reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ciacho ale Ci dobrze że masz już swoją kruszynkę przy sobie...ja mam przed sobą jeszcze połowe drogi....oby do maja:)

reklama
Julitka, wrzuć na looz, nawet nie wiesz, jak to szybko zleci :-D

A tak w ogóle witam drogie Panie :-)

Ciacho, super, że dajecie sobie radę, dziewczynki :tak: oby tak dalej!

Sol, przypomniałaś sobie?

PS musisz mnie wdrożyć, jak nauczyłaś Karolcię wołania na nocnik!!!!!!

Mrozik, odpoczywaj kobito ile się da, dzidzia teraz jest najważniejsza :tak:

MArla, super, jak Sylwek udany :-) będą super wspomnienia! i zdrówka dla Basi :-)

Asiulka, biedna Ty moja, jak żyjesz? lepiej z Tobą?

u nas zimka na Herbach na całego codziennie wychodzimy na dwor i nie ma nas ze dwie godziny, dziewczynom i mnie to dobrze robi, bo ostatnio wcale mi nie chorują tfu, tfu :-p a tak w domu, to bawimy się, układamu klocki i malujemy... siedzę z nimi sama i na wieczór jestem wypompowana z sił i ledwo żyję :zawstydzona/y: trochę jeszcze posiedzę i idę w kimono, bo ledwo na oczy widzę...

Ewunia,dziękuję.
Nie jest źle noga mnie boli bardzo bo jest duże otarcie.Urażają mnie spodnie,nawet dresowe.
I też trochę boli ręka ta co się nią podparłam,ale da się przeżyć.

julita miałąm takie bóle i mam, zazwyczaj po prawej stronie, ostatnio to się z łózka nie mogłam podnieść, mi ginka kazała na to brać magnez i no spe, ale mi p.w. przechodzi jak dużo leże i wypoczywam

Ewunia,na pewno jest stłuczone bo boli,ale bardziej boli mnie to że jak rana ociera o spodnie np.to jest cholernie nieprzyjemnie i gorzej się goi.Nie chce przyklejać plastra bo się paprze,kurde trzeba przeczekać.Już dziś zobaczyłam że zaczyna rana ładnie przysychać to już goić się będzie.

hey dziewczynki :-) zapraszam na kawusię
mrozik, robiłam fotki ale nie powychodziły za dobrze, złe światło było, od pochodni się odbijało :-/, a jeśli byś chciała na kulig, zbierz znajomych i w Borkowie organizują- 15zł od osoby :-)
Ciacho jeszcze raz gratulacje-buziaczki dla małej :-)
Ewunia, kochana żebyś Ty się nie wykończyła, przy 2 masa roboty pewnie...
Asiulka właśnie miałam pytać jak nóżka, ale widzę że już napisałaś że się goi, to dobrze :-)
Sol o ile dobrze pamiętam to oglądałaś Avatara- jak wrażenia??podobał Ci się??
A my sobie siedzimy, młoda się bawi, na spacer się chyba po śniadaniu ruszymy :-)
Śnieg chyba zaczął padać :-)

reklama
Witajcie dziewczyny

asiulka- kurcze ale sie porobilo wyobrazam soebie jak cie musi to bolec:-:)-( trzymaj sie kochana... a jak chlopcy pomagaja ci cos czy interesuja sie ze mame cos boli??

ciacho- kurcze ale ci fajnie takiego maluszka miec wracaja wspomnienia dzieki tobie:-) bo ja mojego diabelka mam juz dosyc.. :blink::blink::blink:

u nas dobrze Adas w zlobku.... a ja weszlam poczytac bo nie mam czasu wogole u mnie w domu szum gwar i pisk dzieci :sorry2::sorry2::sorry2: ohh i mowie wam nie moge poradzic sobie z Adasiem zrobil sie taki nie dobry ze dziecka nie poznaje bije ta dziewczynke gryzie szczypie zabiera zabawki szarpie:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy wasze dzieci tez sie tak zachowuja jak ktos przyjdzie:confused::confused: i nie daja rady zrzadne tlumaczenia wczoraj juz w tylek dostal bo tak ugryzl ta mala ze siniaka ma na pol reki w sumie ona wkoncu tez mu oddala a ja niedlugo sfiksuje:baffled::baffled::-:)-( byle do piatku:dry::dry:

ja z kawka i czekam ze ktos zajrzy

Do góry