reklama
marla
hmmmm ja wlasnie slyszalalam o tym ze jesscze weekend bedzie cieply.. ehhh wszedzie gadaja co innego to jak sie uda to moze jutro gdzies wyskoczymy ja spacer tylko po 15... bo do tej godz w pracy jestem odbiore malego ze zlobka i prosto na spacer
sprawdzalam gielde pracy ale nic ciekawergo nie ma
moze wy macie jakies namiary na prace dla mnie???
a moze ktoras chcialaby masaz klasyczny u Kamilki:-):-):-) TANIO
hmmmm ja wlasnie slyszalalam o tym ze jesscze weekend bedzie cieply.. ehhh wszedzie gadaja co innego to jak sie uda to moze jutro gdzies wyskoczymy ja spacer tylko po 15... bo do tej godz w pracy jestem odbiore malego ze zlobka i prosto na spacer
sprawdzalam gielde pracy ale nic ciekawergo nie ma
moze wy macie jakies namiary na prace dla mnie???
a moze ktoras chcialaby masaz klasyczny u Kamilki:-):-):-) TANIO
no z tymi z tymi antybiotykami to jest przes...ne, moj Kuba to ma takiego pecha, ze za kazdym razem musi antybiotyk brac bo inaczej infekcji sie nie wyleczy, do tego jeszcze dostaje wziewy bo po dwoch dniach choroby schodzi mu na oskrzela i ma obturacje-skurczenie i choruje praktycznie non stop
teraz byl w przedszkolu od poczatku 4 dni, trzy tyg leczenia, znow 4 dni i znowu choroba, mam nadzieje, ze jak sie teraz wychoruje to pozniej bedzie spokoj
teraz byl w przedszkolu od poczatku 4 dni, trzy tyg leczenia, znow 4 dni i znowu choroba, mam nadzieje, ze jak sie teraz wychoruje to pozniej bedzie spokoj
Kamila,masz racje ma być ciepło ale ma padać :-/ tez mi to plany częściowo psuje... no ale cóż...
Kamila a ty pracy szukasz??Bo z tego co czytam to wydawało mi się ze pracujesz gdzieś??
a ogólnie o pracę ciężko, mój brat wyjechał do warszawy i pracę od ręki znalazł a tu w Kielcach pól roku bezskutecznie szukał....masakra jednym słowem
Kamila a ty pracy szukasz??Bo z tego co czytam to wydawało mi się ze pracujesz gdzieś??
a ogólnie o pracę ciężko, mój brat wyjechał do warszawy i pracę od ręki znalazł a tu w Kielcach pól roku bezskutecznie szukał....masakra jednym słowem
chinka jak moj Krystian szedł w zeszłym roku pierwszy raz do przedszkola to było dokładnie tak samo jak u Ciebie, kilka dni w przedszkolu i tydzien w domu i tak na zmiane. Teraz sama jestem w szoku bo ostatnio był chory w sierpniu na zapalenie ucha i na razie spokój A tak to było identycznie jak w waszym przypadku. I za kazdym razem antybiotyk bo zaraz na oskrzela mu schodziło.
Dziewczyny
narazie pracuje tzn jestem na stazu w przychodni ale bede go miala do grudnia i koniec a co dalej?? dlatego juz szukam bo na dzien dzisiejszy jest bardzo ciezko a co dopiero jak skonczy sie staz i kasy nie bedzie??? dlatego szukam szukam bo co mam siedziec bezczynnie??
co do antybiotyku Adas moj mial tylko 2 razy i oby wiecej nie musial raz na zapalenie uszu i teraz na zapalenie oskrzeli... i odpukac narazie jest zdrowy tzn tylko pokasluje ale poza tym wszystko gra... wydaje mi sie ze wychodza mu 5tki zabki bo trzyma sie za policzrek znow robi wodne kupki i marudzi okropnie...
u mnie sprzatanie i pranie trzeba korzystac z pogody....
narazie pracuje tzn jestem na stazu w przychodni ale bede go miala do grudnia i koniec a co dalej?? dlatego juz szukam bo na dzien dzisiejszy jest bardzo ciezko a co dopiero jak skonczy sie staz i kasy nie bedzie??? dlatego szukam szukam bo co mam siedziec bezczynnie??
co do antybiotyku Adas moj mial tylko 2 razy i oby wiecej nie musial raz na zapalenie uszu i teraz na zapalenie oskrzeli... i odpukac narazie jest zdrowy tzn tylko pokasluje ale poza tym wszystko gra... wydaje mi sie ze wychodza mu 5tki zabki bo trzyma sie za policzrek znow robi wodne kupki i marudzi okropnie...
u mnie sprzatanie i pranie trzeba korzystac z pogody....
Jesli chodzi o staż, to moj był całkowita porażka, jedno wielkie wykrzystywanie. A tylko dlatego ze babom w biurze dupy nie chciłao sie ruszyc
Dobrze ze teraz nie musze az tak sie "poświecać"
Kamilka a nie masz tam szans na stałe zatrudnienie w tej przychodni??????
Dobrze ze teraz nie musze az tak sie "poświecać"
Kamilka a nie masz tam szans na stałe zatrudnienie w tej przychodni??????
Nie no wlasnie nie mam szans bo fizjoterapeutow jest w pien i dlatego jeden odchodzi drugi przychodzi... dlatego z przychodni lipa.. a pracy szukam w swoim zawodzie albo jako masazystka albo w sklepie ale nie hipermarket czy ogolnospozywczy tylko odziezowy ksiegarnia itp... w sumie wszystko jedno
byle kasa byla
aha lubie moja prace w przychodni bo sie spelniam chcialabym tak pracowac bo tam nie ma wykorzystywania kazdy ma co robic ale wiem ze tam odpada i mowi sie trudno a wiem ze ciezko o przyjecie w tym zawodzie bo kazdy patrzy ile sie ma stazu ile kursow do zawodu czy ma sie dzieci i meza na wszystko patrza...
byle kasa byla
aha lubie moja prace w przychodni bo sie spelniam chcialabym tak pracowac bo tam nie ma wykorzystywania kazdy ma co robic ale wiem ze tam odpada i mowi sie trudno a wiem ze ciezko o przyjecie w tym zawodzie bo kazdy patrzy ile sie ma stazu ile kursow do zawodu czy ma sie dzieci i meza na wszystko patrza...
Ostatnia edycja:
reklama
a masz doświadczenie do pracy w odzieżowym sklepie itp??bo teraz prawie wszędzie wymagają doświadczenia, i znajomości branży.. masakra... i jeszcze najlepiej znajomości 2 języków obcych...d0 tego trzeba mieć prezencję,a do pracy w odzieżowym dobry gust... tego oczywiście Ci wprost nie powiedzą :-/
ok,spadam na spacer
3majcie się cieplutko
ok,spadam na spacer
3majcie się cieplutko