reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
DUZO OSÓB nie wyjechało z placu bo nawet jak egzaminator do mnie mówił ze wczesniej nie zwracali uwagi jak wjezdzallas w koperte mogłas sobie dojechac przymykali oczy a teraz płynnosc jazdy musi być tak samo wczesniej najechanie na linie nie bylo blędem a teraz jest jest ze zbiornikami wczesniej wystarczyło pokazac a terza losujesz i musisz opowiedziec jak sprawdzic poziom plynu hamulcoego lub chlodzacego i oleju nie wystarczy pokazac :no: mona sie zamotac z nerwów :-(teraz jak zrobisz 2 bledy na placu o czym informuje Cie egzaminator nir masz możliwości wyjechania na miasto Egzamin trwa 25 minut jezeli wykonasz wszystkie zadnie w tym czasie jak znajde linka odnosnie tego tematu to wkleje a teraz ide bo Wojtek rozdraznił Gabi i beczy i nie moze sie uspokoic :wściekła/y: Obydwoje maja ospe a mnei zamnkną do czubków niedlugo :wściekła/y:

Joanna no tak bywa,teraz ciężko zdać prawko nie to co wcześniej,może i dobrze że teraz ucza gdzie płyn i wszystko bo ja prawko mam już ponad 5 lat a nie wiem gdzie co i jak:szok:

Czesto widze z okna jak na świętokrzyskiej robią koperty już na egzamin i za chwile ktoś wychodzi z za kierownicy, egzaminator dziękuje i tyle:no:
Ja zdałam za trzecim razem, pierwsze dwa na łuku facet przyszedł z listwa i odmieżał odległość od lini zatrzymania szok co teraz wyprawiają.

hej dziewczyny

u nas buro i ponuro ale mamy Kielecki dol... a tak wogole wczoraj bylam na koncercie na kadzielni moze ktoras byla??:confused::confused::confused::-):-):-):-):-) ale bylo fajnie tylko szkoda bo na Kate Rayan rozpadal sie deszcz i ludzie zaczeli rezygnowac wychodzic...

a tak Swieto Kielc spotkalybysmy sie a tu Duuuu....aaa nbo pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhh

kalka- ja ide na mgr na UJK w Kielcach jak sie dostane... bo egzamin jest...

Ja od wrzesnie ide na prawko i mam nadzieje ze nie bede polmozg...i ze nie beda sie na mnie drzec bo ja moge szybko w morde dac i bedzie koniec jazdy...:dry::dry::dry::dry:

Kamilka tylko nie wybieraj sie do Tom-a :no: wykłady spoko tylko egzaminator do d... sie okazal ja więcej nauczyłam sie na dodatkowych godzinach u Chajzlerów z Basią bardzo dobrze sie jeżdzi a teraz przed następnym egzaminem zamierzam pojeżdzic z jej męzem :tak:

jeszcze nie wiem gdzie pojde zanim to zrobie rozejrze sie po szkolach i popytam znajomych ale za ta podpowiedz dzieki:-):-):-):-)

dziewczyny ale jestem padnieta ale ale mam caly tydzien pierwsza zmiane wiec wiec wiec zapraszam na spacerek

Kalka moze wreszcie sie spotkamy...
krlnk- z toba tez:-):-p:-p

no i dziewczynki odliczam czas do kolejnego baby:))) tym razem corci tylko data sie nie zalamujcie bo to na powaznie heh:tak::tak::tak::tak:

hehe :) to ja mniej więcej tyle do staran o syneczka ;P
Po porodzie to w ogóle NIGDY WIECEJ ZADNYCH DZIECI :) ale już mi przeszło i teraz to szczerze sobie nie wyobrażam mieć tylko jedno :)

Ja co do spotkania to bardzoo chętnie :) teraz mam juz po egzaminach, sesja zaliczona więc tylko jakby sie pogoda unormowała to mozna sie wybrać na wyścigi ;P WÓZKÓW ;)

Hej Babeczki.
Ale mamy pogode do du..., nic sie nie chce, a tu cały tydz sie taki zapowiada:szok:
Kamilka jasne, możemy śmigać na spacer. Karola a ty na dabrowie mieszkasz tak?
bo ja to zapominalska jestem, a zaglada tu ktoś ze stoku jeszcze bądź okolic:sorry2:
Moje dziecie śpi, chyba też utnę sobie drzemkę.

Kamilka, hoho macie troszke czasu do oczekiwania na córę:-)

reklama
Do góry