reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Wczoraj miałam wolne w pracy, ale Anię zawiozłam do przedszkola, potem z AsienkąM, P i Zuzią pojechałyśmy zrobić zakupki spożywcze, a potem do nas na parapetówkę, jeszcze raz Asienko dziękuję, prezenty są śliczne i już nawet miejsce dla nich jest:-):tak:. Ania długo się męczyła z brzuszkiem, mimo że chodziła do łazienki nie mogła zrobić kupy:baffled:, w nocy wstawała dwa razy i aż płakała:-(, dopiero o 7 rano ją puściło i od razu lepiej się poczuła, a mi kamień z serca spadł. Ech, co my się z nią mamy. Przepraszam, że ona taki łobuz.:-:)zawstydzona/y:

A dzisiaj w planach zakupy:-p, bo jednak kilku rzeczy w domku brakuje a że M tylko w niedzielę wolny to jedziemy dzisiaj:cool2:. I like it:-p:-p:cool2::cool2:

Dobrej niedzieli

reklama
Witam niedzielnie :-)

Koni witaj:-)Anineczka wszystko napisala wiec powtarzac sie nie bede...zycze Ci tylko powodzenia moze teraz sie uda i Wam przyznaja MC

J wczoraj byl z Natalka na urodzinach mielismy isc wszyscy ale niestety Lenka i ja chore jestesmy,Lena na antybiotyku ale poprawy nie ma wiec czeka nas kolejna wizyta u lekarza ja chodze jak zombi z niedospania Lenus tak niespokojnie spi kaszel jej dokucza i tak dwie albo trzy godziny mamy zarwane w nocy a mnie chyba zatoki dopadly bo jak sie schylam to potworny bol glowy i ogolnie czuje sie fatalnie a dzis jeszcze zdjecia mam nie wiem jak bede funkcjonowac ...tabsy zapodam mam nadzieje ze choc na chwile lepiej sie poczuje

Milej niedzieli

Koni, gdyby się nie udało z medical card to możecie założyć sobie Drugs Payment Scheme każdy członek rodziny ma swoją osobną karte, wlicza się tam wszystko co jest imiennie wypisane na członka rodziny. Zasadność tej karty polega na tym że miesięcznie na jedno dziecko/członka rodziny musisz wydać 132e a wszystkie pozostałe rzeczy masz za darmo - ale tylko w danym miesiącu. Od kolejnegomiesiąca wszystko się liczy od nowa. My kiedyś nie mieliśmy ani GP ani MC, a właśnie mieliśmy tą DPS...

Ania gg masz odpalone?

My dziś zmykamy do aquaparku :)))

Ostatnia edycja:
Hej.
Dzis troszke nie wyspana,wczoraj poszlismy spac ok.2 w nocy.Igorio poszedł z tata spac,a ja pojechałam do sklepiku.Obiadek na dzis zrobiony,tylko ziemniaki obiore i luzik.
Aniaa to u Was nie zaciekawie ze zdrówkiem.Zdróweczka duzo.
Miłej niedzieli.

Aniu zdrowka u nas juz po antybiotykach ale kaszel wciaz jest:(
Barmanko byliscie w kinie ja bylam dzis z kacperkiem na paranorman i wam powiem ze taka bajkowy horror:(kacper co chwile skakal ale tez sie posmial mam nadzieje ze bajka w nocy mu sie nie odbije koszmarami o zoombbi:(

Biola, pojechaliśmy dziś do aquaparku - dzieci zdrowe to trzeba było wykorzystać ;) więc mówisz że bajka nie ten teges?... kurcze to my chyba sobie darujemy :( bo Marcel na Scoobiego nie lubi oglądać:/ nie to że się boi, po prostu nie lubi.

Hej dziewczyny :)

Dziękuję za odpowiedzi :) Będę składała papiery o nowy MC które w sumie powinno nam się należeć w pełni, ciekawe tylko ile potrwa oczekiwanie na kartę :(

reklama
Do góry