reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

masiula jestem jestem... nie bardzo mam wene pisac jestem zmeczona po calej nocy Adas nie spal jeszcze chory padam ze zmeczenia a juz dzis do pracy.. nie wiem jak ja dam sobie rade
??? :rofl2::rofl2: a pogoda dzis nastraja tylko do spania...

reklama
Elloł :-D:-D:-D

Jak mija dzionek?
Kamilka jak zdrówko?
mrozik tak to jest , dzieci jednak maja wrażliwe brzuszki i trzeba na nie uwazać, mimo ze czasmi szkoda jest nie dac czegos do zjedzenia. Krystian obżłopał sie zm pitaku na sobote napoju gazowanego i w nocy obudził sie z płaczem ze boli go brzuch i ze mu jest nie dobrze. No ale dzieki Bogu mu przeszło, chyba sie za bardzo zgazował.

A dzis po pracy uciekam z tym małym niegrzeczniuchem na bilans i od razu na kontrole do lekarza po tym nieszczesnym zapaleniu ucha:tak::tak:

Wow jaki odzew:-D:-D:-D:-D

Wróciłam z bilansu, Krystian wazy 14,700 kg, wzrost 108 cm wzrok idealny , ucho zdrowe, wszystko w jak najlepszym porzadku:tak:
A gdzie wy sie podziewacie ???

hej dziewczyny

masiula jak tak prosisz to nie moge odmowic zeby napisac..

u nas kiepsko Adas chory Zapalenie oskrzeli ale szczescie bo poczatek i da sie szybko rozgonic ale goraczkuje kaszle strasznie i katar ma do pasa... i juz sie zaczyna ciezka noc bo dopiero zasnal a juz placze przez sen kaszle i nie ma czym oddychac.... jestem wykonczona:-:)-:)-( dostal leki i antybiotyk no i zaczyna sie walka oby szybko przeszlo:dry::dry::dry:

a ja jutro juz do pracy dluzej sie lenic nie mozna dotrwam do listopada i az sie uciesze z miesiaca wolnego...:happy2::happy2:

Marshall's Language College zaprasza mamy z Kielc i okolic wychowujące dzieci w wieku 2-4 na kursy języka angielskiego na róznych poziomach z gratisową opieka przedszkolna i angielskim dla maluchów w trakcie trwania kursu mamy. Przychodzimy z dziećmi, mamy sie uczą a dzieci się bawią. zajęcia dopołudniowe. zapisy trwają

Masiula - ja mam niemoc twórczą :zawstydzona/y:. Jakoś nic mi się nie chce. Fajnie że Krystian zdrowy :tak:.
Kamilka - a kazali ci Adasia oklepywać? My bardzo często przechodziliśmy niestety zapalenie oskrzeli. Na pewno trzeba wysoko kłaść. To też pewnei wiesz, ale napisze, a co ;-) - lżej sie dziecku oddachy jak mu sie troszke mocniej nawilży powietrze . Wracajcie szybciutko do zdrowia.
A ja pozwole napisac sobie jeszcze małą WIELKĄ prośbę. Codzi o dwóch chłopczyków ze świetokrzyskiego. Bardzo chorych i potrzebujących pomocy

Wiktor urodził się 30 października 2005 roku jako zdrowe dziecko. Niedługo lekarze postawili diagnozę najgorszą z możliwych KARDIMIOPATIA ROZSTRZENIOWA.
Ta choroba jest nieuleczalna jedynym ratunkiem jest przeszczep serduszka.
Mają ciężką sytuację finansową. Zainteresowanych pomocą zapraszam na stronki
Forum Wiktorka Czysz
Wiktorek

Mikołaj JEST DZIECKIEM NIEWIDOMYM Z MÓZGOWYM PORAŻENIEM DZIECIĘCYM, W WYNIKU WZMOŻONEGO NAPIĘCIA MIĘŚNIOWEGO NADWICHNĘŁO SIĘ MIKOŁAJKOWI LEWE BIODRO. MIKOŁAJ MA SKOŃCZONE 3 LATA JESZCZE SAM NIE CHODZI I NIE SIEDZI
Bliższe informacje na stronkach
http://www.mikolaj.efron.pl/
Forum Mikołaja Guli

hej mrozik- tak ja to wiem i ciagle jest oklepywany i leki mu podaje dzisiaj jest chhyba gorzej niz wczoraj Katar ma taki ze ani a ta ani a ta i kaszle az sie chce zwymiotowac ale dzisiaj jak dobrze pojdzie to kupie mu inhalator u siebie w pracy ... i nic dzisiaj bede myslami w domu bo juz musze wrocic do pracy..:-:)-:)-( Moje male malenstwo...

WITAJCIE LASECZKI.
Ja jakoś ostatnio bez weny i entuzjazmu do pisania.

Dziś znowu miałam zalatany dzień.Załatwiałam resztę spraw związanym z wykupieniem naszego mieszkania na własnościowe.I w końcu umówiłam się z notariuszem na piątek na 15.I w końcu nasze M,będzie naprawdę nasze.
Ale walnęłam babola,bo w piątek o 14.15 moja najmłodsza siostra bierze ślub cywilny.I kuźwa chyba się rozdwoję.No ale jakoś muszę to zorganizować żeby było ok.
I od poniedziałku mój gadek idzie już do pracy będzie pracował w swojej starej pracy w zakładach mięsnych.
Muszę
też,jeszcze załatwić resztę tych świstków do rodzinnego,a i tak nie wiem czy dostaniemy,bo potrzebny jest dochód z zeszłego roku,a w zeszłym roku mój mężuś to w Danii cały rok pracował także dochód mieliśmy bardzo duży i chyba będzie d.upa z rodzinnego.Ale złożyć złożę może jakiś cud się zdarzy i nam przyznają.
Aha i wczoraj byłam na zebraniu w szkole u Maciusia,i niestety nie wymigałam się z trójki klasowej.Nasz Renia.czyt.wychowawczyni,powiedziała że ona sobie nie wyobraża współpracy z inną trójką klasową niż my.Czyli św.trójca,Aśka,Agnieszka i Łukasz:)
zebranie nota bene trwało 2,5h.Wszystko omówione ,przegadane.Mój portfel jest lżejszy o 100 kolejną.I edukacja w Polsce jest za darmo,ciekawe gdzie???

Byłam z psem u weterynarza na szczepieniu i go ostrzygliśmy od razu jak śmiesznie teraz wygląda,taki dorosły się zrobił.
Tak teraz wygląda:)

reklama
Kamilka - na pewno niedługo bedzie lepiej, ale sama wiesz że po doustnych to ze 3 dni na poprawę trzeba poczekać. Ja wolę zastrzyki, bo po jednym dniu dzieciątko jak nowe ;-), tyle że wiadomo, bolesne sa. No ale przynajmniej wiem że zadziałają :sorry2:
Asiulka - fajny ten psiaczek - chociaż ja wolę duże psiska ;-) (oczywiście dlatego ze sama mam dużego :-p goldenka). No to nie za krótkie te wasze zebrania :szok:. Zawsze tyle trwają?

Do góry