reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hejka - my mamy zaproszenie na dzisiaj na Cedzynę - znajomi jadą z synkiem, tyle że tamten już przedszkolak, a ja bym się bała na takie upały brać Karolę, o udar cieplny albo porażenie słoneczne u takiego dziecka nie trudno.

Za to w poniedziałek na wieczór omówiłam się ze starymi przyjaciółmi na spacer z naszymi maluchami. Koleżanka ma starszego chyba 4 letniego synka (nigdy nie mogę spamiętać ile ten mały ma :-p) a kumpel o dwa miesiące starszą od Karoli córcię.

Idę z małą teraz szybko na placyk póki nie jest za gorąco.
Miłej niedzieli :cool2:

reklama
Dzien doberek.
Znowu taka duchota nic się nie chce, a ja na dodatek dostałam @ :wściekła/y: to juz w ogóle chodzę wściekła;-)
Mały usypia, bedzie chwila ciszy bo tak mi dziś łobuzuje ok 6:angry:
Pomarudziłam troche i zmykam.
Co u was?
kamilka napisałam ci pw

kalka - nie przejmuj się - ja mam gorszy problem - jestem meteopatą i na te zmiany ciśnień i pogody reaguję tak ze wyglądam jak zombi, przestawiłam się na nocny tryb życia, wstaję o 10 i przez takie numery Karola wstając o 8 do 10 jest zdana na łaskę taty (o ile nie jest w pracy albo po nocy) i jest bez śniadania, a dzisiaj wylądowałyśmy w szpitaliku, bo niunia przyniosła mi pusty portfel a były w nim wczoraj wieczorem drobne - drobnych nie znalazłam jeszcze w domu ale po prześwietleniu wiemy że nie ma ich w Karolci :-p

Kobitki,my już jutro z rana wyjeżdzamy na tydzień nad morze.
spakowani na maxa(chyba nic nie zapomniałam):confused::confused:
Torby i wózek już zapakowaliśmy do auta,jutro rano tylko ostatnie drobiazgi.

Będzie mi Was brakowało,przez ten tydzień.
Chyba że uda mi się dorwać jakąś kafejkę to dam znak życia:-D.

Zdrówka dla wszystkich małych i dużych.
Dziewczyny,miłego urlopowania.

Buziaki od moich łobuziaków.

Ale pustki na dziale :-D My się kisimy w Kielcach. Byłam dzisiaj rano załatwiać papierki do ślubu i w piątek idziemy podpisać umowę przedślubną i będę musiała wygonić męża do spowiedzi - będzie wesoło :-p Nie mam siły na nic :zawstydzona/y: Ta pogoda mnie zabija powoli :wściekła/y:

Jak któraś ma ochotę się spotkać to serdecznie zapraszam na spacer albo na kawę i ciacho ;-)

I znowu pustki :cool2:

Karola ma od kilku dni stan podgorączkowy a ja mam zapalenie gardła i umieram :dry: Kto wymyślił żeby chorować w wakacje :dry:

witajcie dziewczyny

widze ze na wakacje nasz watek zamarl... ale wiecie ja tez sie rozchorowalam tylko chyba to grypa bola mnie stawy i glowa gardlo i nos mam zapchane MATKO!! I to z dnia na dzien:baffled::baffled:

u nas nic sie nie dzieje Adas grzeczny... :-p:-p:-p ale taki madrala sie robi z niego ze sie zastanawiam po kim on to ma?:confused: fajny jest a ja moglabym go zacalowac hehe

Dziewczyny - błagam was nie dawajcie swoim dzieciom EURESPAL-u. Karola ma ciągle skierowanie do szpitala jakby jej się pogorszyło. Od zeszłego wtorku ma biegunkę od 3 do 8 kupek dziennie. Na szczęście je normalnie i dużo pije, ale jeśli jej szybko nie przejdzie to szpital się kłania. Jak na razie na lekach robi 4 i mam nadzieję że jutro będzie znowu mniej. A zaczęło się od tego że w zeszły poniedziałek dostała Eurespal i brzuszek ją zaczął boleć.

Na stronie na portalu medycznym jest artykuł o tymże leku. Że lek ten ma więcej skutków ubocznych niż jest opisane w ulotce np: biegunka, zaparcia, ostre skurcze oskrzeli, arytmia, upośledzenie układu pokarmowego i oddechowego.

A po za tym to wam powiem że 8.08 miałam ślub kościelny i zdjęcia wkleję na zamkniętym za dwa tygodnie jak nam je fotograf przekaże :tak: Sesja zdjęciowa w lesie i na maneżu - sukienkę czeka pralnia chemiczna :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
HEJ.
O kurcze to na prawdę Karolcia się umęczy.
Ja kiedys dawałam Maciusiowi ten Eurespal,ale na niego nie działał,i po kolejnej wizycie u lekarki i jak chciała mi go przepisać to jej powiedziałam że nie chce tego leku bo mu nie pomaga.

Do góry