reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam Dziewczynki:)
Wszystkim Wam i Waszym pociechom płci Pięknej wszystkiego naj-i oby kazdy dzień,nie tylko 8.03 był dniem dla Was wyjątkowym
Kobietki-fotki nie mam,ale cielsko jest...poproszę J o zrobienie jakiejś i wkleje Wam ostatnie z rozmiarem XXL i obecne-do porównania:)
Barmanko-oczywiscie,trenerem mogę zostać;)))Buziak Marcelkowi.cieszysz się,że wolne?
AsieńkoM-ojojoj...Biedulka Zuzinka-cmokasek,a dla Ciebie abyś przezywała takie wpadki bezzstresowo...No moze mniej zestresowana:)
AsieńkoR-racja,ze tu bardzo wilgotno,to i mozna się spodziewać różności:/
Marta-Ty tu towarzystwa nie okłamuj;)))A odkurzacz piorący-J kolega moze poprać.My obowiazkowo poprać musimy na"nowej "chatce...Chyba bierze 20e za wypranie:dry:
Ewelcia-no nie nakrecaj się...ale decyzja faktycznie trudna do podjecia bedzie-kot czy Szymus:tak::-D:-D
Gliwa-jak babka?Ja wczoraj tez piekłam,ale takie babeczki,muffinki.Dawid przytachał przepis ze szkoły to zrobilismy:cool2:
No mykam-jeszcze raz przemilusieńkiego dnia Wam

reklama
Witam
Tichonku ale żes panów nam podała:)
Lubiczanko to czekamy na fote!!!
Co do alergii to ja nie wiem czy Oli jakiejś nie ma... kaszel ma od kilku miesięcy(taki dziwny raz suchy raz mokry ), syropy , antybiotyki itp nie pomagają. Gp słyszy jakieś szmery lekkie, dała inhalatory wziewne , i mam nadzieje że po kilku tyg poprawi się. Żadnych objawów nie ma tylko ten kaszel i przeważnie rano...

Ewelcia no to masz dylemat hahaha
Ja tez piekłam mufinki z borówkami i jabłkami mniammmm:)

Miałam iść dziś do pracy(poprosili mnie wczoraj) ale nie dam rady więc koleżanka za mnie poszła. Ogólnie wczoraj big news bo kręcą się jacyś ludzie po hotelu , i potem się okazuje że hotel został sprzedany i mamy nowych szefów:/ Hmmm ciekawe czy będzie to zmiana na lepsze czy gorsze... wyjdzie w praniu:/

Udanego Dnia Kobiet!!!!:)

helloł

Czym się różni mózg mężczyzny od mózgu kobiety - Joe Monster

najlepszego :cool2:

Tichonku
moj synus kochany :sorry2: nie krzyczaj na niego czasem , ukochaj mocno ode mła.

anienczko sie mi przypomnialo jaki Ty pojechałas z ta aparycja:-D humor Wam dopisuje widze :-D

barmanko odpoczniesz- nalezy Ci się kochana:tak: a apropos alergii to nie napisalam" astma astma" w sensie ze to to- tylko astma z akcentem na "... yyhy taaa astma zaraz" :-D tudziez inna alergia. ;-) Bidny ten dzieciaszek Twój z tym uszkiem:sorry2: nie mam pomysłu co Ci podpowiedzieć...

AsieńkoM
o masz- no tak własnie jest jak lecą te dzieciaszki nie patrzac w ogóle. Niki ma 4 latka skończone i czasem o własne nogi się potrafi potknąć :dry: cmok dla Zuzi

udanego dnia laseczki

Witam Kobietki.
Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Naszego Święta.

AsienkoM babka wyszła:tak:,oj biedna Zuzia.
Lubiczanko piekłam wczoraj babke pomarańczowa,do tego polewa czekoladowa posypana białą czekolada.:-)
Barmanko bedziesz na wolnym to odpoczywaj przed rozwiązaniem.:tak:
Tichonku zdróweczka dla Was.
Miłego Dzionka.

Gliwa smakowicie brzmi ta babka...napiszesz przepis?
Tylko najpierw musze forme do babki zakupic:cool2:
ja wczoraj robilam smietanowca z galaretkami

Ewelcia oto przepis: 6jajek,1szk.cukru,2kisle pomaranczowe,1szk.mąki,1 niepełna szklanka oleju,2łyzeczki proszku do pieczenia,1cukier waniliowy.
Blaszke nasmarowac masłem i bułka tarta posypać.Piec w 180stopniach 55-60min.
Polewa czekoladowa:
Składniki:
- 1/3 kostki margaryny
- 1 łyżka wody
- 1 czubata łyżka kakao
- 4 łyżki cukru .
Czekolade biała zetrzec na tarce i posypac babke.SMACZNEGO EWELCIA.:-)

hej kobitki
wszystkiego najlepszego nam wszystkim zycze :-)
U nas ostatnio bizyy wczoraj caly dzien goscie jedni wyszli nastepni przyszli. a przedwczoraj kulki i shoping w koncu sobie cos zakupilam bo normalnie juz nie mialam w czym chodzic:baffled:

Barmanko no to bedziesz teraz wiecej szydelkowac na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.
AsienkoM oj joj mala biedulka do wesela sie zagoi;-)-moja Oliva upodobala sobie kominek- i wiecznie tam stala na tym podescie a tam takie kanty ostre-ile ja wtedy zawalow przezylam:-D

reklama
Dziewczyny moze cos podpowiecie..:sorry2:Od wczoraj mam zaczerwieniona skore obok kacikow ust i taka piekaca czasami.Nie przypominam sobie zebym sie calowala na wietrze:confused:a to takie przesuszono-przemrozone jakby.Pewnie jakies bakterie,czy inny syf,jak znam moje szczescie.Nie wiem teraz czy to nawilzac,czy jakies masci stosowac.Tormentiol sie nadaje? Dzizas,jak nie urok..:wściekła/y:

Do góry