reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziendoberek kochane:)
Nikus cala nocke majaczyl stekal plakal i mial goraczke pomimo nurofenu czy calpolu jak mu dawalam:(o 6rano dalam nu nurofem i antybiotyk i beiedny usnal i spalismy do 11 wiec wreszcie sie wyspalismy i wypoczelismy,teraz tez spi wiec mam labe bo starsi na basenie i beda dopuero wieczorkiem wiec leze i sie bycze:)

Barmanka a no późno mamy te loty do Polski z rzeszowa. W zimie są tylko przesunięte na wcześniejszą godzine.
Gliwa a no szaleje z babcią i nie słucha się bo babcia na wszystko pozwala.
Biola zbieraj siły

U mnie na obiadek młoda kapustka, a wieczorem gołąbki będą się piec.

Dzionek mija oki.:tak:bylismy na spacerku wspólnym.Igorek wyjechał swoja nowa fura na miasto:-D,jak dumnie siedział.:tak:Zaszlismy poparzec na festyn dla dzieci.Były atrakcje dla dzieci,ale Igorek jeszcze za mały.Wiec dostał balonika na hel z autek od mamusi i tatusia.W drodze powrotnej odwiedziłam solarium,bo dawno nie byłam.No i tak zleciał miło czas.
Biola odpoczywaj poki masz czas.
AsienkoM a niech sie Zuzia cieszy ze babcia jest.
Miłego wieczorku.

AsieńkoR-od poniedziałku w lidlu fajne grillki za 25e będą;)))
Anineczko-dzięki wielkie za super "imprezkę"i za telefon.....
Marta-Tobie również dzięx-wpadasz jutro?
Biola-masakra-biedny Nikuś...Oby wczorajsza noc się nie powtórzyła i antybiotyk dawał pozytywne rezultaty:tak:
Ależ mam boski humor-normalnie latam jak na skrzydłach-takiego uczucia i Wam zyczę i miłego wieczorku:-)

lubiczanka a pewnie ze bede:tak:i zabiore cie do anineczki na imprezke:-p:-Dhahahahhha:-Dmam ochote na anineczkowego szaszłyczka ale juz za pózno:-pna sniadanko zjem:tak:a ze humor masz dobry to sie nie dziwie :p po takich gościach :p

Oj tam oj tam,to Marecki robił szaszłyczki.
dzięki wielkie kobitki za super sobotę :-)
I za ciuszki i za zabawki,normalnie za wszystko:tak:

Lubiczanko dla nas ten telefon to zaszczyt,dzięki kochana.Buziak wielki :*

no,dzieciaczki już w łóżkach,czas na odpoczynek. :tak:

anineczko a prosze bardzo:-)żarełko zabrałam do domu bo marecki takie szaszłyki pyszne zrobił ze sie nie powstrzymałam:zawstydzona/y:wpadajcie częsciej!!!i do siebie zapraszam!!!widziałas jaką miejscówke mam na grilla :-):-D

reklama
Do góry