reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja mam zamiar w tym tygodniu się wybrać na Krakowską - bo choć mam 20 m na Kujawską - to jednak nie chcę chodzić z nią na przyszkolny. A ja też sobie z chęcią popływam więc mała zostanie tam pod opieką znajomego ratownika a ja będę mogła sobie popływać. Czasami dobrze mieć wielu znajomych :-D

A ja zaraz spadam się wykąpać. A potem czeka mnie sprzątanie :-/

reklama
Na Kujawskiej basen jest "przyszkolny" to znaczy że pełno dzieciarni tam się kręci a teraz jest w pieron zachorowań na różne wirusy. A na Krakowskiej jest basen "otwarty" więc są większe szanse że mniej chorych dzieci tam przychodzi. Po za tym na Krakowskiej mam kolegę ratownika więc będę mogła z nim Karolę zostawić i sobie popływać sama na głębokim :tak: Po za tym na Krakowskiej nie zmienili niecki więc jest nadal w najgłębszym miejscu ponad 4 m a na Kujawskiej chyba do 1,80 więc jak dla mnie lipa bo uwielbiam nurkować i skakać :tak: Ale największym plusem jest tam obecny kolega który mi dziecka przypilnuje :laugh2: Po za tym na Krakowskiej mają rurę do zjeżdżania - więc będę mogła się z Karolą pobawić :tak:

No ja sobie całą łazienkę umyłam i wyszorowałam, została mi Kuchnia ale to jak M pójdzie do pracy i Karola uśnie.

Czesć dziewczyny,wcale nie podoba się mi to nowe forum....
Do tamtego się już przyzwyczaiłam!!!
Ja siedzę w domu juz 3 dzień z kolei...sama boje się wychodzić a już tym bardziej w taką pogodę!
Kamilka dobrze że synek już zdrowy to najważniejsze!!!

Moj maly mi fiksuje i sie buntuje nie chce mi spac !! normalnie a przydalby mi sie odpoczynek bo dzisiaj jestem jakas rozbita i z niczym sie nie moge zebrac....:-:)-:)-(

w dodatku siostra miala do mnie przyjechac i jakos jej nie ma chyba juz lipa...wiec do wieczora siedze sama:(:dry::dry:

co do tego wygladu forum to tez jakos mi dziwnie nie umiem sie teraz tu odnalesc:baffled::baffled::baffled:

Ja nie patrzę na baseny czy przyszkolny czy nie :-p. Filip i tak chodzi do żłobka, to jak ma coś złapać to i tak złapie.
Właśnie, od września przedszkole - ojej, ciekawe jak to będzie :sorry2:. Mam nadzieję ze dostaniemy sie do tego na uroczysku. Tak bardzo by mi to było na rękę :tak:
Zamówiłam dzisiaj firanki do pokoju Filipka a wczoraj kupiliśmy zyrandol - taką zwykłą papierzaną kulę, z "Autami". Jak znajdę na necie to w zakupowym wkleję
Kamilka - powodzenia z szukaniem pracy:tak:
Julita - no lepiej uważać, ja to sie boję tych drzew, tak nimi rzuca.
Gaba - ty nie chcesz 8 marca, a mnie 8 marca by odpowiadał ;-)
Truska - a ja ciągle sie zastanawiam które dziecko twoje :-D, a wy nie chodzicie:sorry2:

Dzień dobry szanownym Paniom, pamietacie mnie jeszcze??? :sorry:

Ja jestem niesamowicie zarobiona, ale tak to jest, jak się wraca do roboty od razu na pełen etat... robię 8h dziennie, a godziny różne, raz mam na 8, raz na 10 a raz na 14... do tego nawarstwiły mi się problemy osobiste :-( dzisiaj mam wolne, małe śpią, to udało mi się wejść na chwilkę. Jeszcze musiałam skarbowy załatwić, bo się pomyliłam w zeznaniu...

A co u nas...
Ania super, szczepiłam ją dwa tyg temu, ma 8500g i 70 cm i ma cztery ząbki, dwójki na górze i jedynki na dole. Julka łobuzuje na całego, rośnie jak na drożdżach, ma już 89 cm. I zębów 18. U mnie? jakoś tam leci, pracuję sobie dalej w tym tesco...

Właśnie mi dzieciarnia wstała, więc nie posiedzę... Pozdrawiam Was dziewczyny i do następnego razu ;-) może wieczorkiem mi się uda jeszcze wejść...

reklama
Sol No fakt na Krakowskiej jest głebiej i wielki plus to opieka

mrozik A gdzie ty mieszkasz bo niepamietam ???
Ja składam podanie o przedszkole na Szydłówku
bo tam Weronika chodzi.
Ale ten czas leci, niedługo będę miała dwójke w przedszkolu

Do góry