reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ciacho ale Ci dobrze że masz już swoją kruszynkę przy sobie...ja mam przed sobą jeszcze połowe drogi....oby do maja:)

reklama
Julitka, wrzuć na looz, nawet nie wiesz, jak to szybko zleci :-D

A tak w ogóle witam drogie Panie :-)

Ciacho, super, że dajecie sobie radę, dziewczynki :tak: oby tak dalej!

Sol, przypomniałaś sobie?

PS musisz mnie wdrożyć, jak nauczyłaś Karolcię wołania na nocnik!!!!!!

Mrozik, odpoczywaj kobito ile się da, dzidzia teraz jest najważniejsza :tak:

MArla, super, jak Sylwek udany :-) będą super wspomnienia! i zdrówka dla Basi :-)

Asiulka, biedna Ty moja, jak żyjesz? lepiej z Tobą?

u nas zimka na Herbach na całego codziennie wychodzimy na dwor i nie ma nas ze dwie godziny, dziewczynom i mnie to dobrze robi, bo ostatnio wcale mi nie chorują tfu, tfu :-p a tak w domu, to bawimy się, układamu klocki i malujemy... siedzę z nimi sama i na wieczór jestem wypompowana z sił i ledwo żyję :zawstydzona/y: trochę jeszcze posiedzę i idę w kimono, bo ledwo na oczy widzę...

Ewunia,dziękuję.
Nie jest źle noga mnie boli bardzo bo jest duże otarcie.Urażają mnie spodnie,nawet dresowe.
I też trochę boli ręka ta co się nią podparłam,ale da się przeżyć.

julita miałąm takie bóle i mam, zazwyczaj po prawej stronie, ostatnio to się z łózka nie mogłam podnieść, mi ginka kazała na to brać magnez i no spe, ale mi p.w. przechodzi jak dużo leże i wypoczywam

Ewunia,na pewno jest stłuczone bo boli,ale bardziej boli mnie to że jak rana ociera o spodnie np.to jest cholernie nieprzyjemnie i gorzej się goi.Nie chce przyklejać plastra bo się paprze,kurde trzeba przeczekać.Już dziś zobaczyłam że zaczyna rana ładnie przysychać to już goić się będzie.

hey dziewczynki :-) zapraszam na kawusię
mrozik, robiłam fotki ale nie powychodziły za dobrze, złe światło było, od pochodni się odbijało :-/, a jeśli byś chciała na kulig, zbierz znajomych i w Borkowie organizują- 15zł od osoby :-)
Ciacho jeszcze raz gratulacje-buziaczki dla małej :-)
Ewunia, kochana żebyś Ty się nie wykończyła, przy 2 masa roboty pewnie...
Asiulka właśnie miałam pytać jak nóżka, ale widzę że już napisałaś że się goi, to dobrze :-)
Sol o ile dobrze pamiętam to oglądałaś Avatara- jak wrażenia??podobał Ci się??
A my sobie siedzimy, młoda się bawi, na spacer się chyba po śniadaniu ruszymy :-)
Śnieg chyba zaczął padać :-)

reklama
Witajcie dziewczyny

asiulka- kurcze ale sie porobilo wyobrazam soebie jak cie musi to bolec:-:)-( trzymaj sie kochana... a jak chlopcy pomagaja ci cos czy interesuja sie ze mame cos boli??

ciacho- kurcze ale ci fajnie takiego maluszka miec wracaja wspomnienia dzieki tobie:-) bo ja mojego diabelka mam juz dosyc.. :blink::blink::blink:

u nas dobrze Adas w zlobku.... a ja weszlam poczytac bo nie mam czasu wogole u mnie w domu szum gwar i pisk dzieci :sorry2::sorry2::sorry2: ohh i mowie wam nie moge poradzic sobie z Adasiem zrobil sie taki nie dobry ze dziecka nie poznaje bije ta dziewczynke gryzie szczypie zabiera zabawki szarpie:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy wasze dzieci tez sie tak zachowuja jak ktos przyjdzie:confused::confused: i nie daja rady zrzadne tlumaczenia wczoraj juz w tylek dostal bo tak ugryzl ta mala ze siniaka ma na pol reki w sumie ona wkoncu tez mu oddala a ja niedlugo sfiksuje:baffled::baffled::-:)-( byle do piatku:dry::dry:

ja z kawka i czekam ze ktos zajrzy

Do góry