reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

ja tez troche mieszkałam na ksmie..i dobrze wspominam te okolice..ale to prawda zmienia sie młodziez i wszedzie panoszy sie chamstwo....teraz mieszkam na barwinku z mezem u tesciowej ..i tu spokojnie ale w sumie ja po nocy tu nie chodze wiec nie wiem co sie dzieje miedzy blokami....

a tak na serio wracam do was kielczanki ..kiedys jeszcze bedac w ciazy pisalam troche z wami , moze mnie pamietacie moze nie ..ale przypomne sie ...rodfziłam w pazdzierniku 28 przez cc na czarnowie ...pozniej zajecia przy maluszku pochłoneły mnie bez reszty ale swoja droga odczuwam niedosyt kontaktów z mamuskami z mojego miasta....bywam tez czadsem z małym w parku choc z barwinka mamy kawałek drogi ale co tam...moj igor ma juz skonczone 10 mcy:)

reklama
Witam i ja po krótkiej przerwie:-)
Mrozik gratuluje zafasolkowania! trzymam za Was mocno kciuki.
Kamilka będzie ciężko pewnie na poczatku ze żłobkiem ale dacie rade :tak:

Witam nowe mamy, kiedyś mieszkałam na barwinku fajnie tam było tak zielono wszędzie :laugh2:
U nas oki, mały łobuzuje. Czasem brak sił do czegokolwiek.
miłego dnia
.

Kamilka - jak tam w żłobku?
Juliasz - a ja w parku byłam z małym ze 4 razy, a ma juz 2 latka, zawsze nam jakoś nie podrodze :-(

Witajcie dziewczyny

dzis spotkalam sie w pracy z Sol hehe pracuje w tej samej przychodni co ja:-):-):-)

a ze zlobkiem u nas ok Adas jest grzeczny marudzi tylko na wejsciu pani nie moga go nachwalic wszystko zjada spi ladnie nie placze jest super:-):-):-) wiec ja jestem szczesliwa dzisaj ide na spotkanie z rodzicami mam o 16 zaraz uciekam ...

a ja od dzis rana bylam taka chora ze szok.. przyszlam wzielam leki polozylam sie wstalam i jest ok...:cool2::cool2::cool2::cool2:.....

Kamilka - no to fajnie macie :), teraz częściej możecie plotkować.
Ja wczoraj koło Stokrotki (na świętokrzyskim) widziałam dziewczynę, która przypomina mi którąś z dziewczyn z forum. Tylko jakoś tak nie mogłam twarzy do nicka dopasowac :sorry:. Moze sie mylę , ale jak mnie któras widziała to proszę sie przyznać. Stałam z dziekiem, mężem i znajomą :-p

Hej

Dawno mnie nie było :no::no:

Kamilka super ze Adas grzeczny, no i fajnie ze mozesz sobie poplotkowac ze znajoma z forum :-D:-D

mrozik przyznaje sie , ze to niestety nie ja- chociaz szkoda :-:)sorry: No i oczywiscie ogromne gratulacje !!!!

A u nas wielka dupa chyba bedzie z przedszkola, miała sie Marysia dostac tak mowiła dyrektorka, byłam wczoraj u niej i kazała jeszcze czekac bo pewnie sama czeka az jakis erodzic z dzieckiem zrezygnuje, ehhh... tylko po co mi mowiła ze Marysia sie dostanie bez problemu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A teraz musze jakos żłobek kombinowac :no::no:

Aha no i małżon mi do zdrowia wraca, co najważniejsze

Masiula - no to super że z mężem lepiej. A jak z tym przedszkolem, nie powiedzieli ci wcześniej że jest na liście lub nie? Myślałam że wcześniej wiadomo co i jak. Ze żłobkami też krucho podobno. A próbowałas w innym przedszkolu?

reklama
Mrozik ja sie ugaywałam z dyrektorką z przedszkola ze mam złożyc podanie normalnie z innymi dziecmi, razem z podaniem Krystiana, i powiedziała zebym czekała bo miejsce na pewno bedzie. No i moze rzeczywiscie bedzie tylko ze ja nie wiem do kiedy tak mam czekac bo moja mama moze jeszcze ja pilnowac do dwudziestego któregoś wrzesnia(dokładnie nie pamietam) bo ma sie odchaczyc w biurze pracy i pewnie dostanie jakas oferte. A teraz przecież nie mozna odmawiac bo ci e wyrejestrowuja. No i bedzie wielka klapa bo małzon ma zwolnienie do oststniego wrzesnia i jak dobrze pojdzie to w październiku wraca do pracy. Trza cos kombinowac :eek::rofl2:

Do góry