reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka a no Zuzia, ale też i ta pogoda i @ ale już się kończy. Wyszłam później z nią na spacerek i po powrocie już inna była. Dziecko też już zmęczone tą pogodą, tak to poszalałaby na dworze i byłoby fajnie a tak tylko troche na dworze a reszta czasu w domu i jej się nudzi czasami i w tedy marudzi. Musze jakieś inne zabawy jeszcze wymyśleć.

Dobrej nocki.

Robiłam dziś ozdóbki na Marcelowe przyjęcie :-)

Tichonku, buu to powiadasz że jeszcze mam 2 miechy laby? :eek: ejjj weśśś .... bo ja chciałam szydełkiem się pobawić :sorry::confused2:

Aniaa, jak jestem zmęczona to owszem fajnie jest dłużej pospać, ale zazwyczaj nie lubię tak późno wstawać - raz, nie mogę się potem dobudzić, dwa, z niczym się nie moge wyrobić tego dnia:dry:

Anineczka, a niech Antek je na zdrowie :tak:

Margaritta, 17 stopni powiadasz? taaa chyba w solarium :confused2::-D

AsienkaM
a macie ciastolinę? Może tym Zuzia by się na dłużej zajęła?

Dzien dobry dziewczyny:)
Coz za sobota ale czego sie spodziewac,a,ja sie zastanawiam czy sciagne w tym roku buty zimowe;)
Barmanko spokojnie sobie szydelkuj bo z dziewczynkami jest inaczej:)mala bedzie sama soba sie zajmowac zobaczysz :bi powiadasz ma byc 17st uuuu bylo by super bo potrzebuje slonca:)
u mnie zycie wraca do normy po 2 tyg nieobecnosci R a nikus 3 raz na antybiotyku:(R byl z nim w czwartek u lekarza i co sie okazalo ze lekarz popelnil blad podajac nikusiowi 2 antybiotyk taki sam jak 1 i ten takzenie zadzialal wiec juz 3 dotal inny.mam nadzieje ze to chorobsko z niego wyjdzie bo chory jest juz 3 tyg no i niech pogoda sie poprawi .
Zamierzam isc dzisiaj z kacperkiem do kina taki maly wspolny wyoadzik:)ale przed bedzie sparta i zakupki:)

Witam

Dzisiaj wstałam w lepszym humorze mimo że młoda w nocy płakała po 4, wzięłam ja do nas i spała troche wtulona we mnie później troche do P między czasie popłakiwała o po 6 już się obudziła na dobre. Ale sa i plusy wczesnej pobutki, juz mam łazienke posprzątaną, kuchnie, troche to trwało bo mi Zuzia usilnie pomagała.

Barmanka
a no mamy ciastoline ale młoda nie przepada za miętoleniem czegoś w rączkach ale co jakis czas jej daje żeby sie przyzwyczajała, ma też kredki i kolorowanke, ostatnio kupiłam jej farby z pieczątkami i musimy je wypróbować.
Biola zdróweczka dla Nikusia, a co do Twojej teorii, że dziewczynka będzie się soba zajmować to u mnie się nie sprawdza, Zuzi jest pełno wszędzie i nie lubi bawic sie sama. Wszystko szybko jej się nudzi i zaraz marudzi. Więc u mnie szydełkowanie lub czytanie w dzień odpada.

Miłego weekendu

Edit:
Już wiem czemu me dziecie wczoraj takie okropne było i w nocy źle spało, ostatnia z dwójek sie przebiła, a jak narazie to na dwójki była męcząca, bo czwórki to wychodzą jedna za druga i bez jęków

Ostatnia edycja:
Hej.Co za pogoda szaro,buro ahhhhh Igorek marudny przez ząbkowanie.Dziąsełka napuchniete,dałam mu nurofen i zasypia.
Biola duzo zdróweczka dla synusia.Udanego wypadu do kina życze.
AsienkoM gratki za następnego ząbalka dla Zuzi.
Zmykam do końca podłogi pomyć i kawke spic.Miłej soboty zycze.

witam,
wczoraj nie dalam rady juz wkleic zdjec a tym bardziej ich zrobic, barmanko dzieki za namiary na Kamile- jest naprawde super, jestem mega zadowolona- efekt zaj.....nigdy nie mialam takiej fryzury, ale jestem naprawde happy:-D:tak:a oto moja nowa fryzura

Załączniki

• IMG_0499.jpg
    IMG_0499.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_0518.jpg
    IMG_0518.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 48
Wisienko ale sliczna fryzurka:tak::-)Racja Kamila to super fryzjerka.
Barmanko pochwal sie jakie ozdobki porobiłaś.:-)
Ale sie ciesze mój M właśnie przyjechał z pracy,obiadek wstawiłam.Razem zjemy a pozniej na zakupki sie wybieramy do Nas do Centrum.

reklama
Do góry