reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam:-)
Margaritta,wiesz,że pytanie o to czy zdałaś było tylko retoryczne?:-DPewna byłam tego;-)Już masz za sobą,teraz powodzenia Martyśce:tak:
A jak się dziś czujesz?Kiełbasa cała wyleciała?:-D
Dobrze,że chociaż mama chrzestna będzie miała fryz zrobiony bo matka rodzona będzie piórami straszyc jeszcze dłuuugo:-D
No i mam nadzieję,że wszystkie Mateusze takie zdolne;-):-D
Barmanko śpijta,śpijta,niedługo się skończy:-DMatt też spał chyba ze 3 miechy rano dłuugo,potem trochę krócej a teraz wieszamy ciemny ręcznik na oknie bo najmniejszy promyczek słonka (nawet jak go nie ma:-D) i ten już na równych nogach:tak:Ale i tak w szoku jestem,że można byc tak wypoczętym przy małym dziecku;-)Radek dawał czadu:confused2:
A co do wody morskiej w spraju to ja i przy Radku i przy Macie od urodzenia używam codziennie i nie zachłysnął się żaden:tak:
Anineczko i Tobie się niedługo skończy leżakowanie,husianie i takie tam:-DZaraz Jeremy będzie chciał siedziec wśród zabawek,latac,zwiedzac:-)
Szok,jak ten czas leci:szok:
Matt na szczęście,chociaż nadal jest przeziębiony i zasmarkany to powrócił na właściwy tor i śpi w dzień 2*1h40m. a czasem nawet rano i 2 h:tak:Noce też cacy:tak:
Wczoraj było u nas otwarcie Lidla,ponoc w ciągu pierwszych 3 godzin,4 stłuczki były:-D:-D

reklama
Witam

Margaritta najlepszego dla corci,gratuluje zadnego egzaminy zdolna bestia z Ciebie:-)
Lubiczanko milo ze znalazlas chwile aby do nas zajrzec
Barmanko Gliwa takim to dobrze Boze jak chodze jak zombi ledwo zyje normalnie Lence tak zabki dokuczaja
ogolnie fatalnie sie czuje brzuch mnie cos boli nie wiem od czego jeszcze ta pogoda taka dobijajjaca ehhhh

Zmykam
Milego dnia

No młody poszedł w kimono,w rodzicielskim łożu zasnął bo jego chyba w pupę parzyło.
Ale mam chwilkę na umycie podłóg.

Tichonku niech no on już siedzi i łazi,ważne że sam a nie na matczynych łapskach.
Jeszcze pamiętam etapy rozwoju starszaków :-D
Muszę łóżeczko turystyczne znaleźc na strychu,bo leżąc nawet na kilku kocach na podłodze to jakoś mi się nie widzi,chłopaki kręcą się z ogródka do domu,z domu do ogródka i tylko przewiew robią.

No nic,lecę.
Właśnie Antek zjadł Marka obiad :szok:
A konkretnie to zjadł swój,zgarnął sobie niezjedzone ziemniaki pieczone moje i Mateusza i poprosił o jeszcze...ło ludu.
Pójdę z torbami :confused2:

Asienka_r moja Zuźka dzisiaj też daje tak do pieca. Co chwile jakieś stęki, jęki, płacze. Odkurzyłam prawie cały dom jak spała i tylko został mi pokój w którym ona była. po pobutce poukładałyśmy jej zabawki i poszłam odkurzyć ten pokój to ona zamiast bawić sie w zabawkach to latała za mną i odkurzaczem i sie darła (bo boi sie odkurzacza)
Ostatnio wogóle moje nerwy sa tak zszarpane, że byłe głupota a ja z nerwów az sie telepie.

Byłyśmy na plaży porobić babki, zabawy było co niemiara, a jaka brudna wróciła:-p, chyba się zmęczyła i może w końcu się uspokoi. Ile ja razy dzisiaj do 10 liczyłam:confused2:. Od rana jęk był a potem tylko patrzyła, co zbroić

O proszę,o proszę jak wszystkie narzekają na swoje dzieci:-D:-D
...Chociaż ja w zeszłym tygodniu też z siebie wychodziłam jak Matt marudził:confused2::-D
Anineczko:szok:ale ma Antonio spust:-DA powiedz sama robisz pieczone ziemniaczki czy się posiłkujesz takimi gotowymi?

Witam
Gratkki dla naszych kujonków:)))
To macie tam niezłe szaleństwo koło Lidla:)))
Anieczko Olivier też je ostatnio wyjątkowo dużo, pogoda jest dzieci się więcej ruszają to i zjeść muszą hahah
Też bym poszla na plaże ale pogoda średnia:/

reklama
dobra,dobra.:confused2:

Tichonku sama robię,nigdy nie kupiłam tych wingsów ichnich.
Robię albo z baby potatos i wtedy tylko je szoruję,przekrajam na pół,posypuję przyprawą i polewam oliwą i do piekarnika,albo tak jak dziś miałam zwykłe ziemniaki to obrałam,skroiłam na większą kostkę,przyprawy,oliwa i do piekarnika.

AsieńkoM Zuzia Cię tak znerwiła?

Młody jest już tak śpiący,że szok,ale nie ma zmiłuj się.Teraz to go nie położę,dopiero za godzinę.Idę z nim tańcowac.

Do góry