reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Kamilka wiadomo ze teraz patrza na wszystko, ale mysle ze jak trafisz na "normalnego" pracoodawce to zrozumie ze dziecko czy rodzina to nie jest kula u nogi i ze ze wszystkim da sie ugadac i uzgodnic. No ale nie czarujmy sie teraz takich ludzi coraz mniej. Najlepiej byc młoda, piekna, zgrabna, miec studia, doswiadczenie zawodowe min 5 lat i skonczone 25 wiosenek :no::no:, tylko ze tak sie nie da :sorry::sorry:

reklama
no tak wlasnie wiem ze wszystkim sie spotkalam do pracy w takim sklepie mam doswiadczenie bo pracowalam w drogeri i odziezowym i hipermarkecie to o sklep to mam kasa fiskalana i komputer prosta sprawa gorzej jak wiedza ze sie ma dziecko tu jest precedens...

bo chodzac o prace spotkalam sie ze wszystkim i doszlam do wniostu ze kobiety sa traktowane troche nie rozno i nie ladnie a powiedzialabym ze jak "suki" rozplodowe... jak nie ma sie dziecka o nie przyjma do pracy bo zaraz bedzie dziecko zwolnienia itp... a jak ma sie to dziecko male dziecko to tez nie przyjma bo jak dziecko chore to znow zwolnienia itp... i nie powiem ze ciezko jest chyba najlepiej miec swoja dzialalnosc ale na to trzeba miec troche kasy :-:)-( dlatego narazie ile bede mogla to chcialabym ten masaz prywatnie bo tez to lubie i problemu duzego nie ma...

no i szukam jak nie w swoim zawodzie to chcociaz w sklepie..

dobry gust to ja mam napewno tylko nie zawsze kase na to zeby ubierac sie na czasie i z tym to napewno jestem do tylu:-:)-:)-(

a z tym 25 lat i 5 laT stazu to sie zgodze bo wiem co bylo jak moj Misiek pracy szukal dokladnie tego wymagali:crazy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

co do stażu w przychodni na stoku to moja kolezanka tam miala staz i wiem, ze oni nie zatrudniaja bo maja stala kadre a stazystow to tylko do pomocy biora i pozniej do widzenia, ciiezk jest znalezc prace w tym zawodzie z reszta jak w kazdy w kielcach, bo to taki zascianek

ja juz dlugo szukam i nic, jesli chodzi o wlasna dzialalnosc to jest prosta sprawa tylko trzeba miec pomysl, bo sklep odziezowy nie jest dobrym, mialam i wiem, jest tego tyle ze trudno sie przebic, przede wszystkim dobre miejsce, jak sie ma to moze sie uda
teraz jak wybuduja te 2 galerie to caly biznes przeniesie sie tam i nikt juz po miescie nie bedzie chodzil :shocked2:

kamilka - a tak z ciekawości, to wiesz może czy w ciązy to mozna masaz robić? Bo mnie powiedział lekarz internista ze można, ale jak byłam u ortopedy to mi nie pozwolił :eek:. Teraz to bym pewnie nie chciała jeszcze ryzykowac, ale po 30 tygodniu to może....

mrozik pewnie ze mozna:-):-) i to w kazdym miesiacu i tygodniu nie wolnoruszac brzucha bo kazde smarowanie moze doprowadzac do skurczy macicy ale rece nogi krzyz szyja lopatki wszystko sie da;-);-);-)

a kobietom w ciazy sie zaleca na rozluznienei i przeciwbolowo na kregoslup..

teraz masuje maluszka 4 miesiace z napieciem miesniowym powiem wam rewelacja w ciagu miesiaca prawie zaniklo.. jeszcze zostalu piastki i stopki gdzie trzyma najmocniej ale jest juz dobrze bardzo dobrze jesem szczesliwa ze moglam maluszkowi pomoc:sorry::sorry::sorry::tak::tak::tak: tyle ze nie robie tego za kase bo to mojego brata ciotecznego bobas i nie mogli znalesc nikogo..

Kamilka - to jak mi moja Gin pozwoli to sie do ciebie zgłoszę :-). Bo jak sie położe, to sie podnieść nie mogę, tak mnie kręgosłup boli, co ja gadam, ja nawet na bok sie przekręcić nie moge :eek:

na radio kielce jest takie ogłoszenie
Firma poszukuje Kierownika sklepu odzieżowego. Wymagane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, umiejętność pracy z ludźmi. Zapewnione atrakcyjne warunki pracy i płacy. Tel. 508 385-135.

uuuu to ty masz chyba to co ja podczas ciazy... i wtedy tez dostalam rwy ... ja na 13 do pracy i nie chce mi sie juz isc bo tak dzisiaj ladnie ze wziela bym malego ze zlobka i ruszyla na spacerek:tak::tak::tak: ehhh szkoda..:cool2::cool2::cool2::cool2:

mrozik- odpada za wysokie stanowisko dla mnie;-);-);-) poprostu chyba tez za mloda jestem:tak::tak::tak: nikt nie wezmie na kierownika dziewczynki 22 lata:sorry::sorry::sorry:

ja ta gielde obracam codziennie mysle ze sie tez w weekedn przejde po tesco i realu tych galeriach...:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
kamilka widze ze ty tak jak ja , stały bywalec giełdy pracy, ale zasrane warunki :no::no::no::no: szlag mnie trafia jak sobie pomysle ze o ta prace tak jest trudno :no::no:

Do góry