reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko a pewnie ze sie rozumiemy:-);-):-D.

AsienkoM
i wiadomo juz czy to ospa???
|Jak sie Zuzia czuje?
Aniu wspolczuje nocki...jak wyjda zabki to juz bedzie latwiej:)
Tichonku zapyta ja,ale nie wiem kiedy,bo na razie jej mala znow chora...zreszta nic nowego

U nas niby slonko swieci,ale jest jednak chlodny wiaterek...spedzilismy z mlodym ze 3h na dworze...
Musielismy wracac,bo zglodnial...ja ziemniaki ugotowalam i mam zamiar kopytka zrobic,bo mam zupe pomidorowa,ale dla mojego m to za malo:rofl2:

posegregowalam pranie...matko ile ja mam prasowania na dzis:szok::baffled:....uwielbiam:baffled:

reklama
Dzionek szybciutko dzis mija,pogoda super to korzystam.Z małym na ogródeczku posiedziałam,kolezanka byłam na kawce,pozniej spacerek.Okna pomyłam,wiec mam z głowy.
Aniaa och biedna Lenka.Szkoda dzieci,męcza sie przy tym ząbkowaniu.
Dobra zmykam ,mężowski przyjechał z pracy.Za niedługo idziemy na spacerek wspólny.

Tichonku, my od prawie roku mieszkamy bez umowy :sorry2: (ale dokumenty wszędzie ładnie przechodzą i nikt dat się nie czepia), a głównego landlorda ani razu na oczy nie widziałam!
W domkach nie ma takiego problemu że anteny nie wolno, że pranie nie może się suszyć... Uciekaj do domku jakiegoś :tak:

Lubiczanka, oki to dopytaj męża swego. Pierogów dziś sobie nakupiłam :-) wszystkie z serem... jak ktoś mi tknie to łapy poucinam przy samej dupencji :nerd:

Aniaa, co mi przywieziesz z Hiszpanii? :-)

Ewelcia olej prasowanie :-p ja tam tylko Marcela koszulki, koszule prasuje :tak: stary jak chce sobie łachy przeprasować to wie gdzie żelazko stoi :rofl2: a ja mam ciuchy "niegnieciuchy";-)

Mężowy skończył remoncik góry, więc jutro biorę się za generalne sprzątanie na górze, dziś już mi się zupełnie nic nie chce :baffled: Młodego wykopie zaraz na ogródek na trampolina a sama zalegne w bujanym fotelu z książkę w ręku.. Ojjj brakuje tylko jeszcze jakiegoś murzyna co by mnie wachlował i usługiwał w zachciankach :-D Stary niestety w robocie :oo2:

Barmanko,tia ja bym chętnie zwiała a już tym bardziej na domek z chociaż malusieńkim ogródkiem,ale widzisz,ze nijak nam to szukanie chaty nie idzie:-:)wściekła/y:Albo są zbyt drogie albo nas nie chca jako lokatorów:sorry2:

o mamo 1000 lat :sorry2: ale zawsze coś
Tydzien miałam u siebie brata z żonką jego- ale było super- dziewczyny moje takie podekscytowane i rozbawione były , ze az. Oczywiscie nie obylo się bez 4dniowej goraczki u Niki :-(- ręce mi już opadają na jej stany- srednio raz na 2 tyg coś jej jest ...

Teraz znow taka pogoda, że grzech przed kompem siedziec to raz a dwa w sobote mamy w PL szkole przedstawienie Wielkanocne i oczywiscie zaangażowalam się w przygotowania - stroje, rekwizyty i takie tam ;-)
i tak oto czas leci....

Tichonku tulam Cię - i ja dołączam się do szukających i potwierdxam- nie ma nic albo nas nie chcą :dry:

Barmanko Ty wiesz, ze lubie Twe zielone literki- zawsze sie tam z czegoś pobrechce :-Ddzieki:-p i gód lak w sprzątaniu

anineczko robię liste rzeczy jakie potrzebuję z PL :cool2: joke ! no ale dobrze , ze ekraniki są - fajne chociaz? :-) i od czego taka silna alergia wyskakuje??? może od zakupów owych:sorry2:

ewelcia- jak idzie prasowanie?? ja tez parsuje jak muszę, bo co z tego ze poprasuje skoro w szafach taki tłok, ze wyjmuje niekoniecznie takie jakbym powiesiła :dry: i u mnie psikatko do prasowania nie zdało egazminu :baffled:

tyle zdązyłam "ogarnąc". :sorry2:

dziewczynki może Wy macie jakieś pomysly na stroje dla Apostołów??? Oczywiscie najlepiej byłoby kazdemu po prześcieradle i przepasać go sznurem- ale tu prześcieradła z gumkami są - a wyjmowac gumki to "głupiego" robota:dry: Patrzyłam za jakimś tanim materiałem na metry ,ale wcale tanio nie wychodzi, bo to na 20 osób trza:baffled: i tak o ...

Buziole

Barmanka-J mówi,że generalnie wsio jedno jaki kupicie-musicie ino zwrócic uwagę aby był zbliżony parametrami do oryginalnego(decybele itp)...i ot
Anineczko-jak bedzie z tymi ptysiami:sorry2:?
Margaritta-a dzieci od mamus swych jakichś luźnych kiecek nie moga zapożyczyć?
Przepraszam Was najmocniej,ale lecę...miłego wieczorku

reklama
Bozysz ale padam na ryj,a tu nikus nic nie ma sie do spania no smrodek nie chce za cholerke i juz buczy ryczy i kacperka budzi:(
Barmanko szanowny nie leci bo nie ma wolnego ale i tez nie chce zbytnio leciec bo uwaza ze nie ma potrzeby a on lubi jak ja z dziecmi wybywam bo wtedy ma luzy:)a ze kacper ma 2tyg wolnego w szkole to fo robic trzeba leciec babcie poodwiedzac:)
Margarita ale kupisz tu tez normalne przescieradla tylko zapomnialam jak one sie nazywaja sa wlasnie takie na gumke i normalne i jeszcze na skrzynie i kazde z nich ma jakas nazwe ,ale za cholere nieiwem jaka;(
Bozysz ide marude polozyc

Do góry