reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sto lat w zdrowiu i miłości,
całonocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości!
Zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina.
Pannie młodej szafy szmatek,
a młodemu silnej ręki.
Bozia niech Wam błogosławi,
ród wasz w świecie niech rozsławi.
A z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie

Kochana Sol,
tego wszystkiego i jeszcze więcej
dla Ciebie i Twojego
mężusia już Kościelnego,na całe życie.
Życzy Asia z rodzinką.

reklama
Hej dziewczyny i cos drgnelo...

Sol podpisuje sie zyczeniami bo ja nie jestem w tym dobra.. no i trzymam kciuki za Karolcie my nie uzywalismy tego leku i narazie nie jest taka potrzeba ale my na kupki dostalismy lek Dikoflor bo maly robil przez 3 tyg po 8 kupek na dzien bo mu szly wszystkie zeby teraz ma juzpelny garnitur ale wtedy nie bylo ciekawie jadl pil normalnie ale i za kazym razem zrobil w majty.. no i oslonowo na brzuszek Lacidofil

u nas mamy urlop ale siedzimy w domku odpoczywamy a jutro wyjezdzam do dziadkow na 3 dni wiec fajnie... pobawi sie Adas z dziecmi i bedzie duzo na powietrzu..

A ja wam powiem tyle - ten kto mówił że poniedziałek jest najgorszym dniem tygodnia - mylił się!!!

W środę rano zadzwoniła teściowa czy przychodzę do dentysty (a niewiele brakowało i bym nie pamiętała nadal :-D ) no więc zostawiłam Karolę z M. i poszłam. Teściowa naszykowała mi znieczulenie i chciała mi zrobić dobrze - dała igłę 4 - nie wiedziała tylko że do przewodówki to znieczulenie no i igła okazała się za krótka w wyniku czego miałam prawie na żywca robionego zęba bo nie mogła mi dać kolejnej ampułki. Obiecałam teściowej że się zemszczę. Dotarłam ledwo do domu a mąż mnie zabił - "już nie ma Sanoka" - ale nie wszyscy tylko on. W związku z czym poleciałam do MUP i cudem załatwiłam sobie pracę/staż. Szczęście w nieszczęściu mam świetną szefową która też ma roczną córcię, pracownica też ma małego synka a ja mam być w zastępstwie za dziewczynę która idzie na macierzyński :-D Do tego zostałam na wstępie poinformowana że nie będę siedziała 8 godzin tylko tak 5-6. Kamień spadł mi z tego sznurka u szyi. Może wreszcie ta przylepa się trochę odpępkuje ode mnie. Na dodatek zaczynam 24 sierpnia czyli jak mój M. wróci z ostatniego Sanoka bo w tym miesiącu jeszcze jedzie.

Jestem strzępkiem nerwów i nie wiem co robić. Dziadki już znają swój grafik i będą siedzieć na zmianę 2-3 dni w tygodniu z Karolą po 3-4 godzinki.

Hej Ciotki.
Nie ma żywcem kiedy napisać do Was.
U nas ok, młody łobuzuje na całego, biega jak szalony, siniaki po całym ciele ale twardziel z niego.
Sol a co tam Kochaniutka u Was?jak Karolcia?
Wszystkiego najlepszego z okazji ślubu. Wstawiaj nam tu foteczki :-)
A co u reszty mamusiek?

reklama
Do góry