reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
cześć
Ja też jeszcze nie urodziłam. Mam utrudniony dostępo do internetu. Korzystam teraz z okazji :-). Byłam wczoraj na usg. Ogólnie dobrze, ale mała bardzo malutka - na dolnej granicy normy. Z usg wychodzi ze waży 2500, a to już 37 tygodni mija, jak sieurodzi w terminie to przewidywana waga 3 kg

Czesc dawno nie zaglądałam do was
Ale Sol mnie przywołała do porządku.
U nas Wiktoir chory złapał jakiegos wiruska od Weroniki,
bo napierw ona miała w jedna noc stan podgorączkowe
a wczoraj miała Wiktor 37,8
troche brzydko kaszle,
zobaczymy jak będzie jutro,
jesli się pogorszy to pojdziemy do lekarza

gaba Ja WIktora urodziłam po terminie

mrozik - mi kilka godzin przed porodem mówili że Karola tam 2900 - 3000 będzie ważyć a urodziłam 3290 mojej córci :-p Nie kieruj się wymi pomiarami bo często kłamią :tak:

truska - a już miałam nadzieję do Ciebie zajrzeć a tu kicha. Zdrówka dla maluchów :tak:

Spadam małą obudzić i nakarmić i na spacerek :tak:

Spacerek był bardzo przyjemny i jestem bardzo zadowolona.Dziewczyny jak wam idzie pisanie tych artykulików bo chciałam ze stronką ruszyć a się bez artykułów nie da.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bo nie jesteś w temacie :-p chodzi o stronę Home - tworzę tą stronę na moją pracę inżynierską - ale po obronie ta strona będzie dalej funkcjonować. Jak chcesz pomóc to wejdź sobie na ten adres i wybierz jakiś temat i napisz jakiś nawet króciutki artykulik. Ja teraz zajmuję się stroną i nie mam czasu na pisanie artykułów a muszę jakieś mieć żeby robić bazę danych. Możesz też pisać o swojej miejscowości bo będą odnośniki do innych miejscowości. Jak tylko się obronię - dziewczynom które będą chciały - dam moda żeby mogły dodawać nowe artykuły. Na razie strona na serwerze wygląda marnie ale u mnie na kompie już jest lepsza wersja ale muszę testować na własnym serwie bo są problemy z javą na serwerze friko. Dlatego prawdopodobnie strona później zmieni adres.

A ja właśnie śniadanko skończyłam.
Czuję się delikatnie mówiąc skopana :sorry: Ale za to Karola spadła w nocy z łóżka - nawet nie wiem kiedy wlazła i się położyła na brzegu i obudziło mnie takie "ryp" jak spadła - na szczęście na miękkie :-p

reklama
Sol Dobrze ze Karoli nic sie nie stalo

Taka ładna pogoda a ja siedzę w domu z Wiktorem
Pozniej ma przyjsc do mnie tesciowa
więc wyskoczę na chwilę na zewnątrz.:-D

Do góry