reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja z chęcią sie w tym roku bym przeszła, ale mnie dopiero po 15 by pasowało, bo na 14 jestem do fryzjera umówiona - w niedzielę zostanę matka chrzestną malutkiej Oleńki :-). Musze jakoś wyglądać :-p
A w jakich godzinach jest imprezka? Dobrze Kamilka ze przypomniałaś bo ja jak zwykle zapomniałam
A gdzie sie Joasia podziewa, Sol , no i pozostałe dziewczyny. Asiulkę widuję w innym wątku, coś chyba o nas zapomniała :sorry:

reklama
hej dziewczyny

:tak::tak::tak: drzemka odbyta.. troche mi lepiej ale jak w domu to calkiem inaczej...

ok moze byc i o 15 dla mnie to nie ma duzej roznicy.. a godziny nie wiem do ktorej to jest zaraz zajrze na stronke...

A gdzie sie Joasia podziewa, Sol , no i pozostałe dziewczyny. Asiulkę widuję w innym wątku, coś chyba o nas zapomniała :sorry:

Witam,nie zapomniałam kochana nie zapomniałam.

Teraz mam chwilkę,bo Emil usypia,a Maciuś w szkole.A mnie dziś od rana tak głowa boli że na oczy ledwo patrzę chyba się położe zaraz koło Emilka.Dziś mam wolne od kuchni bo m.się zaoferował że zrobi obiadek,ale mam z nim dobrze.
Buziaki dla was laseczki

hej dziewczyny

ja w miare w miare i poprawa nastepuje dzisiaj sie wybieram o 14 do Parku wiec zapraszam anpewno beda tam ze 2 godziny wiec moze sie spotkamy
wysle wam jeszcze raz moje zdjecie dla tych co mnie nie pamietaja..

_8152223.jpg

Mrozik - gratki :tak:
A koło Stokrotki ja przechodzę codziennie o 8.40 i 14.05 :-D Ale może też to być Kamilka :D

Juliasz - pamiętamy :-D Ucałuj maluszka ;-)

Kamilka - jak w pracy bo cię cosik nie widuję :-D

A ja miałam wojnę z kompem :-D Się trochę pożarłam z nim ale już ok. No prawie :dry: :-D Nie bardzo mam czas na cokolwiek, a siły jeszcze mniej. A do tego doszło mi że jak się nie wezmę za leczenie i rehabilitację to wyląduję na wózku :-p Przyznaję lekarz mnie przekonał :-D

Jeśli kogoś widziałam na osiedlu i się nie przywitałam - przepraszam ale jak wracam z pracy to się wyłączam i słucham sobie muzyczki na słuchawkach.

A po za tym Karoli wyszły dolne trójki wreszcie i mam nadzieje że górne też szybko wyjdą bo zaczynam mieć dość. Joasia będzie u mnie dzisiaj - za chwile :-D Chyba jej się szkolenie zaczęło więc pewnie ma mało czasu. A ja później się uczę do egzaminu na jutro. Karola u dziadków więc nie zajrzę do parku choć bym bardzo chciała.

Pozdrawiam wszystkie ;-)

ja tez mam urwanie głowy Wojtkowi zaczęla sie 4 klasa Zuzia -spotkania przedkomunijne i Gabi miala troche katar
Wróciłam od Sol umordowana i od razu musialam ogarnąc pierdolnik po moich dzieciach bo mąz dłubie z kolegą przy naszym samochodzie Zrobilam ciasto na nalesniki i czekam jak wszyscy poschodzę to zrobie troche pomidorowej i usmaże naleśniki :tak:
Jutro mam pierwsze spotkanie w kościele na 14 msza i po mszy także nie wiem czy mi sie uda zajrzec na impreze pampersa :-(
Pozdrawiam :-)

Dzień Doberek, jak mija dzionek dziewuszki???? Ja padnieta jestem starsznie, krystian wstał z samego rana( przed 6-ta_)i truł dupe o picie, nalałam mu to sobie wymyslił ze on chce ciepłe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wczoraj od rana w kuchni stałam, zamiast odpoczac to najpierw placka upiekłam, potem stopiłam słoninke na smalczyk,potem ziemniaki, sałatka, no i kotlety. Skonczyłam wszystko przed 15-sta, i tak mi prawie pol niedzieli zleciało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zła jestem bo nic nie odpoczełam.

Joanna widze ze u Ciebie tez nie małe zamieszanie, ach te dzieci.....:-D:-D:-D:-D

Kamilka wyszpiegowałam Cie na majówkach !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Masiula - dobrze że chłopak wie czego chce ;-):-D:-p. Nasz tez nam dał dzisiaj popalić. Bolał go brzuszek chyba - tak mówił. Wszystko przez to że mu pofolgowałam na imprezie w niedziele i pozwoliłam jeść co chce. No i jadł. Tonami cukierki, bo na codzień nie je wcale :dry:. Tak sie biedny umęczył, upłakał. Nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Na raczkach źle, leżec źle, w końcu włączyłam mu teledyski dziecięce, później bajki i jakoś usnął bujany u tatusia na raczkach i wpatrzony w tv.
Byliśmy na tych "Pampersach" w sobotę, ale żadnej z Was nie rozpoznałam. Byliśmy między 16 a 17. Późneij śmignełiśmy jeszcze na Plac Artystów i na deserek do kawiarni (na zewnątrz nie dąło sie usiedzieć tak głośno grali :wściekła/y:)

Do góry