reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

asiulka tzrymam kciuki za Maciusia, ale na pewno sobie poradzi świtnie :tak::tak::tak:

Rzeczyswiscie dzionek mozesz zaliczyc do udanych, ja wybieram sie do ciucholandu juz chyba ze 2 tygodnie, tylko ze nie mam za bardzo kiedy bo jak wracam to juz jest pozno. Ale tak mnie natchnełąs ze moze dzis skocze.

Ja to mam dobrze z ciocią ,męża,bo jak ma nowy towar i są fajne ubranka to dzwoni do mnie od razu,jak tylko szefowa jej przywiezie.
Odkłada w worek takie co mogły by pasować na Emila,i Maćka i jak ja przyjeżdżam to idziemy na zaplecze i sobie tam wybieram,no i wczoraj to wybrałam a chyba z ok.20 ubranek i zapłaciłam za to 57zł.
A powiem Ci że i adidasa bluzę Maćkowi wzięłam i bluzeczkę polo Pumy,no to za samo to ile w sklepie trzeba by dać.
No sama zobacz to te ciuszki.Porobiłam fotki bo siostra chciała zobaczyć,i akurat mam na kompie,bo jej mailem wysyłałam.

EDIT: fotki w następnym poście:-)

Ostatnia edycja:
reklama
To te ubranka o których pisałam wcześniej
.Zadowolona jestem z tych zakupów.Za te ubranka wszystkie zapłaciłam dokładnie 57zł.:tak::tak::biggrin2::biggrin2:
Ten sweterek dla Maciusia i ta bluzeczka 2w1 z koszulą,były nowe z metkami :biggrin2:Te ciuszki co używane byłe to też zresztą wyglądają jak nowe,bo nie noszą żadnych śladów użytkowania.:-D
Dla Emila:biggrin2:
Dwa sweterki,Adams,i Lindex

Bluza polarowa Next.

Bluzki Adams,i Cherokee.

Bluzeczki Tesco,i Adams.

Bluzeczki Tchibo TCM,i Mini Mode.

Bluzeczki Early days,i George.

Bluzeczki Adams i Cherokee.

Dla Maciusia:biggrin2:
Sweter Cherokee(nowy)

Bluzeczka polo Puma

Bluzo-kurtka Adidas.

Bluzka George

Bluzka Tchibo TCM(nowa)

Spodnie sztruksy Rocha Little Rocha.

Chyba się opłacało co nie??

Ostatnia edycja:
asiulka super, najfajniejsze te cienki bawełniane z długim rekawkiem, u mnie akurat straszny deficyt pod tym katem. A do przedszkola znakomicie sie nadają, w ogóle wszystkie swietne, szczesciara. I 57 zł :szok::szok::szok::szok::szok: super ci sie trafiło :tak::tak::tak:

Daj znac jak tam Maciuś po występie.

asiulka super, najfajniejsze te cienki bawełniane z długim rekawkiem, u mnie akurat straszny deficyt pod tym katem. A do przedszkola znakomicie sie nadają, w ogóle wszystkie swietne, szczesciara. I 57 zł :szok::szok::szok::szok::szok: super ci sie trafiło :tak::tak::tak:

Daj znac jak tam Maciuś po występie.

Napiszę Wam,jak się sprawił,i wstawię zdjęcia,na ------>

Ostatnia edycja:
Oki to czekamy na zdjecia na zamknietym, to od razu ja pogrzebe za nowszymi:tak::tak::tak::tak:

No i sprawozdanie z wystepu najważniejsze :tak:

Jesssssssssssu zaraz zdejme z siebie skóre i wypiore sobie wnetrznosci. Normalnie czuje sie strasznie :no::no::no:

Witam wieczorkiem.
Moi chłopcy już śpią.
Maciuś po dniu pełnym wrażeń wrócił do domu zadowolony.
Odbyło się dziś ślubowanie.
Maciuś nie zapomniał tekstu tak jak przypuszczałam.
Zdjęcia na ---->

