reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej Mamusie!

Ja juz po wizycie rodziny ;) Bylo mega intensywnie ;)

Mam takie pytanie, przeczytalam sporo informacji o urlopie macierzynskim platnym, ale jakos nie moge doczytac... urlop bezplatny trwa 16 tygodni, nie dostaje pieniedzy z tytulu urlopu macierzynskiego, ale czy mozna uzyskac jakis inny dodatek na ten okres?

Barmanko nie nic nigdzie nie trzeba nalezec kids club to jest seans kinowy dla dzieci przewaznie leca bajki po jakims miesiacu od wejscia do kin tak jak ost brave byla hitem i bilety za mnie i kacpra do tego jakies picie i popcorn kosztowalo nas ok 25e a w kids clubie brave kosztuje po 2,5e od os i przewaznie kupuje jakies chrupki i picie w innym sklepie i kino mnie wychodzi ok 7e wiec oplaca sie z dzieckiem prawie co tydzien chodzic do kina jezeli oczywiscie nie puszczaja jednej bajki przez miesiac bo tez tak sie zdaza.kochana tu masz str do naszego kina
http://www.omniplex.ie/cinema/cinema/Dublin-swan
I kids club przewanie jest o 11.50 ale widze ze str troszke zmienili i teraz nie widze ktora bajka jest grana w kids clubie to zeby zobaczyc wchodz zawsze na kazda bajke i sprawdzaj po ile sa bilety online .jak po 2.5e od os to ta wlasnie bajka jest w kids clubie:)ja zamierzam z kacprem wybrac sie w niedziele:)
A po zainspirowaniu cebulakami dzis zrobilam z tego samego ciasta drozdzowego buleczki z budyniem i dzemem pyyychotka:)
Tichonku ja tez ide do fryziera a raczej fryzjer do mnie w przyszlym tyg:)i tez samopoczucie mi sie poprawilo ale mysle ze tez po tych tabketkach witaminowych:)

Załączniki

• IMAG0039.jpg
    IMAG0039.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Barmanko ja tez raz bylam z mlodym w kinie u nas jest Omniplex.Jak bookuje sie ticket online to placi sie 0,50 centow drozej.
My bylismy na "The Lorax"....piekna bajka.Sama siedzialam i ogladalam jak zaczarowana.\
Szym chcial wyjsc na samym poczatku,wystraszyl sie,tego wielkiego ekranu:-D
Widze ze teraz w niedziele u nas graja "Hotel transylvania"
wstawie ci stroneke to sobie zobaczysz jak jest oznaczone
Carlow - Omniplex Cinemas Ireland | Omniplex Cinemas, Ireland - Book Movie Tickets Now#

Bry
AsienkoM mam nadzieję, że zakupy udane:rofl2:;-)

My po południu pojechaliśmy kilka spraw w banku pozałatwiać i od razu do lidla wstąpiliśmy, kolejny plus przeprowadzki, możesz kupić dużo do lodówki i zamrażarki i się zmieści:-p:rofl2:.

Mam ostatnio problemy ze spaniem, znaczy usypiam razem z Anią przed 20, potem się wybudzę i siedzę do 23- 24 i nie mogę rano wstać

Dobrego dzionka

Hej

Ja juz domek ogarnęłam, zaraz nastawie zupke i trzeba kawke spić.

Asienka_r, Gliwa zakupki udane bo to co chciałam to kupiłam.
Asienka_r wychodzi ci zmęczenie po przeprowadzce, miejmy nadzieje, że niedługo wróci wszystko do normy.
Tichonek nie ma to jak wizyta u fryzjera, ja już nie pamiętam kiedy byłam. Mój P to twierdzi, że oszczędzam na sobie i dlatego nie moge wybrac się do fryzjera, ale może wreszcie przed świętami się zmobilizuje.

Co za pogoda dołująca. Miłego dnia kobitki.

reklama
Do góry