Kamilka wiadomo ze teraz patrza na wszystko, ale mysle ze jak trafisz na "normalnego" pracoodawce to zrozumie ze dziecko czy rodzina to nie jest kula u nogi i ze ze wszystkim da sie ugadac i uzgodnic. No ale nie czarujmy sie teraz takich ludzi coraz mniej. Najlepiej byc młoda, piekna, zgrabna, miec studia, doswiadczenie zawodowe min 5 lat i skonczone 25 wiosenek , tylko ze tak sie nie da
reklama
no tak wlasnie wiem ze wszystkim sie spotkalam do pracy w takim sklepie mam doswiadczenie bo pracowalam w drogeri i odziezowym i hipermarkecie to o sklep to mam kasa fiskalana i komputer prosta sprawa gorzej jak wiedza ze sie ma dziecko tu jest precedens...
bo chodzac o prace spotkalam sie ze wszystkim i doszlam do wniostu ze kobiety sa traktowane troche nie rozno i nie ladnie a powiedzialabym ze jak "suki" rozplodowe... jak nie ma sie dziecka o nie przyjma do pracy bo zaraz bedzie dziecko zwolnienia itp... a jak ma sie to dziecko male dziecko to tez nie przyjma bo jak dziecko chore to znow zwolnienia itp... i nie powiem ze ciezko jest chyba najlepiej miec swoja dzialalnosc ale na to trzeba miec troche kasy :--( dlatego narazie ile bede mogla to chcialabym ten masaz prywatnie bo tez to lubie i problemu duzego nie ma...
no i szukam jak nie w swoim zawodzie to chcociaz w sklepie..
dobry gust to ja mam napewno tylko nie zawsze kase na to zeby ubierac sie na czasie i z tym to napewno jestem do tylu:---(
a z tym 25 lat i 5 laT stazu to sie zgodze bo wiem co bylo jak moj Misiek pracy szukal dokladnie tego wymagali
bo chodzac o prace spotkalam sie ze wszystkim i doszlam do wniostu ze kobiety sa traktowane troche nie rozno i nie ladnie a powiedzialabym ze jak "suki" rozplodowe... jak nie ma sie dziecka o nie przyjma do pracy bo zaraz bedzie dziecko zwolnienia itp... a jak ma sie to dziecko male dziecko to tez nie przyjma bo jak dziecko chore to znow zwolnienia itp... i nie powiem ze ciezko jest chyba najlepiej miec swoja dzialalnosc ale na to trzeba miec troche kasy :--( dlatego narazie ile bede mogla to chcialabym ten masaz prywatnie bo tez to lubie i problemu duzego nie ma...
no i szukam jak nie w swoim zawodzie to chcociaz w sklepie..
dobry gust to ja mam napewno tylko nie zawsze kase na to zeby ubierac sie na czasie i z tym to napewno jestem do tylu:---(
a z tym 25 lat i 5 laT stazu to sie zgodze bo wiem co bylo jak moj Misiek pracy szukal dokladnie tego wymagali
co do stażu w przychodni na stoku to moja kolezanka tam miala staz i wiem, ze oni nie zatrudniaja bo maja stala kadre a stazystow to tylko do pomocy biora i pozniej do widzenia, ciiezk jest znalezc prace w tym zawodzie z reszta jak w kazdy w kielcach, bo to taki zascianek
ja juz dlugo szukam i nic, jesli chodzi o wlasna dzialalnosc to jest prosta sprawa tylko trzeba miec pomysl, bo sklep odziezowy nie jest dobrym, mialam i wiem, jest tego tyle ze trudno sie przebic, przede wszystkim dobre miejsce, jak sie ma to moze sie uda
teraz jak wybuduja te 2 galerie to caly biznes przeniesie sie tam i nikt juz po miescie nie bedzie chodzil
ja juz dlugo szukam i nic, jesli chodzi o wlasna dzialalnosc to jest prosta sprawa tylko trzeba miec pomysl, bo sklep odziezowy nie jest dobrym, mialam i wiem, jest tego tyle ze trudno sie przebic, przede wszystkim dobre miejsce, jak sie ma to moze sie uda
teraz jak wybuduja te 2 galerie to caly biznes przeniesie sie tam i nikt juz po miescie nie bedzie chodzil
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
kamilka - a tak z ciekawości, to wiesz może czy w ciązy to mozna masaz robić? Bo mnie powiedział lekarz internista ze można, ale jak byłam u ortopedy to mi nie pozwolił . Teraz to bym pewnie nie chciała jeszcze ryzykowac, ale po 30 tygodniu to może....
mrozik pewnie ze mozna:-):-) i to w kazdym miesiacu i tygodniu nie wolnoruszac brzucha bo kazde smarowanie moze doprowadzac do skurczy macicy ale rece nogi krzyz szyja lopatki wszystko sie da;-);-);-)
a kobietom w ciazy sie zaleca na rozluznienei i przeciwbolowo na kregoslup..
teraz masuje maluszka 4 miesiace z napieciem miesniowym powiem wam rewelacja w ciagu miesiaca prawie zaniklo.. jeszcze zostalu piastki i stopki gdzie trzyma najmocniej ale jest juz dobrze bardzo dobrze jesem szczesliwa ze moglam maluszkowi pomoc tyle ze nie robie tego za kase bo to mojego brata ciotecznego bobas i nie mogli znalesc nikogo..
a kobietom w ciazy sie zaleca na rozluznienei i przeciwbolowo na kregoslup..
teraz masuje maluszka 4 miesiace z napieciem miesniowym powiem wam rewelacja w ciagu miesiaca prawie zaniklo.. jeszcze zostalu piastki i stopki gdzie trzyma najmocniej ale jest juz dobrze bardzo dobrze jesem szczesliwa ze moglam maluszkowi pomoc tyle ze nie robie tego za kase bo to mojego brata ciotecznego bobas i nie mogli znalesc nikogo..
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
na radio kielce jest takie ogłoszenie
Firma poszukuje Kierownika sklepu odzieżowego. Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, umiejętność pracy z ludźmi. Zapewnione atrakcyjne warunki pracy i płacy. Tel. 508 385-135.
Firma poszukuje Kierownika sklepu odzieżowego. Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, umiejętność pracy z ludźmi. Zapewnione atrakcyjne warunki pracy i płacy. Tel. 508 385-135.
uuuu to ty masz chyba to co ja podczas ciazy... i wtedy tez dostalam rwy ... ja na 13 do pracy i nie chce mi sie juz isc bo tak dzisiaj ladnie ze wziela bym malego ze zlobka i ruszyla na spacerek ehhh szkoda..
mrozik- odpada za wysokie stanowisko dla mnie;-);-);-) poprostu chyba tez za mloda jestem nikt nie wezmie na kierownika dziewczynki 22 lata
ja ta gielde obracam codziennie mysle ze sie tez w weekedn przejde po tesco i realu tych galeriach...
ja ta gielde obracam codziennie mysle ze sie tez w weekedn przejde po tesco i realu tych galeriach...
reklama