reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
hej dziewczyny

to ja sie dolaczam do kawki:):-):-) dzisiaj siedze sama na szczescie to moge odpoczac... chcialam wyjsc na saneczki ale wieje i nie wiem czy z malym wychodzic bo w poniedzialek do zlobka i nie chcialabym zeby sie rozchorowal:-:)-(

wogole mam dzis nastroj do du...y z mezem od rana klotnie juz zmeczona jestem... a ostatnio zyc mi sie odechciewa i wszystkiego zaczynam zalowac:-:)-:)-(

hejka
byłyście dzis na dworzu???
super cieplutko:tak: aż mi sie fajnie spacerowało, tylko w niektórych miejscach ciężko było wózkiem przedostac:szok:
ja dzis na bazarkach byłam- kupiłam zuzce takie skarpety z podeszwą, ale beznadziejne dla dziecka które zaczyna stawac bo sie nóżka przekreca:baffled:
wiec 10 zł poszło... niby nie tak dużo ale jednak

co do szkoły to powiem tak- ja sie broniłam to zuza miała trzy miesiące:szok::szok::szok:
prace pisałam w zaawansowanej ciąży, absolutnie nie liczyłam na taryfe ulgową, tylko nauczyłam sie i obroniłam sie na 5
uwazam ze dzieci i ciąża nie przeszkadzaja a wrecz odwrotnie mobilizują strasznie kosztowne
zreszta ja sie uwielbiam doszkalac i chetnie bym poszła jescze dalej ale to kosztowne niestety

Kamilka nie łam się, czasem tak bywa....tak to już jest w małżeństwie, że częściej problemy niż chwile szczęścia... po prostu czasem trzeba wyluzować i dać sobie na wstrzymanie bo nie warto tracić nerwów... :-) zobaczysz będzie lepiej
a pogoda dziś fajna była, pół dnia na sankach byliśmy :-)

zuziunia - my byliśmy. Odśnieżaliśmy, lepiliśmy bałwanki "mini", na sankach jeździliśmy. Ja oczywiście byłqam obserwatorem. Było faktycznie tak ciepło, że Filipkowi nawet nosek nie zmarzł :sorry2:
Filip jak wróciliśmy to zjadł obiad i zasnął na 3 godziny. Spał by dalej, ale go obudziłam, bo sie zasiurał.

hey laski
zapraszam na kawkę ;-)
pogoda znów dziś fajna, trzeba by się gdzieś wybrać ;-)
mrozik, moja też się wczoraj tak wyszalała że padła i spała ok 3 godzin... tylko że na noc mi potem zasnęła po 22... a dziś się obudziła po 6 i siedziała i się sama bawiła hehehe

reklama
hahaha - nie odcieli jeszcze :) widocznie jest do 31 nie do 30 :) :)

Kamilka - z mężem ostro i do pionu :) :)

zuziunia-
my też mamy takie skarpety i u nas są ok :) :) stopa sie przekreca co jakiś czas poprawiam i już :) :)

Sol - jak sie czujesz dziś?? jak zaliczenie??:>:>

Do góry