reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ahaa ja akurat pochodzę z Ostrowca, więc bliziutko:tak:

Joasiu najlepsze życzenia urodzinowe dla GABRYSI - dużo zdrówka i uśmiechu!!!:-)

reklama
Joasiu nie jestem pewna,ale chyba zaczynam kojarzyć. Ja z kolei jestem farbowaną czarnulą i też często z wózkiem stoję pod szkoła:tak:

Wiem o czym piszesz mój ojciec jest alkoholikiem:wściekła/y: ,mam jeszcze trójkę rodzeństwa i wiem jak to jest ,bo przeszłam to w dzieciństwie .Dlatego mam męża nie pijącego i nie palącego ,który wspólnie ze mną od początku angażuje się w wychowanie dzieci ,nie jest nam łatwo żyć z jednej pensji ale staramy się żeby dzieciom niczego nie brakowało ,Będę trzymać kciuki za Twoje szczęśliwy poród .:-)a jeśli chodzi o powracające dobro to prawda ,ja to odczułam .Wczoraj moja Gabrysia o 10.07 skończyła rok i tylko przyjaciółka (która jest chrzestną Gabi )zadzwoniła i złożyła życzenia dla małej Gabrysi i jeszcze koleżanka ze szkoły z którą jestem w dobrym kontakcie .Ale to zawsze on najczęściej pytają czy czegoś nie potrzebuje ,a rodzina to o nas już dawno zapomniała i tylko jak coś chcą to sobie przypominają .Przykre to wszystko ale jestem optymistka i wiem ,ze wszystko będzie okej.

To i ja się przyłączam do życzeń dla małej Gabrysi! żeby zdrowo rosła w pełni szczęśliwa:-)
Ciesze się że Ci się udało znaleźć odpowiedniego mężczyznę! ja swojego też bym za nic na świecie nie zamieniła! dlatego tłumaczę swoim dzieciom na świetlicy, że teraz mają bardzo ciężko w takich rodzinach, ale oni tego nie wybrali i nie musi tak być do końca życia- to jak będą żyli dalej, przyszłość należy do nich, od tego ja sobie ułożą życie, jakie rodziny założą! a tobie gratuluję że się udało! oby tak dalej!

.... a ja mam wózek ze starszych wersji,bo po Natalce i też jest w nim duzo zieleni;-)

Ahaa robisz kawał dobrej roboty dla tych dzieciaków:tak:

iwona.c28 To jak zobaczę kobietkę z wózkiem to nie omieszkam podejśc i`przedstawić się AHaa dziękujemy za życzenia i ciepłe słowa a teraz muszę juz znkiać bo Gabi jadła bułę drożdżową i trzeba posprzątac i muszę zmienić jej pieluchę /Miłego dnia kobietki na pewno jeszcze dziś zajrzę na forum :-D no ijakie jedzonko trzeba przygotować:blink:

reklama
Witaj misia.08 :-) w końcu jakaś lipcóweczka!!! bo tu wszystkie dziewczyny się szykują na wcześniejszy poród aja taka na końcu byłam:-) ja mam termin na 28 lipca!
iwona.c28 ja też nie jestem rodowitą kielcznką:-) moje miasto rodzinne jest ponad 300 km z tąd a mój mężuś mnie przywiózł do siebie:-)
kamilka87 to ty teraz się oszczędzaj jak możesz! już nie tak długo, więc życzę żebyś bez komplikacji doczekała do porodu:-)

AHaa będziesz też rodziła na Kościuszki?To na pewno spotkamy się w szkole rodzenia - jeśli się wybierasz? Dzwoniłam już z pytaniem kiedy powinnam się udać i położna powiedziała,że nie wcześniej jak w maju.
Cena trochę mnie zaskoczyła,ale szkoła jest wymaganna do porodu rodzinnego.Więc muszę iść.Ty będziesz też rodziła z mężem?

Do innych mamuś : napiszcie jakie miałyście wrażenia z porodów,czy z mężami,czy z mamami,czy same,Joasia to już wiem bo 3 cesarki...ale reszta np.Iwonko jak tam porody twojej dwójeczki przebiegały?

Joasiu też dołanczam się do życzeń dla Gabrysi.:tak::tak::tak:

Pozdrawiam Was cieplutko.Kasia.

Do góry