reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

A mówiłam, grunt to pozytywne myślenie.

ewatresco witaj:)

maruda, Ikea ma to do siebie , że jak coś chcesz koniecznie kupić, to tego właśnie nie ma. Ja polecam Black Red White na Pilotów, mają tam wiele fajnych rzeczy no i możesz popytać w Entliczkach albo szukać na Allegro.

reklama
z ta płaczliwoscia to swietnie jestem w stanie Cie zrozumiec... mi czasem wystarczy, ze moj pies sie na mnie spojrzy takim slodkim wzrokiem i az mnie w dolku sciska... :zawstydzona/y: moj S. ma ze mnie niezly ubaw...
aaaaa jesli chodzi o takie naklejki na sciany to z dozwiadczenia wiem, ze ciezko znalesc je w sklepach, szczegolnie w kielcach:/ polecam sklepy internetowe, ogromny wybor i naprawde rozsadne ceny!

Chodzi wam o takie nalepki piankowe na ścianie z postaciami z bajek? Bo takie pianki to w Praktikerze są i to całkiem spory wybór na akcesoriach przy firankach :tak: My mamy cały zestaw Kubusia Puchatka ale są też księżniczki, auta, supermany itp.

truska - to kiedy na herbatkę ? Kurde nie mam grafika chłopaków i nie wiem kiedy mam wychodne :-p

hej hej
Sol nie, nie, chodzi mi o naklejki. te piankowe to sa chyba raczej na podloge.mielismy takie ale mialy za male elementy i nasz maly je wkladal do buzi.
dzis kupilismy te naklejki - rybki. obkleilismy malemu caly pokoj hehe, rybki sie gonia, wodorosty rosna za nimi syrena wyskakuje i wszedzie pelno babelkow wdnych, mowie wam cud miod i malina teraz wyglada pokoik;-) dzis maz przymontowal jeszcze pulke, bo ciagle sie wkurzalam ze wszystkie leki i malego szpargaly poroznoszone sa po calym domu i w koncu wszystko jest na swoim miejscu. powiesilismy tez zdjecia w przedpokoju, u nas i u malego jest potrojna ramka. jestem bardzo zadowolona z tego jak to wszystko ladnie wyglada:-)

kurcze jak ja sie nie moge doczekac kiedy tez bede mogla urzadzic pokoik dzieciecy... narazie to srednio mozliwe bo chyba jak wszyscy poczatkujacy rodzice zaczynamy od kawalerki;-) ale postaram sie chociaz zrobic taki maly kacik dzieciecy... zeby nasze malenstwo mialo milo i przytulnie:)

reklama
witam
wróciłam z wakacji - zadowolona ale średnio wypoczęta. Wiki ząbkuje i daje w kość. Filipek rozrabia, ale jak na niego to jest super;-)
My nalepki na necie zamawialiśmy. Prawie pokoiki skończone - długo nam to idzie :sorry:

Ja próbuję zrzuci te moje zbędne kg, ale średnio mi to idzie, aż sie dziwię :baffled:
Jak będe miała dłuższą chwilkę to postaram sie Was dokładniej poczytac, bo teraz to tak tylko przeleciałam
Witam nowe dziewczyny:tak:

Do góry