S
Sol
Gość
Nie - maleństwo ma się świetnie - dzisiaj słuchałam serduszka i patrzyłam jak ssie kciuka :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cZEŚĆ MARLA PRZEPRASZAM CIĘ ALE NIE PRZECZYTAŁAM WSZYSTKICH WIADOMOŚCIeloo
Truska, dziewczyny się urlopują, więc pustki... ja niestety urlop gdzieś we wrześniu... więc pól dnia przed kompem w robocie spędzam... chociaż teraz jak tak leje to żadna strata ;-)
do tego młoda mi się pod ziębiła, mam nadzieje że jej się to nie rozwinie..
a wracając do pogody to ja wole jak jest tak pól na pół ;-) bo ostatnio to same skrajności... albo powódź i ulewy albo susze i upały.... masakra
Truska a co twojej Weronice??
Halina ja pisałam co u mnie słychać ale kompletnie zignorowałaś mojego posta![]()
halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. Myśmy przystopowali od poniedziałku bo baśkę choroba złapała. A od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-d wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)
Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurówwreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)
sol kawiarnia "kawka zabawka " jest w muzeum zabawek
widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . Super
halina udanych staranek zyczę
witajcie dziewcxzyny
a u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...
Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka trzymam kciuki...
Marla i halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...
Zycze milego dnia:-)