reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-to nam było niezmiernie miło:tak:
Marta-nie?niebo w gębie!!!A powiem Ci,że Ania też ma talenty kucharskie:tak:
Vikamcia-o proszę...nadrabiaj i wracaj;)
nie wiem jak reszta Irlandii,ale tu straaasznie pada:crazy:Mimo tego nastrój od wczoraj trzyma i żyć się chce:-DM
iłej niedzielki Wam

reklama
u nas tez mokro:(noc masakraa jedziemy z nikusiem dzis do szpitala a dzis biedny ma urodzinki:(biedny moj malutki juz nie moge patrzec jak cierpi:(caly czas giraczkuje do tego doszly wymioty i czasami nie moze dobrze oddychac wyglada tak jakby flegma i slina mu przeszkadzala b w srodku ale co dziwne nie ma kataru

Biola-Nikusiowi zdrówka,zdrówka i jeszcze raz-szczęścia!!!
images

Witam

Teściowa już u brata P bo bratowa juz cos zaczęła jęczeć i sie czepiać więc żeby się nie kłócić to ustąpilismy (jak zwykle my), ale tak mi nerwa ruszyła:wściekła/y:, że dobrze, że z P z nia pisał przez skypa.
Pogoda okropna, pada i wieje

Biola wszystkiego dobrego dla Nikusia z okazji urodzinek pierwszych i oby w szpitalu wreszcie Wam pomogli.

Ide

Witam, u nas tez pada...az nie chcialo spod kolderki wychodzic, ale starszak wolal jesc i trzeba bylo tylek ruszyc:nerd:
Znowu trzeba z szafy bluzki z dlugim rekawem wyciagnac:-(

Biola, sto latek dla Nikusia
Biedny on, daj znac po szpitalu co Wam doradzili.
A i niesmialo przypominam o kontakcie do dentysty, na razie mnie nie boli zabek ale wole miec w razie w-u

Lubiczanka, Marta, Anineczka, ciesze sie ze grill sie udal :) udalo Wam sie chyba wykorzystac ostatni ladny dzien ;)

Katrina, hop hop jestes tu jeszcze?

Bry
Biolu dla Nikusia wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdróweczka, bo coś go te choróbska nie opuszczają
AsienkoM czyli jednak nie odpuściła, ech. A chociaż przyjechali po nią czy P ją woził. Dla Twojego P od nas wszystkiego najlepszego
Lubiczanko, Anineczko, Marta fajnie, że spotkanko się udało, ale z taką ekipą to chyba było wiadome:-)

lubiczanko mam nadzieje ze poznam te smaki:tak:zaraz zabieram sie za szaszłyczka:-pcoś mnie główka boli:baffled:

barmanko pogody to nie było bo cały czas lało:baffled:

Barmanko janusz banasik nq tallqght 1850373373 kochana to jest nr do recepcji i popros ze chcesz wizyte do pl doktora a ta cala firma nazywa sie smiles dental www.smiles.ie,a i dentysta znajduje sie kolo mroza poloneza na przeciwko squera:)
My jestesmy w szpitalu:(

Hejka.

AsienkoM
ja bym nie ustąpiła.:no:na waszym miejscu.Dziwna ta wasza bratowa.Dla Twojego męża WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
Biola STO LATEK DLA NIKUSIA.DUZO ZDRÓWECZKA.
Lubie niedziele,wtedy mąż jest w domku.Śniadanko przygotowała.Humorek dopisuje.Po południu wybieramy sie do znajomych.
DZIEWCZYNY SUPER ZE SPOTKANIE WAM SIE UDAŁO.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Biola biedni wy...sciskam was mocno...
Duzo zdrowka dla NIkusia i ogromny buziak na roczek!
Lubiczanko,Anineczko<Marta super ze Imprezka udana:-):tak:
AsienkoM wsztrskiego naj dla Twojego P:-)

u nas tez jest zimno i pada...dzis dzien spedzamy w domu...od 16:30 do 22 bodajze mam Nille do kompeltu;-)myslalam ze bedzie pogoda to wezmiemy ich z m na duzy plac zabaw...

Do góry