reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witaj Kalka- chyba juz wrocisz na dluzej:tak::tak: co tam se u was dzialo:sorry::sorry::sorry:

marzycielka- na forum to chyba zwykle na weekend robi sie pusto..

a ja sie wkurzylam bo mialam plany na popoludnie i sie popsula pogoda i trzeba bylo do domu wracac;/:no::no: ale zrobilam 3 prania bo mi sie uzbieralo jak nie wiem:rofl2::rofl2: no i mysle nad drugim daniem... Na jutrzejszy festyn raczej tez sie nie wybiore jak bedzie taka pogoda w dodatku prawdopodobnie jutro bede musiala isc pomoc sadzic ziemniaki u babci:sorry::sorry:

Jakby ktos byl na forum to zapraszam...

No pogoda Nam się zepsuła.

A gdzie ten festyn ma być??

reklama
nooo :), to znaczy że tez sie wybierasz? My planujemy przyjechac między 10-11 i tak do 12 połazić, a później na chwilkę do mamy żeby Wiktorię przebrać i nakarmić i na targi
A w niedzielę musze na bazarki podjechać i kupić coś dla siebie, bo za tydzień na wesele idę. Wprawdzie tak na 2-3 godzinki, no ale założyc coś trzeba na siebie

Wiecie Co ja tez mylalam na ten festyn ok 11 a nawet 10 jechaC JAK SIE UDA i pogoda bedzie ...a jak nie to w domu siedzimy... zreszta okaze sie tez co z tym sadzeniem ziemniakow bo moze dopiero po niedzieli to ten festyn bym sie zalapala...

a tak wogole to od siebie z pracy mam 3 kroki do ciucholandu na Zagnanskiej i poprostu tak okupilam malego na cala wiosne i lato i ciuszki nowe niektore jeszcze z metkami:-):-):-) wywalilam pol szafy malych ubran i drugie pol wrzucilam:-D:-D:-D ale mam spokoj ... a u siebie w Swiecie dziecka dokupilam majtej skarpetek mam z glowy:sorry:
tylko za kurtka sie musze jeszcze rozejrzec taka podworkowa bo ta co mamy kremowa to za jasna:crazy::crazy::crazy:

Witam się wieczornie :tak:

kalka - no już myślałam że Cię halny nam zabrał :-D
kamila - ja wolę miasto i bloki - jakieś takie przyzwyczajenie :-p Jak byłam mniejsza uwielbiałam jeździć na wieś, ale jakoś mi przeszło :dry:

Ja siedzę chora w domu, zapalenia ucha środkowego się nabawiłam i się wściekam po domu bo mam zakaz wychodzenia - chociaż na taka pogodę bym się nie wygoniła :no: Miałam iść jutro na ten festyn ale ostatecznie przyjedzie do nas chrzestny Karoli z rodziną bo nie mogli być na jej urodzinach. Karola dostała taką dużą kuchnię i teraz siedzi całymi dniami i gotuje albo herbatkę robi :-D A do tego wreszcie dostałą własne normalne 160x70 łóżko i pościel i całe wyposażenie wyrka i jest szczęśliwa :tak: Wreszcie się dziecko wyciągnąć może :-D

Dobry wieczór :)
Sol no powróciłam do Was i zagoszczę na dłużej jeśli można ;)
Kamilko u nas w sumie troszkę się działo, ale na obecna chwilkę jest ok.
Mały wcześniej tak mi chorował, brakowało sił, jak nie z jednej wyszedł choroby to od nowa coś łapał.
Męża miałam trzy miesiace na bezrobociu,
teraz wszyscy prze szczęśliwi bo dostał dofinansowanie z urzędu
na właśna działalnośc i powoli działa

A ja to dalej siedzę w domu i fioła czasem dostaje.

Sol rewelacyjne Karola dostała prezenty :)

Spokojnej nocki Wam życzę

kalka - głupie pytanie :-D Nie przejmuj się ja też siedzę jeszcze z Karolą i fioła dostaję ale ja dodatkowo piszę inżynierkę więc mam podwójnego hopsa :-p

No dziewczyny - życzę ładnej pogody na festynie :tak:

reklama
Do góry