reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Margaritta-przepraszam,że dopiero dziś-myślami byłam z Wami w urodzinki Martynki-i dla niej właśnie wszystkiego naj,naj,naj!!!!Buziak:*I gratki:*
Anineczko-no jeszcze troszeczkę i będę;)
Barmanko-we wtorek z rana powinniśmy dobić na wyspy:)
Tichonek-rzeczywiście fajne otwarcie lidla mieliście;)))
Wiesieńko-ślicznie wyglądasz-ulala:)))
Pozdrawiam gorąco-bo dziś wreszcie pogoda dopisuje:)Jutro Komunia Chrześniaka,a w nocy z niedzieli na ponbiedziałek wyjazd:(((
Nie wiem czy będzie okazja zajrzeć przed powrotem do Ire,więc do następnego razu-myślę o Was i tęsknię))))

reklama
A My wróciliśmy z miasta,zaszliśmy do fryzjera M sie obciął i przy okazji Igorkowi podcieliśmy włoski.Zaszliśmy do Centrum Handlowego po pare rzeczy.
AsienkoM :-)wy nas widzieliscie,a pozniej my widzielismy Twojego męża jak jechał autkiem:-D
Lubiczanko wracaj juz do Nas.Szerokiej Drogi Wam życze i Szczęśliwej.
Dobra zmykam bo zaraz Aniaa ma przyjechac z familia.

Ech ale mnie dziś jedna "dźunia" zdraźniła :nerd: A że ja nie mam z zwyczaju tańczyć jak mi ktoś zagra więc... i tu mi brakuje emotki z gadulca .. <dupa> :cool2:

Biola, jak było w kinie, na jaki film poszliście?

Asienka, pieczątki też są fajne.
Gratki za kolejne zębolki.

Wiesienka, wooow wyglądasz super! Tam masz blond i co jeszcze, jakaś czerwień? Bardzo fajnie dobrane kolorki i twarzowa fryzurka.

Gliwa, nie robiłam nic specjalnego w sumie, bo nie chciałam rozkładać się z grubszą robotą przy Ali.. Kupiłam kolorowe kartki, powycinałam cyfry "3" i ponaklejałam kółeczka, kwadraciki. Jutro będziemy domek zdobić.

Lubiczanka, super że wracasz bo tęskno już za tobą :)

Aniaa, a to Ciebie nie ma dziś na komunii?

A ja czekam na kuriera, paczka spakowana czeka na wyjazd do Pl:tak:

barmanko- tak czerwien, Kamila mi doradzila zeby nie robic na calej glowie tylko troche i efekt super, a ja w trakcie pakowania do Pl, lece teraz moja panne pakowac:-D

Wisienko fryzurke masz extra!!!
Sczesliwego lotu i milego pobytu w pL zycze:)
Barmanko oj niedobra "dziunia";-):baffled:
Tichonku ale roznica w cenie:szok:
Biola jak tam wypad do kina?

Bylismy dzis u Anineczki...bylam w szoku jak zobaczylam najmlodszego w rodzinie....taki fajny paczus z niego:-)a taki juz duuuzy!!!

Witam

Wiesieńko jak nie ty! No fajno,super nawet,ale muszę się przyzwyczaic!

Podajcie namiary do tej pl fryzjerki bo muszę odświeżyć fryz,bo teraz to już muszę co miesiąc latac do fryca.Dziś zafarbowałam sobie sama włosy i ło matko,szyja i czoło pofarbowane na amen.

tichonek a ona,ta fryzjerka przyjmuje w domu czy w salonie?

ewelcia dzięki wielkie za odwiedzinki,brakowało mi tego.Buziak i do zobaczenia.Bo wiesz,teraz to nie ma zmiłuj się,zostawiam rodzinę i jadę do Ciebie na balety,a co,jak szaleć to szaleć.
Młody usnął po 21,a chłopaki przed 23...nie mam siły do nich!
A młody duży,to fakt.Jak miał 3,5 miesiąca w Pl to rodzina dawała mu co najmniej 6 miechów:baffled:

AsieńkoM to wytrwałości życzę i mniej denerwowania się,masz gwiazdeczkę w domu i pamiętaj,że niektórzy zazdroszczą Ci jej,np ja,a co się będę ukrywać.
Ale już wiesz,dlaczego córusia markotna,bo jak zębiska przebijają się przez dziąsło to musi naprawdę boleć.:sorry2:

Barmanko
Dźunia powiadasz ha ha ha,dawno nie słyszałam takiego określenia.
Btw.fajna sesyja naszej koleżanki z bb.Nawet nie wiedziałam,że ta Aaania zaprosiła mnie do FB...he he
I jakie dwa miesiące?
Ja miałam labę do 4 miesiąca włącznie ,spał do 7 rano :p
Teraz się zaczyna marudzenie,bunt i wszędobylska ciekawość,ale jak zawsze zaznaczę,każde dziecko jest inne. :)
U mnie Antek był śpiochem do 3rż,Matt jest do tej pory śpiochem,a Jeremka wyćwiczę by był śpiochem do co najmniej 3rż.Bo jak ma się starych śpiochów to nie ma bata,nie można wstawać tak jak dzisiaj o 5:30 :szok::no: A co najlepsze,poszłam spać po 1,w tym była pobudka na karmienie i o 5:30 śmiechy i pisk niemiłosierny,normalnie nie jak mój syn!Bo 3 poprzednie noce szedł spać o 19,karmienie o północy i pobudka o 7...i oby to wróciło.
tego sobie i wszystkim mamom życzę!aalbo nie,życzę by spały do 9,a co mi tam.

Bry
AsienkoM zapraszam do nas w tygodniu, dziewczynki się pobawią, może jakiś spacerek na plażę zaliczymy, o ile prognozy się sprawdzą:cool2::-p, Zuzi brakuje towarzystwa, tak jak mojej Ani i się nudzą.
Wiesienko super fryzurka
Barmanko dziunia mówisz:cool2::-p

Dobrej niedzieli wszystkim

Anineczko linka już masz od Wiesienki;-)Ja dodam tylko,że ona przyjmuje w domu ale ma legalnie zarejestrowaną działalnośc:tak:Po prostu sobie salonik w domu zrobiła:tak:Przyjmuje od poniedziałku do soboty bo niedziele dla rodziny są:tak:I nie wyjeżdża w teren,wizyty tylko u niej w saloniku:tak:Na prawdę dobra fryzjerka i do tego sympatyczna dziewczyna:-)

reklama
Witam

Aniaa, a to Ciebie nie ma dziś na komunii?
Bylismy na szczescie juz po, jestem bardzo zdziwiona bo z kosciola zostalysmy z Lenka wyproszone :eek:

Anineczko a no wyslalam :tak:
Wiesienko extra fryzurka
Asienko a moze takie wieksze puzle kup Nacia jak byla w Zuzi wieku to bardzo lubila ukladac
Lubiczanko szczesliwej podrozy

Zmykam sie szykowac dzis na urodzinki jedziemy

Milego dnia zycze

Do góry