Na ślubowaniu dzieci z II klasy dały fajne przedstawienie,dla pierwszaków.Bardzo nam się podobało.Potem była gadanina dyrka,i itd.
Następnie dzieci z pierwszych klas powiedziały swoje role na temat ślubowania,i zaczęło się pasowanie na pierwszaka.
Podchodzili kolejno po dwie osoby wyczytywane.
Maciek szedł z koleżanką Weroniką,pan,i pani dyrektor mieli w rękach ogromne ołówki i nimi pasowali dzieciaki na uczniów kładąc ten ołówek na ich ranieniu.
Potem gratulacje i dostawali tarcze.
No ale pan i pani dyrektor uściskali dłoń pierwszakom,no i mój Maciuś jak to Maciuś podał rękę panu dyrektorowi po męsku,a panią dyrektor cmok w rękę,śmiać mi się chciało bo pan dyrektor potem mówił ,że od lat żaden pierwszak nie wykonał takiego gestu w kierunku dyrektorki,a ona była czerwona jak burak dosłownie.Wskazał na niego dłonią i powiedział ,"mamy w śród pierwszaków młodego gentelmena,nie jeden dorosły facet może brać z niego przykład.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:.
Maciek wstał ukłonił się i usiadł zawstydzony.
A potem mi mówi a po co on mi kazał wstawać,co nie wie że kobietę to się grzecznie w rękę całuje:-D:-D
Potem już w klasie Pani rozdawała im fajne dyplomy,po kolei podchodzili,i Maciek znowu tym razem Panią wychowawczynię cmok w mankiet:-D:-D,wszystkie mamuśki i tatusiowie ,uśmiechnęli się ,a pani to aż przykucnęła i go wycałowała.
I mówi że jednak to rację miał dyrektor bo nie jeden facet tak nie traktuje kobiety jak jej uczeń.
Wiecie jak miło było mi tego słuchać.:-D:biggrin2::biggrin2:
Potem był poczęstunek ,ciasto,soki,herbatka,kawka.Posiedzieliśmy,pogada liśmy z panią,a dzieciaki szalały po całej szkole.

A teraz pomalutku uciekam.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki życzymy.

hej dziewczyny

ja na nogach moj maz pojechal po auto do Lodzi a my sie z adasiem bawimy..

asiulka- ubranka cudowne u nas tez brak wlasnie takeich bluzeczek ale ja nie umiem szukac :-:)-(

u nas ok Adas juz prawie nie kaszle nie goraczkuje wiec chyba bedzie juz dobrze....

Witam wieczorkiem.
OOO jaka tu cisza dziś.

Wiecie co mój Emil nie spał dziś w ciągu dnia wcale.
Wstaliśmy późno bo dopiero o 9.30,i nie chciał usnąć mi koło 13 więc nie położyłam go już później wcale,bo by spał do 17 a potem wojowałby do północy.
Myślałam że będzie chciał iść spać koło 19 ,a tu zonk.
Usnął parę minut przed 21.ale za to w 5 minut.
Maciek ogląda galę boksu,a gadek niestety dziś poszedł jeszcze na nockę.
A myślałam że posiedzimy dziś wieczorkiem wypijemy jakieś winko,bo mój mąż ma dziś imieniny.
Kupiłam mu perfumki,bo mu się już kończyły,więc miałam problem rozwiązany z prezencikiem.

reklama
hey dziewczyny :-)
W nocy czas się zmienił, to teraz będę wstawać jeszcze wcześniej ;-)
asiulka271 wiesz, co chyba w powietrzu jest bo moja tez ostatnio źle sypia w dzień a potem zamiast paść wieczorem to zasypia po 21.... i to nie tylko u mnie tak, 2 moje kumpele tez się skarżyły na to..... asiulka271, w ogóle to masz małego gentlemana w domu ;-) tylko gratulować :-D
U mnie wczoraj cały dzień teście siedzieli, nalatałam się miedzy pokojem a kuchnią... a małej przywieźli tyle ciuchów i ubrań, że chyba założę sklep hehehehe - jakby ktoś chciał konia na biegunach, niech da znać ;-)
Pogoda dzis nie taka zła, byle by tylko nie padało bo dziś mój wolny dzień :-D bez kitu, jak dziś wyjdę to wróce wieczorem....a mój slubny niech siedzi, chociaż będzie miał zadanie ułatwione bo młoda sie nowymi zabawkami zajmie ;-) hehehe
miłego dnia dla wszystkich :-)

Do góry