reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Piszę tak szybciutko bo lecę robić obiad.
Karola już zdrowa chociaż jeszcze ma dietę.
Ja od poniedziałku pracuję i nie mam na nic czasu, jestem padnięta a jeszcze w pracy kierowniczka chce mnie pogonić na szkolenie BHP i p.pożarowe. Ja bardzo chętnie choć nie bardzo mi się chce. Do tego muszę sobie ponaprawiać stawy - jeśli bym chciała zrobić to dobrze to najszybciej w Żorach 250 zł za wizytę i jednego z trzech koniecznych specjalistów. Czyli razem 750 zł. Zwątpiłam.:baffled:

Jak będę miała zdjęcia to wkleję na zamkniętym.

Pozdrawiamy ;-)

reklama
Witam ja mieszkam niedaleko Kielc bo w Szałasie (nie mylcie z domkiem z patyków:-D), ale w Kielcach jestemy prawie w każdy weekend, bo tu mieszka moja tesciowka

A ja sie pochwale ze na marzec spodziewamy sie dzidziusia. Oby teraz było już dobrze, bo mam dość tych niepowodzeń (łagodnie mówiąc). Wstępnie dzidziuś w normie. Ale jeszcze dużo przed nami:sorry:

Jeszcze sie nie zdecydowałam, bo i pierwszy mi się jakoś usunął. Chyba jak o Zosi info usuwąłam to jakoś i suwaczek poszedł też...
Ale jak będę miała natchnienie to zrobię oba :-D:-p

witam nowa mamusie:) pisz do nas wiecej...

hej dziewczyny

u mnie duzo sie dzialo caly tydzien bylam na masazu.... w czwartek wrocila moja siostra i mama z niemiec... a od piatku do soboty remont malowanie i wkoncu zrobiony pokoik Adasia ale jeszcze jestesmy w trakcie duzego pokoju i balkonu..

no i Adas od jutra idzie do zlobka strasznie sie boje i denerwuje co bedzie... ale pewnie bedzie ok

wogole padam z nog i czekam na wiadomosc co z moja praca bedzie

mrozik wielkie GRATULACJE!!!!!!!! Super:))

reklama
Do góry