reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Widzę ze temat prezentowy ruszył :laugh2:
My dzisiaj kupiliśmy choinkę i trochę bombek a ponad to:
1. Żabe Littles Pet - dla mojej siostry
2. Ciastoline - dla Karoli
3. Gra planszowa Quiz naukowy - siostrzenica M.
4. Zestaw magika - siostrzeniec M.
5. Zestaw do samodzielnego ozdabiania paska i opaski na włosy-Hannah Montana - moja siostrzenica
6. Dźwiękowy młotek - synek chrzestnego Karoli - oby tylko nie bił tym ojca po głowie :laugh2:

No i 300 zł poszło papa :sorry: Ehh... święta :laugh2: Dobrze że tylko raz w roku taka zbieranina.

sikoreczka - wielkanoc? :laugh2:

reklama
Hey dziewczynki widzę ze zakupy pod choinkę idą pełną parą ;-) ja,jak na razie wciąż poszukuje wózka dla młodej, mam kilka na allegro upatrzonych ale się zdecydować nie mogę... hehe. poza tym ma dostać do niej lalkę bobasa, i farmę,stajnię i kurnik z fisher price'a :-) i stwierdziłam że starczy :-) rodzince kazałam ciuchy kupować,bo się zawsze przydadzą a w zabawkach nie chcę zatonąć ;-)
kamilka te parkingi są fajne, ten 2 ma mój siostrzeniec ładny kawałek czasu i wciąż się nim bawi (ma ponad 3 lata), teraz dokupię mu kilka samochodów do tego i prezent z głowy. Zgadzam się że Wader jest naprawdę trwały, mamy klocki i są naprawdę świetne. :-)
a tak w ogóle mam pytanko do Ciebie-studiowałaś fizjoterapie, masz może jakieś książki jeszcze?? głownie chodzi mi o:
Ortopedia i rehabilitacja - Wiktora Degi
Kinezyterapiia - Tom I i Tom II - Zembaty
Kinezyterapia - Milanowska
Siostra moja tez to studiuje i chciałaby kupić, na necie są drogie nie mówiąc już w księgarniach. Jak co proszę o kontakt na priv :-)

Witajcie wieczorem.
Oj, a jak ja sobie pomyślę o Mikołaju, to robi mi się słabo :-D mam troje siostrzeńców, swoje dwie młode damy, synek chrzestnego Julki i pewnie dam coś mężowi,a dla siebie? może se fryzjera zafunduję, a co :-D

Dla Julki to nie mam zielonego pojęcia co kupić, choć chodzą za mną te duże klocki w workach... i pewnie to Julka dostanie, a Ania jakąś zabawkę, co grzechocze, szeleści piszczy... siostrzeńcom to pewnie zrobię paczki i jakiś drobiazg dorzucę, a mojemu mężowi to kupię spodnie. Jakoś to będzie... a co do synka chrzestnego niespodzianka!

Ewunia ja polecam ciastolinę Play-doh - ponoć łatwo schodzi po zaschnięciu z dywanów a dziecko się rozwija manualnie i ma przy tym frajdę. Ja swojej kupiłam taki zestaw i mam nadzieję że się młodej spodoba. A po za tym planuję jeszcze jeden zestaw z foremkami jej kupić ale o tym M. ma nie wiedzieć bo by mi łeb urwał :laugh2:

masiula - to wypruwanie to celne określenie :laugh2:

Ewa to masz niezłą gromadkę ;-) u mnie z dzieciaków tylko siostrzeniec i córka mojej przyjaciółki, więc nie jest źle ;-) tez chyba wezmę z Ciebie przykład i zafunduje sobie fryzjera :-) a mężowi chyba słuchawki do kompa bo jak gra w jakaś grę to denerwują mnie odgłosy...
Zgadzam się z Sol ja też mam tą ciastolinę (komplet do robienia ciasteczek i czegoś tam) i racja, łatwi się ją sprząta tylko trzeba pilnować żeby nie pozasychała bo potem się taka krusząca robi...:-)

Sol, ciastolina powiadasz, a będą małe kumate jak się tym obsługiwać??? Bo moja Julka to będzie to jeść :-D bo ona tak ma ;-)

Marla, oj tak się pozbierało, ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle, taki mój los najmłodszego w rodzinie :-D

reklama
Ewa, moja się bawi ciastoliną odkąd rok skończyła ;-) wiec myślę że będzie ok :-) przez ten zapach nawet nie próbowała jej jeść hehehe

Do góry