reklama
S
Sol
Gość
Ewunia - jakby mnie tam nie było też bym nie uwierzyła ale leżałyśmy razem na pooperacyjnej a potem na zwykłej na ginekologii bo bali się ją położyć na poporodowej żeby już zupełnie nie sfiksowała. A moja teściowa panią doktor zna od lat bo pracowała na Czarnowie na noworodkach i niektóre historie jakie mi opowiedziała o pani doktor to włosy dęba stawały.
A wiesz że ja nie miałam testu obciążenia glukozą robionego w ciąży? Ja zawsze miałam niski cukier i cały czas się kontroluję/kłuję więc Niziurski kazał mi tylko się kontrolować i tyle. Miałam mieć robiony ale jakoś tak wyszło
Jeju dopadłam hamburgera domowego - mój pierwszy posiłek od 9 rano Nie wiem czy to przez głód ale smakuje wybornie A Karola obok siedzi z bułą maślaną i już wiem że zaraz będę musiała odkurzać
A wiesz że ja nie miałam testu obciążenia glukozą robionego w ciąży? Ja zawsze miałam niski cukier i cały czas się kontroluję/kłuję więc Niziurski kazał mi tylko się kontrolować i tyle. Miałam mieć robiony ale jakoś tak wyszło
Jeju dopadłam hamburgera domowego - mój pierwszy posiłek od 9 rano Nie wiem czy to przez głód ale smakuje wybornie A Karola obok siedzi z bułą maślaną i już wiem że zaraz będę musiała odkurzać
Ło matko a ja miałam testy wykonywane, bo jestem trochę przy kości i doktor Piotr się obawiał cukrzycy, a mi wychodził niziutki cukier, że sam się dziwił a ja też w jakiś sposób byłam spokojniejsza
A! i smacznego! ;-)
A! i smacznego! ;-)
Joanna73
uzależniona od BB
Sol smacznego hejka Ewa ja tez z pańienstwa nazywam sie tak jak Ty moja rodzina pochodzi z Dąbrowy
Joanna73
uzależniona od BB
moi dziadkowie juz nie zyją :---( Babcia miala na imie Zofia a dziadek Józef mój ojciec jest Jozek a jeszcze byli Kazik Heniek (mieszka w dąbrowie )Maryska iFranek dawniej to była Stara Góra a teraz to ulica Starogórska
Mój dziadek był Marian, miał braci Józka, Bronka, Janka i siostrę Anielę. A czy Zofia i Józef byli ze Starogórskiej? jeśli tak, to ich chyba kojarzę, mieszkali koło Hanki, a jej synami są Irek i Artek? mój tata to Wiesiek "Czorny". Pewnie kojarzysz po przezwisku? Kazika nie kojarzę, ale Heńka jak najbardziej
Joanna73
uzależniona od BB
tak wszystko sie zgadza czyli co mój dziadek i Twój byli bracmi? Ja z Artkiem mamy wspolnego chrześnika to są moi bracia cioteczni a Henka ze kojarzysz to sui nie dziwie a po przeciwnej stronie mieszka Kazik i tam mam 1 brata Pawła i 4 siostry Emilka Agnieszka Monika i EdytaMój dziadek był Marian, miał braci Józka, Bronka, Janka i siostrę Anielę. A czy Zofia i Józef byli ze Starogórskiej? jeśli tak, to ich chyba kojarzę, mieszkali koło Hanki, a jej synami są Irek i Artek? mój tata to Wiesiek "Czorny". Pewnie kojarzysz po przezwisku? Kazika nie kojarzę, ale Heńka jak najbardziej
Joanna73
uzależniona od BB
musze ojca zapytac co i jak ?
reklama
S
Sol
Gość
No to widzę że rodzina się znalazła
M. właśnie wyszedł do pracy a ja szybciutko już odkurzyłam, posprzątałam kuchnię i łazienkę - tylko jeszcze muszę podłogi umyć i będzie super. No i jeszcze na biurku posprzątać bo znowu mi się bajzel zrobił.
Dziewczyny mam gehennę w domu. Mój tata przysłał Karoli prezent:
Nie jest straszna ale my z M. nienawidzimy teletubisiów. Po 30 min schowałam to coś do szafy.
M. właśnie wyszedł do pracy a ja szybciutko już odkurzyłam, posprzątałam kuchnię i łazienkę - tylko jeszcze muszę podłogi umyć i będzie super. No i jeszcze na biurku posprzątać bo znowu mi się bajzel zrobił.
Dziewczyny mam gehennę w domu. Mój tata przysłał Karoli prezent:
Nie jest straszna ale my z M. nienawidzimy teletubisiów. Po 30 min schowałam to coś do szafy.