reklama
hej dziewczyny
to ja sie dolaczam do kawki:-):-) dzisiaj siedze sama na szczescie to moge odpoczac... chcialam wyjsc na saneczki ale wieje i nie wiem czy z malym wychodzic bo w poniedzialek do zlobka i nie chcialabym zeby sie rozchorowal:--(
wogole mam dzis nastroj do du...y z mezem od rana klotnie juz zmeczona jestem... a ostatnio zyc mi sie odechciewa i wszystkiego zaczynam zalowac:---(
to ja sie dolaczam do kawki:-):-) dzisiaj siedze sama na szczescie to moge odpoczac... chcialam wyjsc na saneczki ale wieje i nie wiem czy z malym wychodzic bo w poniedzialek do zlobka i nie chcialabym zeby sie rozchorowal:--(
wogole mam dzis nastroj do du...y z mezem od rana klotnie juz zmeczona jestem... a ostatnio zyc mi sie odechciewa i wszystkiego zaczynam zalowac:---(
zuziunia
Fanka BB :)
hejka
byłyście dzis na dworzu???
super cieplutko aż mi sie fajnie spacerowało, tylko w niektórych miejscach ciężko było wózkiem przedostac
ja dzis na bazarkach byłam- kupiłam zuzce takie skarpety z podeszwą, ale beznadziejne dla dziecka które zaczyna stawac bo sie nóżka przekreca
wiec 10 zł poszło... niby nie tak dużo ale jednak
co do szkoły to powiem tak- ja sie broniłam to zuza miała trzy miesiące
prace pisałam w zaawansowanej ciąży, absolutnie nie liczyłam na taryfe ulgową, tylko nauczyłam sie i obroniłam sie na 5
uwazam ze dzieci i ciąża nie przeszkadzaja a wrecz odwrotnie mobilizują strasznie kosztowne
zreszta ja sie uwielbiam doszkalac i chetnie bym poszła jescze dalej ale to kosztowne niestety
byłyście dzis na dworzu???
super cieplutko aż mi sie fajnie spacerowało, tylko w niektórych miejscach ciężko było wózkiem przedostac
ja dzis na bazarkach byłam- kupiłam zuzce takie skarpety z podeszwą, ale beznadziejne dla dziecka które zaczyna stawac bo sie nóżka przekreca
wiec 10 zł poszło... niby nie tak dużo ale jednak
co do szkoły to powiem tak- ja sie broniłam to zuza miała trzy miesiące
prace pisałam w zaawansowanej ciąży, absolutnie nie liczyłam na taryfe ulgową, tylko nauczyłam sie i obroniłam sie na 5
uwazam ze dzieci i ciąża nie przeszkadzaja a wrecz odwrotnie mobilizują strasznie kosztowne
zreszta ja sie uwielbiam doszkalac i chetnie bym poszła jescze dalej ale to kosztowne niestety
Kamilka nie łam się, czasem tak bywa....tak to już jest w małżeństwie, że częściej problemy niż chwile szczęścia... po prostu czasem trzeba wyluzować i dać sobie na wstrzymanie bo nie warto tracić nerwów... :-) zobaczysz będzie lepiej
a pogoda dziś fajna była, pół dnia na sankach byliśmy :-)
a pogoda dziś fajna była, pół dnia na sankach byliśmy :-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
zuziunia - my byliśmy. Odśnieżaliśmy, lepiliśmy bałwanki "mini", na sankach jeździliśmy. Ja oczywiście byłqam obserwatorem. Było faktycznie tak ciepło, że Filipkowi nawet nosek nie zmarzł
Filip jak wróciliśmy to zjadł obiad i zasnął na 3 godziny. Spał by dalej, ale go obudziłam, bo sie zasiurał.
Filip jak wróciliśmy to zjadł obiad i zasnął na 3 godziny. Spał by dalej, ale go obudziłam, bo sie zasiurał.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witam się również i ja
Dziś też byłam na dworze na zakupach a potem na kuligu
Dziś też byłam na dworze na zakupach a potem na kuligu
hey laski
zapraszam na kawkę ;-)
pogoda znów dziś fajna, trzeba by się gdzieś wybrać ;-)
mrozik, moja też się wczoraj tak wyszalała że padła i spała ok 3 godzin... tylko że na noc mi potem zasnęła po 22... a dziś się obudziła po 6 i siedziała i się sama bawiła hehehe
zapraszam na kawkę ;-)
pogoda znów dziś fajna, trzeba by się gdzieś wybrać ;-)
mrozik, moja też się wczoraj tak wyszalała że padła i spała ok 3 godzin... tylko że na noc mi potem zasnęła po 22... a dziś się obudziła po 6 i siedziała i się sama bawiła hehehe
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Witam:-)
Ja już po śniadanku i teraz popijam sobie kawusie:-)
Ja już po śniadanku i teraz popijam sobie kawusie:-)
reklama
krlnk
Wdrożona(y)
hahaha - nie odcieli jeszcze widocznie jest do 31 nie do 30
Kamilka - z mężem ostro i do pionu
zuziunia- my też mamy takie skarpety i u nas są ok stopa sie przekreca co jakiś czas poprawiam i już
Sol - jak sie czujesz dziś?? jak zaliczenie??:>:>
Kamilka - z mężem ostro i do pionu
zuziunia- my też mamy takie skarpety i u nas są ok stopa sie przekreca co jakiś czas poprawiam i już
Sol - jak sie czujesz dziś?? jak zaliczenie??:>:>