reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko - dam znac ze tak powiem ;-)ale raczej zartowalam:sorry2::-D nieee no koniecznie musisz go wynieśc,albo... zaproś "ksiązki" na dół :rolleyes2: czy obojetnie gdzie- byle by pasozyta światło nie razilo :cool2::-D

Asienko - spij dobrze ;-)

ewelcia - padła po tych warkowych sikach :confused::-D

reklama
Ale się z bólem łba obudziłam :szok: ojj laski coś to picie z Wami nie posłużyło mi :-p:-D:rofl2:
Kawe spijam, liste na zakupy zrobiłam - spożywka, wrrr nie cierpie:no: Pranko jedno się kręci. Brak pomysłu na obiad:confused2:

Asienka, o rety jak późno teściowa lot miała:eek: jakieś rozrywki dla niej macie? Czy w domku przy kawce będziecie sobie siedzieć?
A na tej plaży obok Was można grilować?

Margaritta, bo ja mam wszechstronne zainteresowania:tak: i lizanie książek się do nich również zalicza :-) Ty nie lubisz?:sorry:

Anineczka, a nie będzie Ci smutno bez J w pokoju? Ale fakt przy dziecku ciężko liznąć cokolwiek:cool2:

no proszę jakie nocne pogaduchy:)))
Margaritta-już się napaliłam-dajecie do nas na weekend-też dajemy 2pokoje!!!!!!!!!
Ewelcia-żyjesz po tej Warce?
Anineczko-czekamy!!!!
Wszystkim Wam życzę cudnego długiego!!!!

Lubiczanko zyje!
a co wymyslicie ze ja glowy do picia nie mam:-D:-D:-D:-D:-D;-)

widze ze po tym alko to wam sie inglisz zalaczyl;-):-D...oj dobrze ze ze swoim mnie tu nie bylo,bo bym sie z wami nie dogadala:-D

pranko sie pierze...brak planow na dzis...SZym ma kaszel i katar:-(
Tak to jest jak sie ucieka na dwor w skarpetach w deszcz:baffled:.....jak nie kota musialam pilnowac tak teraz Szymka(nie tylko teraz pod tym wzgledem)....nie do ogarniecia ta moja "zwierzyna"

Kora upolowala ptaszka:baffled::sorry:....malo tego pobiegla z nim na gore,ale usiadla na schodach...piora mi sie walaja po chacie:baffled:

Ewelcia, kota masz w deche :-D Szym od normy nie ustępuje zresztą :-D

hiiii toż to od wieków wiadomo że % rozwiązuje języki, no i po % można się dogadać w każdym lengłiczu. Kiedyś musimy spróbować po chińsku pogadać :rofl2:

reklama
Do góry