reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

hey kobitki wieczorową porą ;-) my dziś cały dzień na sankach :-D mała mi po spacerze padła hehe
Kamilka ja takie pieczone chrupiące nóżki robiłam w niedzielę, a dobrze że o spaghetti napisałaś bo też dawno nie miałam, muszę pamiętać o pomidorach w puszce :-)
Sol zapodaj jakieś konkretne tematy mi na maila do tej stronki to ci zaraz coś wykombinuje z koleżankami :-) jutro mamy "zlot czarownic" w bawialni więc będzie o czym gadać ;-)

a moja baśka mnie dziś rozbroiła po drzemce- obudziła się i powiedziala do mnie- mamusiu kocham Cię bo jesteś dobra... szok, skąd ona to bierze hehehe w ogóle takie zdania już buduje, nawet by mi do głowy nie przyszło ze dziecko niespełna dwu letnie tak może gadać... heheh

reklama
Nie tylko ty szukasz przedszkola w Kielcach - ja mam problem bo moja będzie miała 2.5 roku we wrześniu i nigdzie mi jej przyjąć nie chcą tylko do prywatnego :dry:

Jeśli chodzi o to na Świętokrzyskim to słyszałam dobre opinie od matek na osiedlu jak tam mieszkałam.

marla - sprytne te nasze dzieci i już :-D:tak: Masz pw.

Karolę już wykąpałam i nakarmiłam :tak: teraz mam 10 min dla siebie dopóki lecą Waybaloo.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sol też bym coś pomogła ( z racji studiów) z tym, że nic mi do głowy nie przychodzi... Pomyślę jeszcze trochę... zobaczymy co z tego wyjdzie....

hej dziewczyny

ale mamy dzisiaj pogode:no::no::no: zawsze mam klody pod nogi jak cos musze zalatwic kurnia a tu jeszcze dzis na szczepienie ufff ostatnie bo niestety do tylu jestesmy przez choroby Adaska....

a co u was jakie plany na dzisiaj
??:confused:

ja zaraz kawke sobie robie 2 juz dzisiaj bo noc mialam ciezka wec zasypiam na stojaco:no::no:

hej dziewczyny

ale mamy dzisiaj pogode:no::no::no: zawsze mam klody pod nogi jak cos musze zalatwic kurnia a tu jeszcze dzis na szczepienie ufff ostatnie bo niestety do tylu jestesmy przez choroby Adaska....

a co u was jakie plany na dzisiaj
??:confused:

ja zaraz kawke sobie robie 2 juz dzisiaj bo noc mialam ciezka wec zasypiam na stojaco:no::no:
No ja też m dziś trochę spraw do załatwienia i jak zywkle pogoda do bani....:wściekła/y:ale ponoć cały luty ma być taki:szok:

A ja właśnie wróciłam od mojego chrzestnego co by mi wytłumaczył jak am pracę pisać i z zakupów. Kupiłam Karoli całą serię kosmetyków małej księżniczki i tabletki musujące do kąpieli bo strasznie je lubi:tak: wszystko z Liliputza w Rossmanie :tak: nie uczula Karoli a jest tani. Za: szampon, żel do mycia, płyn do rozczesywania włosów, krem, 2 tubki z tabletkami koloryzującymi, 3 saszetkami musującymi i chusteczkami do rączek zapłaciłam ok 40 zł.

Ciacho - napisz o tym co byś chciała na takiej stronie znaleźć :tak:

Hey dziewczynki :-)
co tak nażekacie na tą pogodę?? ja z młodą poszłam koło 10 na spacer i do bawialni, zimno nie było, snieżek trochę sypał, nie jest źle, wracaliśmy niedawno też ujdzie. ważne że nie wieje mocno :-) zawsze może być gorzej. młoda się wyszalała tak, że zwyczajowo już padła i będzie spać ze 2 godziny więc mam luz i mogę poleniuchować ;-)
Sol miałam te kosmetyki i wypasione są po prostu :-D
w ogóle mam dziś ochotę wybyć na miasto i po sklepach połazić, szczególnie do Rossmanna ;-) Sol mi ochoty narobiłaś ;-) wczoraj jak poszłam do Castoramy po bordery do tapet to ponad godzinę siedziałam i tapety oglądałam, naklejki itp itd mam fazę na urządzanie Baśki pokoju ;-)

kurka załatwiłam się... boli gardło i 38,3 stopni gorączki... I teraz pytanie: czy małej nie zaszkodzę jak ją będę normalnie karmiła? czy może odstawić? bo już sama nie wiem, nie przewidziałam takiej opcji...

reklama
ciacho - karm normalnie nawet jak dostaniesz antybiotyk - zdrowiej dla małej a staraj się tylko jej nie całować w buzię, kaszleć i kichać w jej kierunku - chociaż jeśli ma coś złapać to i tak złapie niezależnie co zrobisz. Tylko uprzedź lekarza w razie czego że karmisz :tak:

marla - to zobacz na zamkniętym jak ja małej pokój urządzam bo to właśnie jej :tak:

Spadam robić sajgonki :-p

Do góry