no Asiulka ja wiem wlasnie ze sa dobre zabawki z WADERA a znalazlam 2 czy 3 takie parkingi ze sa takie wieksze i z wiekszymi autkami wiec nie zginie to zaraz w zabawkach.... tylko sie teraz zastanawiam ktory wybrac bo kazdy dla mnie jest fajny...
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
no Asiulka ja wiem wlasnie ze sa dobre zabawki z WADERA a znalazlam 2 czy 3 takie parkingi ze sa takie wieksze i z wiekszymi autkami wiec nie zginie to zaraz w zabawkach.... tylko sie teraz zastanawiam ktory wybrac bo kazdy dla mnie jest fajny...
A masz może link do nich,jak tak to podeślij proszę.Mój Emilek lubi bardzo autka i cały osprzęt z nimi związany.Niby już mam prezent dla niego na Mikołaja ,ale nic straconego.Ma kaskę w skarbonce można by mu skompletować coś fajnego:-):-)
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
poczekaj zaraz ci wysle
możesz tu wrzucić,to może dziewczyny podpatrzą sobie coś:-)
GARAŻ PARKING 3 POZIOMY Z JEZDNIĄ HIT CENOWY (816563980) - Aukcje internetowe Allegro
GARAŻ PARKING 3 POZIOMY Z JEZDNIĄ 3,2 HIT CENOWY (818762171) - Aukcje internetowe Allegro
WADER 50975 ZABAWKI PARKING 2 POZIOMY + DROGA (820828324) - Aukcje internetowe Allegro
zaraz jak dojrze jeszcze jeden ktory szukam to zaraz wrzuce
http://www.allegro.pl/item819759722_parking_4_poziomy_jezdnia_3_5m_gratis_wyprzedaz.html
GARAŻ PARKING 3 POZIOMY Z JEZDNIĄ 3,2 HIT CENOWY (818762171) - Aukcje internetowe Allegro
WADER 50975 ZABAWKI PARKING 2 POZIOMY + DROGA (820828324) - Aukcje internetowe Allegro
zaraz jak dojrze jeszcze jeden ktory szukam to zaraz wrzuce
http://www.allegro.pl/item819759722_parking_4_poziomy_jezdnia_3_5m_gratis_wyprzedaz.html
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Dzięki,fajne te garaże są.
Hej,
Dzis mam troche wiecej czasu to zajrzałam do was Kobitki
Rzeczywiscie te zabawki z WAdera sa bardzo trwałe. Mam w domu ten parking z myjnią i winda z ostatni z linku i osobno kupowalismy taki duzy samochód ciezarowy z przyczepa i musze powiedziec ze wytrzymały bardzo duzo. Sa dobrze i solidnie wykonane.
Kamilka ja byłam w hurtowni w Dandzie, doznałam szoku jak zobaczyłam ceny, w głowie mi sie nie miesci ile sklepy na nas zarabiaja, bo tam zabawki sa o co najm,niej połowe tansze niz w marketach-i niby po promocji ?????
truska rzeczywiscie mozew wypozyczalni znajdziesz, ja niestety nie posiadam takiego wiec Ci nie pomoge
Dzis mam troche wiecej czasu to zajrzałam do was Kobitki
Rzeczywiscie te zabawki z WAdera sa bardzo trwałe. Mam w domu ten parking z myjnią i winda z ostatni z linku i osobno kupowalismy taki duzy samochód ciezarowy z przyczepa i musze powiedziec ze wytrzymały bardzo duzo. Sa dobrze i solidnie wykonane.
Kamilka ja byłam w hurtowni w Dandzie, doznałam szoku jak zobaczyłam ceny, w głowie mi sie nie miesci ile sklepy na nas zarabiaja, bo tam zabawki sa o co najm,niej połowe tansze niz w marketach-i niby po promocji ?????
truska rzeczywiscie mozew wypozyczalni znajdziesz, ja niestety nie posiadam takiego wiec Ci nie pomoge
jeszcze sa w realu Hipermarket Real / Kraina Malucha / Dzieciaki to lubią katalog i strona 8 jeszcze te bym chciala:-)
Masiula prosze o adres tej hurtowni..... to jeszcze dzis pojade bo w sumie na kasie nie spie wiec bedzie fajnie kupic cos taniej
Masiula prosze o adres tej hurtowni..... to jeszcze dzis pojade bo w sumie na kasie nie spie wiec bedzie fajnie kupic cos taniej
Ostatnia edycja:
kamilka tylko ze musiała bys sobie załatwic jakas podkładke w postaci NIPU na firme która ma cokolwiek wspolnego z zabawkami dziecięcymi albo jakimis akcesoriami. Bo na firme np. budowlana ci nie sprzedadza, detalicznej sprzedazy nie prowadzą.
Tutaj masz linka
http://www.infomax.com.pl/danda/firma.htm
Tutaj masz linka
http://www.infomax.com.pl/danda/firma.htm
reklama
sikoreczka25
2 aniołeczki
witam wszystkie mamusie ale ten czas leci dzisiaj już środa Julek mi dzisiaj usnoł na rowerze chciam go przetrzymć bo chce żeby spał tylko raz w dzień dlatego pomyślałam że na rowerku nie uśnie ale jak śpiący to mu nic nie przeszkadza.A swoją droga to święta już blisko my jedziemy do moich rodziców do Dąbrowy górn. jak co roku wielkanoc spędzamy u teściów.