reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
eloo
Truska, dziewczyny się urlopują, więc pustki... ja niestety urlop gdzieś we wrześniu... więc pól dnia przed kompem w robocie spędzam... chociaż teraz jak tak leje to żadna strata ;-)
do tego młoda mi się pod ziębiła, mam nadzieje że jej się to nie rozwinie..
a wracając do pogody to ja wole jak jest tak pól na pół ;-) bo ostatnio to same skrajności... albo powódź i ulewy albo susze i upały.... masakra
Truska a co twojej Weronice??
Halina ja pisałam co u mnie słychać ale kompletnie zignorowałaś mojego posta :p
cZEŚĆ MARLA PRZEPRASZAM CIĘ ALE NIE PRZECZYTAŁAM WSZYSTKICH WIADOMOŚCI :sorry:, NIE MIAŁAM POPROSTU CZASU.
BYLIŚMY NA WYCIECZKACH W KUROZŁĘKACH , W CHAŁPKACH I W OSTROWIE Z GRUPĄ DZIECI BYŁO SUPER ,W WPIĄTEK BYLIŚMY W KRAKOWIE- NA BASENIE, ZWIEDZILIŚMY WAWEL I GRÓB PREZYDENTA. BYŁO SUPER:-). BYLIŚMY NA NOWINACH NA BASENIE , CÓRCIA SIĘ WYBAWIŁA PŁYWAŁA W KÓŁECZKU POMPOWANYM, BYLIŚMY RÓWNIESZ NA SIELPI POPŁYWALIŚMY , BYŁA SUPER CIEPŁA WODA :tak: ALE CHYBA TERAZ JEST CHŁODNA :laugh2:.
OBECNIE CÓRECIA SIEDZI W DOMU BO CAŁY CZAS PODA , BAWIMY SIE W DOMU .
JA Z MĘŻEM STARAMY SIE O 2 DZIDZIUSIA (CÓRCIA ANIA MA 4 LATA), TO NASZ 3 CYKL, DZIŚ MAM TERMIN @ JESZCZE JEJ NIE MA I OBY NIE PRZYSZŁA:-), ALE CHYBA PRZYJDZIE BO TEST ZROBIŁAM WCZEŚNIEJ I WYSZEDŁ NEG.:-(.
A CO U CIEBIE ???? BYLIŚCIE GDZIEŚ??
POZDRAWIAM CIE I ŻYCZĘ SŁONECZNEGO LATA:tak:

Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-D wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)
co do starania to życzę owocnych wysiłków ;-)

halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. Myśmy przystopowali od poniedziałku bo baśkę choroba złapała. A od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-d wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)

witaj marlo dzięki za życzenia , moja córcia też ostatnio złapała katar chyba w niedzielę wybiegła na dwór ugrzana a było chłodno, ale na szczęscie już jej pszeszło , zrobiłam jej inhalacię i jej pszeszło.
życze zdrówka dla basi i słonecznych dni . Pozdrawiam cię :-)
P.S JLE MAJĄ LAT TWOJE DZIECI??????

Hey. Baśka ma 2 lata i 4 mce :-) i mam tylko Baśkę, bo męża chociaż czasem jest jak małe dziecko nie liczę ;-) hehehe
miałam taką nadzieję, że dziś będzie ładnie a tu lipa... siąpi taki wredny kapuśniaczek... bleee, może wreszcie jutro będzie ładnie :-)

Witam się porannie :-)

marla - nie chwaliłaś się że masz szczurzątka :-D Też miałam - przecudowne stworzenia :tak: A teraz mamy koszatniczki - też są fajne ale ostatnio chyba im upały po tyłkach dały :-D U ciebie siąpi a u mnie pada :dry: a niby tylko 2-3 km różnicy :-D

halina - no to mieliście wycieczek a wycieczek :-D

Dostałam śniadanko od męża bo on z Karolą dostali ode mnie i mam nadzieję się zaraz wybyć do koleżanki na położniczy bo coś urodzić jej się nie chce :-D A ma taką fajną tą piłeczkę :-D

Sol Kawiarnia "Kawka zabawka " jest w Muzeum Zabawek
Widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . SUPER

Halina udanych staranek zyczę

Witajcie dziewcxzyny

A u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...

Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka Trzymam kciuki...
marla i Halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...

Zycze milego Dnia:-)

reklama
Halinka spoko, tak się tylko przypomniałam ;-)
to mieliście bardzo dużo atrakcji. myśmy przystopowali od poniedziałku bo Baśkę choroba złapała. a od piątku do niedzieli miałam teściów więc weekend wycięty z życiorysu ;-) hehehe a do Krakowa się wybieram za tydzień, bo jadę odebrać terrarium dla moich szczurów :-D wreszcie się ogonki wybiegają bo jest ogrooomne ;-)

Witam dziękuję wam za życzenia:-) mam nadzieje że sie uda, córcia czeka na rodzeństwo, WSZYSTKIM STARAJĄCYM TERZ ŻYCZĘ DZIDZIUSIA:tak:, POZDRAWIAM

sol kawiarnia "kawka zabawka " jest w muzeum zabawek
widzę ze pożądek zrobilac w wątku o lekarzach . Super

halina udanych staranek zyczę

dziękuję za życzenia mamy jeszcze nadzieje że sie uda

witajcie dziewcxzyny

a u mnie dzisiaj wogole nie padalo chyba jakie\s inny moj rejon miasta a teraz swieci piekne sloneczko i maly wariuje na dworzu.. Ale wiefczorem wracamy juz do domu maly sie wybawi potem pojezdze z ni8m na rowerze i wracamy...

Halina- zycze powodzenia w staraniu o maluszka trzymam kciuki...
Marla i halinka mam nadzieje ze dzieciaczkom nic nie bedzie i nie bedzie gorzej u nas odpo\ukac spokoj ciekawe czy bedzie ok.. Jeszcze zostal 1 miesiac wakacji i jesien ufff nie chce...

Zycze milego dnia:-)

dziekuje za kciuki w starankach:-), a u nas ja mam katar - chyba u nas jakiś wirus panuje po tym ochłodzeniu:-(. Pozdrawiam cieplutko ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry