reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam,poniedzialkowo

Dopiero co wrocilysmy z Lenka bylam zapisac Natale do szkoly do jednej z najlepszych szkol w naszym miasteczku co sie wystalam to moje zmarazlam jak nie wiem co ale mam nadzieje ze cora sie dostanie teraz pozostalo czekac stycznen/luty bedzie odpowiedz

Witam!

Rzadko zagladam, ale mam ostatnio takie bole glowy, ze calymi dniami/nocami spie..... w piatek to w ogole do pracy nie poszlam.....

Asienko_R, zamierzam wrocic do pracy po urlopie, ale chcialam wykorzystac tez ten bezplatny urlop, zeby jednak posiedziec z malenstwem dluzej, tylko nie wiem wlasnie jeszcze do konca, czy wyrobimy finansowo, nie moge znalezc info czy jest jakikolwiek inny zasilek na ten czas (nie mowie o zasilkach na dziecko....).

Nie mam tez pojecia jak sie maja sprawy z zlobkami, kiedy nalezy zapisac dziecko..... nie wiemy jeszcze czy szukac niani, czy lepiej zlobek.... ah, tyle znakow zapytania ;)

Ale za to w styczniu juz na pewno lece do Polski i zrobie pierwsze zakupy dla dziecka :)

Aniaa a no wystać się trzeba żeby zapisac dziecko do tej szkoły. Maja jeden lub dwa dni zapisów. Nie ma tak jak w innych szkołach, że zapiszesz wcześniej dziecko jak małe jest tylko własnie w listopadzie zapisy dzieci co pójdą we wrześniu do szkoły. Trzymam kciuki.

Asienko zapisy sa do konca tygodnia numerek jaki mialam to 233:szok: takze nie jest powiedziane ze cora sie dostanie bo zrobia selekcje i sobie wybiora ktore dzieci chca a dwa w tamtym roku przyjeli tylko 90cioro dzieci ale w razie cos jak sie tam niedostanie to jeszcze zapisana jest do dwoch szkol awaryjnie takze czas pokaze

reklama
Do góry