reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Witam ponownie.
Miałam dziś wizytę na 16 żeby lekarz zobaczył dzisiejsze badania,po wizycie można powiedzieć ,spoko.
W badaniach jest poprawa
Więcej wiadomości będę miała po środowym USG.Trzymać dalej kciuki.Dał mi leki i biorę już od dziś.Ciekawe co mi tam usg wykaże.

Mam dość zimy i
577514.gif
ja chcę już
t6b3i8.gif
i
2rrnz0n.gif
.

asiulka - dalej trzymam :tak:

A ja mam takie durne osłabienie - nic mi się nie chce i na nic nie mam siły. W ogóle ostatnio bardzo szybko się męczę :sorry2: Szybszy spacer doprowadza mnie do takiej zadyszki że ciężko mi oddychać. Najdziwniejsze jest to że wyniki krwi mam super - chyba tak dobrych jeszcze nie miałam :sorry2::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry śpiochy :-D:tak:
Ja zaraz spadam na bazary i po zakupy. Patrząc przez okno co prawda mi się skutecznie odechciewa ale jak trzeba to trzeba. Wysłałabym M ale pewnikiem nie kupi tam i to co chcę :-p
Zajrzę do was później dziewuszki i mam dla was informację.

W związku z tym iż udało mi się zmienić temat pracy - moim nowym tematem jest portal który buduję dla kieleckich mam :-D Pomóżcie i ile która może piszcie nawet króciutkich artykulików na początek ale muszę mieć coś na tej stronie. Będę wdzięczna za każdą pomoc zarówno merytoryczną jak i logistyczną.

Również się z Wami witam:)
Sol fajnie że udało ci się zmienić temat pracy, no ale tak jak już wcześniej pisałam ja nie z Kielc więc nie pomogę w pisaniu takiej stronki niestety:-:)no:

Witam z ranka z kawusią
Maciuś już w szkole,ale mu się rano z łóżka wstać nie chciało,pomimo że wczoraj o 21 już smacznie spał:-)
Ferie się skończyły,więc pora wrócić do rzeczywistości.
Emilek jeszcze sobie smacznie śpi,a usnął o 19.30 bo wczoraj w dzień nie spał wcale.Przebudził się tylko rano jak Maciuś szedł do szkoły,przeszedł na jego łóżko i śpi dalej:-):-)

Miłego dnia życzę kobietki.
Asiulka dawno cię nie było...oj mam nadzieje że z twoim zdrówkiem będzie wszystko dobrze..trzymam mocno kciuki by wyniki były dobre!!!
No cóż ferie się skończyły to i czas do szkoły, ale przynajmniej pogode miały suuuuper bo tak jak dla dzieci tyle śniegu to tylko frajda:-)a jeszcze w ferie!!!

julita - możesz - np napisać co powinno wchodzić w skład wyprawki, jakie badania, tematy uniwersalne sobie wybrać jeśli chcesz pomóc :tak: To ma być ogólny portal dla przyszłych i obecnych mam tyle ze z dodatkiem Świętokrzyskiego - możesz pisać o swoim mieście :tak:

Joanna nie łam się - przełam się :tak: :-p

A ja na bazarkach kupiłam kurczaka, piersi i nóżki i chciałam dzisiaj pieczonego kurczaka zrobić ale jak mój M wypadł z zapytaniem czy rosół czy pieczony to stwierdziłam że on gotuje rosół :-D Oj miło będzie sobie zjeść przy przeziębieniu cieplutkiego rosołku :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny

Sol kurcze tez mam ochotwe na takie pieczane chrupiace nozki ale na dzisiaj zrobimy spagetti bo dawnooo nie jadlam:tak::tak:

my dzisiaj bylismy u okulisty i pani doktor mowi ze z oczkami jest wszystko ok :tak::tak: ma mala asymetrie oczek ale to tylko tyle badanie wzroku pod wzgledem wady za 8 miesiecy zeby Adas byl bardziej kontaktowy:tak::tak::-D:-D bo dzisiaj jak zobaczyl pania doktor w maseczce to wpadl w szal:-D:-D

reklama
Dobry rosołek - oj aż się człowiekowi leń włącza :-D:tak:

kamilka - no ja za bardzo za pieczonym kurczakiem nie przepadam - robię bo M lubi :sorry2:

Do góry