reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

uu Kamilka, stało się coś że humor zły?? ja ze spacerami to się wstrzymam jeszcze kilka dni, chcę młodą doleczyć porządnie, żeby potem nawrotów nie było :-)

Ostatnia edycja:
reklama
493398.gif
493398.gif
493398.gif
.
U nas piękne słońce świeci.
Trzeba zabrać niedługo gargamela małego na spacerek.
Tylko musi się dobudzić.
Moje dziecko pobija swoje rekordy w spaniu.Jak wczoraj usnął,o 19.30 to się przebudził o 9.10,teraz pije mleczko.Nawet nie wiedziałam że usnął,bo ja robiłam aukcję a oni obaj urzędowali w drugim pokoju,wchodzę po skończeniu aukcji a moje dziecię śpi sobie w najlepsze.
410904.gif

Idę zaraz nastawić
256583.gif
,
318485.gif
i
268864.gif
,dziś nie mam w planach bo wczoraj porobiłam sobie wsio.Żeby dziś mieć czas dla chłopców.Maciuś ma dziś trening,także nie długo po szkole jedzie z trenerem,na halę sportową.Już dziś rano mi przypominał,żebym nie zapomniała mu naszykować rzeczy na trening.
Aha,wiecie,moje starsze dziecko miało wczoraj test z całego semestru,i mi nawet nie powiedział że musi się nauczyć.Ale byłam
785984.gif
785984.gif
,jak mi znajoma powiedziała o tym teście.Powiedziałam do męża że jak dostanie lufe to Maciek
878847.gif
878847.gif
,dostanie jak się patrzy.Poszłam po niego do szkoły i spotkałam jego panią,i pytam jak wypadł test.Pani mówi że Maćka już sprawdziła,patrzę a tam jest 16 punktów na 20 możliwych+dodatkowe zadanie zrobił.
No sobie pomyślałam że to moje dziecię nie jest takie znowu najgorsze.o już myślałam że będzie gorzej,bo w piątek z dyktanda to on 2+,przyniósł.

Miłego dzionka życzymy.

Witam dziewczyny

noo my na nogach Adas spi coraz dluzej dzisiaj pospal do 7.40 baaardzo mnie to cieszy:-):-) ale ogolnie to ja nie mam dobrego humoru:-:)-:)-( Wczoraj bylismy na spacerku godzinke i moze dzis wyjdziemy jak ja nie padne bo mnie cos telepie:confused2::confused2::confused2:

moj maly sie pieknie bawi a ja chyba sie poloze i bede go obserwowac z lozka:sorry::sorry:
Kamilka co się dzieje...wygadaj się tutaj nam to może ci lżej się zrobi i humorek poprawi?!!
Asiulka to prawda ładną mamy pogodę a niech tylko nam ten śnieg zginie to będzie już the beast:-):-). Wiesz z tego co ja sie orientuje to dzieci zazwyczaj mają najwięcej problemów z ortografią:tak:z innych przedmiotów mogą być b dobrzy a błędy ędą robić...i w tym przypadku to chyba tylko cwieczenia w domku pomogą no i czytanie książeczek dużo pomaga:tak::tak:
Tak wogóle to witam się wtorkowo z Wami Babeczki:)
Zamierzam kupić sobie butki wiosenne więc trzeba pochodzić po sklepach i popatrzeć co mają...ale troszki boje się sama wyjść i chyba na męża poczekam:tak:

Tak marla humor i samopoczucie lepiej, była poważna rozmowa z P i nawet zaczął sie starać.

Sol ja z fiskusem juz rozliczona.

Oriflame to dobrze że już jest lepiej :-) fajnie że masz męża do którego cokolwiek dociera, mojemu, zanim dotrze trzeba kilka razy powtórzyć a na koniec się wydrzeć ;-) hehe ale działa chociaż :-) hehe
też już pity wysłałam :-)
moja młoda rozrabia że szok... teraz stoi koło okna balkonowego i woła że na dwór chce, aż mi jej szkoda...

Czasami i do mojego trzeba sie wydrzeć. Moje dziewczynki wywaliły wszystkie kamyczki z wielkiej donicy, w której jest sztuczny kwiatek a na dwór to ja je muszę wyciągać bo bardziej interesuja je bajki

hehe to my tv nie włączaliśmy od tygodnia. a jak już młoda chce jakąś bajkę to tylko Disneya bo inne to są "lipa" ;-)

reklama
Witam

ja dzis bede na miescie wiec moze ktos tez wyjdzie to sie spotkamy... bede na Sienkiewicza Paderewskiego i moze jeszcze gdzies...

mrozic Gaba co z Wami dziewczyny?? a moze macie juz swoje maluszki:-):-)

Do góry