reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam goscie polecieli wiec wszystko wraca na stary tor w koncu!

Barmanko,Gliwa dziekuje za prezenty w imieniu Lenki
Lubiczanko Witaj :-)super ze wakacje i pobyt w kraju sie udal moze jakies foteczki zapodasz z Turcji ,co :)
Tichonku szkoda uparciuchu ze nie dotarliscie w niedziele

Czekam na kuriera bo nowe tla zamowilam ale juz pierwszy i ostatni raz zamowilam przez ta firme
U mnie wszyscy chorzy procz mnie,J mowi jakby mutacje przechodzi,dziewczyny kaszla Lenuska oczywiscie bardziej plus katar do tego i ropiejace oczka trzy tyg temu antybiotyk skonczyla i masz znowu chyba bez natybiotyku sie nie obejdzie ehhhh

Milego wieczorku zycze

reklama
Witam
Lubiczanko witaj, fajnie że mieliscie udane wakacje no pomijając kilka wypadków z owadami:/
Anieczko z tego co wiem nie będzie pokazu. Zdrówka dla małego.
My ostatnio aktywnie , w pracy mam busy jak cholera, gorąco jest i siódme poty wylewam:/A po pracy korzystam z pogody, i rolki na salthill a Oli rower:)))
Miłego wieczoru

Aaniu-mówisz,masz;))) DSCF8617.jpgDSCF8619.jpgDSCF8674.jpgDSCF8728.jpgDSCF8951.jpgDSCF8992.jpgsukcesywnie bedę dołączac kolejne;)))
Anineczko-aleś poszczuła tymi pokazami!!!

Ale padam normalnie wymiekam dzisiaj:(
Nie no lubiczanko wowwww super fotki i super wygladasz tylko pozazdroscic:)
I cos tam mialam napisac,ale mi sie zapomnialo:(skleroza mnie bierze czy cos:(

Matko jaki busy dzionek miałam :baffled: Padam na pyszczek :zawstydzona/y:
Dziś udało nam się bryknąć na plażę :-)

Lubiczanka, nosz normalnie nie mogę się napatrzeć na Ciebie, wyglądasz jak -nastka :tak::happy: A jak rodzinka zareagowała na połowę Ciebie? (mam na myśli zrzucone kg).

Ania, Lenka testowała już prezent?
;-)

helloł z wieczora

lubiczanko - nareszcie jestescie- normalnie sie stęskniłam:sorry2: no to przezyc troszke mieliście ale i tak widzę ze było bosko- wyglądasz ślicznie;-)

Tichonek
- i jak? Mati w niedziele nie protestował, ze jedzie w rowerku a nie w wózku? dobrze się prowadzi?

Taka pogoda to mój raj - dlatego tez korzystam:cool2: ile wlezie:-D za to moja Nikola znow z katarem dziś:dry: dejta spokój. A Martyśka z dolem, bo trza się uczyć :sorry2: dobrze ze to nie mautra jeszcze, kasztany i takie tam;-)

Pozdrawiam Was wszystkie kochaneczki.

spokojnego wieczoru

reklama
Do góry