reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witajcie Kobietki:)
U mnie nic nowego, znowu poniiedziałek i siedze sama w domu:-(ale dziś to nawet z domu nie wychodze,pogoda okropna...śniegu tyle że szkoda gadać nawet nie ma nikogo kto by chodniki odśnieżył:wściekła/y:
Jutro za to zamierzam iść zrobić badania,bo wizytę mam w czwatrek no i chciałam zajrzec do biblioteki:tak:.

reklama
Ja dzisiaj jakąś wene mam do gotowania zrobiłam już kopytka (leniuchy) i jeszcze jakiś sosik wymyślę, sama sobie sie dziwię że mnie tak naleciało. Jak tam dziewczyny po Walentynkach, pochwalcie się. Ja nie mam się czym chwalić.:-(

Witam:)
Mam jeszcze raz pytanie dotyczące wózków, jakie polecacie? Pamietam że sol mówiłaś że espiro, ale jaki dokładnie model. Bo chodziło mi żeby był jak najlżejszy. Jak byłam w hurtowni na Maja i na Zagnanskiej to też polecali espiro, fajne są tylko nie podobają mi się te trójkątne plecaki do niego
mrozik trzymam kciuki za wizytę:)
U nas też pełno śniegu i ciągle pada

Ja już po badaniach :-). Udało mi się bo mnie tata zawiózł i przywiózł - wizja jazdy busem a późneij autobusem mnie przerażała przy tych skurczach.
Lekarka powiedziała że nie jest źle. Skurcz na leżąco nie mam, więc ktg dobre. Powiedziała że skoro tylko przy chodzeniu są skurcze to mam leżeć. Jeszcze tydzień mam sobie odpoczywać, bo chciała by żeby do 37 dobić :sorry:. Usg też ok, mała jest malutka jeszcze według usg - 2450, ale lekarka mówi że jak dla niej to z 2800 ma. No ale jak sie urodzi to się zobaczy. Waga to waga, a nie jakieś wzory :-p.
Gaba - ja to już nawet na wózki nie patrzę, nie mam pojęcia co teraz jest na rynku. Stwierdziłam ze więcej kasy nie wydaję, kupuję jednak sam fotelik. Te co mam mi wystarczą :tak:. No ale ci nie polecę bo mój ciężki jest. Polski wózek, ale nie pamiętam marki. Teraz jeszcze jest u siostry.

mrozik ja nie mam żadnego wózka więc jakiś musze kupić, to fajnie że wszystko okej:) Jeszzce z tydzień i możemy rodzić:)

Gaba - to na którego się umawiamy? :-D;-)
Ja w niedzielę biorę ostatnią tabletkę i czekam. Ale mam nadzieję że dłużej wytrzymam:sorry:

Witam się ponownie.
Ja rano u lekarza byłam bo mam dość tego kataru. Dostałam skierowanie do alergologa. Na Jagiellońskiej termin na 20 kwietnia - good joke. Muszę się jeszcze dowiedzieć w Arti-medzie i cross-medzie czy nie mają bliższych terminów. Jak nie to idę prywatnie w środę bo zgłupieję :confused2:

gaba, mrozik - dajcie dzieciaczkom jeszcze przynajmniej tydzień :tak:

Jeśli chodzi o kwestie wózka, to ja mam już problem rozwiązany...zdecydowaliśmy się jednak na TAKO bo i cena świetna, funkcje też ma zadawalające tzn przekładana spacerówka,duże pompowane koła a jak dla mnie gdzie będe jeżdziłą po różnych terenach często na wsi to podstawa. Wózek prowadzi sie lekko więc jest OK...

A ja sobie dzisiaj obejrzałam Espiro vector4Lite na żywo bo jakaś parka jechała właśnie nim z dzieckiem i już wiem że właśnie ten chce. Waga jak dla mnie idealna, wygląda ładnie i lepiej niż na zdjęciach i wiem ze nie wezmę czarnego :-p:laugh2:

julita - a widziałaś Polski - "Tomas" Skoro u Ciebie waga nie ma znaczenia to go polecam - tylko wersję na pasach - świetnie się prowadzi, mięciutko, ma duże koła i pasy które łagodzą wszelkie wertepy. Minus-brak możliwości przestawienia spacerówki na drugą stronę. Cena ok 450 zł - ja tyle płaciłam w Mai. I gdyby nie jego waga i mój zniszczony kręgosłup to bym go sobie zostawiła.

reklama
julita - a widziałaś Polski - "Tomas" Skoro u Ciebie waga nie ma znaczenia to go polecam - tylko wersję na pasach - świetnie się prowadzi, mięciutko, ma duże koła i pasy które łagodzą wszelkie wertepy. Minus-brak możliwości przestawienia spacerówki na drugą stronę. Cena ok 450 zł - ja tyle płaciłam w Mai. I gdyby nie jego waga i mój zniszczony kręgosłup to bym go sobie zostawiła.
Sol tyle że my już kupiliśmy ten zestaw co wcześniej pisałam...mężowi udało się wziąść dzień wolnego i kupiliśmy większe potrzebne rzeczy...

Do góry