trzymamy kciuki:)

Sol a jak wy się czujecie??? Upałów już nie ma to chyba lepiej co nie?

Dziewczyny mam pytanie czy nie orirntujecie się mieszkaniach? Tanio cicha okolica itp? 2-pokojowe...

Julita, ale wynająć chcesz?? czy kupić? Ogólnie polecam swoje osiedle ;-) często nazywane osiedlem starych ludzi i matek z dziećmi hehe. Dobre jest samo ułożenie bloków, ponieważ w centrum osiedla nie ma w ogóle ulic, dużo drzew jest, ławek, jest gdzie chodzić na spacery z dzieciakiem, place zabaw, 2 przedszkola,sklepy itp itd :-) ceny wynajmu 2 pokojówki od 950 do 1300 (z czynszem już), a jesli chcesz kupić, to wiem że ceny spadły, ogólnie zależy od mieszkania, w jakim stanie,piętro itp (180 tys - 250tys) a i u nas nie ma piecyków gazowych, ja sie ich osobiście boję, może to i śmieszne ale taką mam zchizę hehehe
a dziś mam dobry dzień, mąż zaprowadził młodą do przedszkola a do roboty spieszyć się nie muszę :-D ide sobie kawkę zrobić :-)

Ostatnia edycja:
Julita, ale wynająć chcesz?? czy kupić? Ogólnie polecam swoje osiedle ;-) często nazywane osiedlem starych ludzi i matek z dziećmi hehe. Dobre jest samo ułożenie bloków, ponieważ w centrum osiedla nie ma w ogóle ulic, dużo drzew jest, ławek, jest gdzie chodzić na spacery z dzieciakiem, place zabaw, 2 przedszkola,sklepy itp itd :-) ceny wynajmu 2 pokojówki od 950 do 1300 (z czynszem już), a jesli chcesz kupić, to wiem że ceny spadły, ogólnie zależy od mieszkania, w jakim stanie,piętro itp (180 tys - 250tys) a i u nas nie ma piecyków gazowych, ja sie ich osobiście boję, może to i śmieszne ale taką mam zchizę hehehe
a dziś mam dobry dzień, mąż zaprowadził młodą do przedszkola a do roboty spieszyć się nie muszę :-D ide sobie kawkę zrobić :-)

marla wiesz pytam bo moja siostra potrzebuje wynająć, jest sama więc nie ma dużych wymagan ważne by było w jakimś spokojnym miejscu.dokładnie to od października by chciała wynając, bo jeszcze nie wie czy dostanie się do szkoły czy pójdzie do pracy.

julitka - a dziękuję - pod względem upałów mi lepiej ale przez te deszcze ciągle śpię :-D U mnie na osiedlu też względny spokój i cisza. Na osiedlu 3 przedszkola i żłobek, kilka szkół i wszędzie blisko bo to centrum chociaż ciche :-D Wynajem dwupokojowego mniej więcej w tych samych cenach co wszędzie od 900-1300 zł plus media. Nam się tu fajnie mieszka bo komunikacja z całym miastem jest pod nosem a i sklepów dostatek :tak:

marla - ja mam już termę po wypadku ale też na gazowe mam jakiegoś nerwa :-p

julitka - a dziękuję - pod względem upałów mi lepiej ale przez te deszcze ciągle śpię :-D U mnie na osiedlu też względny spokój i cisza. Na osiedlu 3 przedszkola i żłobek, kilka szkół i wszędzie blisko bo to centrum chociaż ciche :-D Wynajem dwupokojowego mniej więcej w tych samych cenach co wszędzie od 900-1300 zł plus media. Nam się tu fajnie mieszka bo komunikacja z całym miastem jest pod nosem a i sklepów dostatek :tak:

marla - ja mam już termę po wypadku ale też na gazowe mam jakiegoś nerwa :-p
Sol widzę że spodziewasz się drugiej dziewczynki:)
Gratki:)

Sol - a co było z moim postem że edytowałaś? Pisze że pkt 3 regulaminu, a tam pisze coś o nowych wątkach. Nie pamiętam zebym zakładała nowy wątek :hmm:
A my wszyscy chorzy: Wiktoria, Filip, ja i mąż. Wszyscy katar po pas, gorącza, ból gardła, pleców... szpital w domu:baffled:

Sol - a co było z moim postem że edytowałaś? Pisze że pkt 3 regulaminu, a tam pisze coś o nowych wątkach. Nie pamiętam zebym zakładała nowy wątek :hmm:
A my wszyscy chorzy: Wiktoria, Filip, ja i mąż. Wszyscy katar po pas, gorącza, ból gardła, pleców... szpital w domu:baffled:
Życzę zdrówka!!!!

o cholera, julita czym Ty ją pasiesz???:sorry2: Marcelina ważyła na koniec ósmego miesiąca 7800... co prawda teraz się wzięła za jedzenie ale wątpię żeby przekroczyła 8,5 :rofl2:
mrozik zdrówka Wam życzę, my się puki co trzymamy (puk puk w niemalowane)

sol, u mnie wszyscy czekali na chłopaka i co i rusz opowiadali mi bajki z cyklu: miała być dziewczynka a urodził się chłopak, ale widzę, że koncepcja imienia ciągle się zmienia... też się zastanawialiśmy nad Emilką ale w końcu Marcelina została:)

a u nas wszystko po staremu, może po za jedną zmianą: mamy już dwa zęby i to chyba nie koniec bo ciągle marudzi:/:baffled:

reklama
mroziku - bo miałaś dwa posty pod sobą a na forum obowiązuje regulamin ogólny forum Regulamin forum - Forum BabyBoom i to do niego się odnoszę :tak: regulamin wewnętrzny danego działu to osobna sprawa :tak: A po za tym i najważniejsze - zdrówka dużo :tak:

ciacho - zmieniała się bo M się nie chciał godzić na kolejne imiona :dry: Ostatecznie będzie albo Emilka - po mojej babci albo Aleksander jeśli jednak będzie chłopak :tak: A Niziurski z opowiadań koleżanek rzadko się myli co do płci - jak nie ma powyżej 50% pewności to zwyczajnie nie mówi :tak:

Wkurzyłam się bo photoshopa nie mogę zainstalować :dry: a przez to mi robótka leci :-(

Do góry