reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
Kobitki Wszystkiego naj z okazji naszego święta.
Zuzia nocke ładnie przespała, tylko raz się zakaszlała.
Dzisiaj zaliczyła swój pierwszy krwawy wypadek. Chodziła na około łóżka i nosiła moje ciapy i jednego zgubiła. W drodze powrotnej zaczepiła o niego i poleciała buzią na rame łóżka:-(. Rozcięła górna wargę po prawej stronie. Troszke popłakała a później bardziej ja interesowało to, że siedzi na blacie w kuchni i mama myje, i okład robi.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bry:-)
AsienkoM buziaczek dla Zuzi, ale wiesz, kiedyś musi być ten pierwszy raz, ale co się nadenerwujesz to Twoje, znam i ja to
AsienkoM buziaczek dla Zuzi, ale wiesz, kiedyś musi być ten pierwszy raz, ale co się nadenerwujesz to Twoje, znam i ja to
AsienkaM1986
mama Zuzi
Teraz zaczęła chodzić więc wiem, że takie wypadki mogą sie przytrafiać, ale jak każda mamuśka chciałabym żeby sie nie przytrafiały.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Witam się:-)
Wszystkim nam wszystkiego najlepszego!!!
Spełnienia marzeń i tych najbardziej nieprzyzwoitych też
...Matt nadal przeziębiony,smary ma biało-żółte,kaszle na mokro a Radek nie lepiej,dziś popołudniu lekarzJak miło,jak miło
Zamiauczy mnie ta marudaNa wszystko jest płacz,nic mu się nie podoba,spadam
Wszystkim nam wszystkiego najlepszego!!!
Spełnienia marzeń i tych najbardziej nieprzyzwoitych też
...Matt nadal przeziębiony,smary ma biało-żółte,kaszle na mokro a Radek nie lepiej,dziś popołudniu lekarzJak miło,jak miło
Zamiauczy mnie ta marudaNa wszystko jest płacz,nic mu się nie podoba,spadam
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Hejo, melduję się na szybko.
Lubiczanka, nie no ja to sobie Ciebie wynajmę na po porodzie byś była moją trenerką w zrzuceniu wagi Dawaj fote!
Gliwa, spóźniony buziak dla Igorka.
Tichonek, fotki boskie, chłopaki wyglądali obłędnie!
Ewelcia, a ja na przekór wszystkim powiem że lepiej by było gdyby okazało się że Szym jest jednak chory.. Nie życzę Ci alergii Marcel ma alergię pokarmową..Myślę że "nasza" alergia to pikuś w porównaniu do alergii wziewnej Najgorsze w tym wszystkim jest to że nie ma żadnego leku na to.. Można tylko zapobiegać, unikać..
Co u nas..
Marcelowi, jak pisałam wcześniej, bardzo pęka ucho, nie mam pojęcia od czego to jest, do tej pory pęknięte ucho było dodatkowym objawem syfów na skórze. Teraz skóra piękna i gładka, a ucho szkoda gadać! Żadne kremy, maści nie pomagają, w aptece dostaliśmy próbki jakieś francuskiej maści, zobaczymy czy pomoże.
Jutro idę do szpitala na badanie poziomu cukrzycy. 3 godziny wyjęte z życiorysu to że wyjde z domu bez śniadania to pikuś, tylko jak ja przeżyje bez porannej kawusi?? a propos - od której godziny wieczorem powinnam już nie pić i nie jeść? Niby na ulotce pisze że od północy, ale jakoś mi to nie pasuje..
I zdecydowałam że przechodze na zwolnienie lekarskie. Przyszły tydzień jest moim ostatnim tygodniem pracy. A więc jeszcze 3 dni pracy i będę wolna jak dzika świnka
No a poza tym wieczorkami siedzę nad wielkanocnymi jajeczkami
Lubiczanka, nie no ja to sobie Ciebie wynajmę na po porodzie byś była moją trenerką w zrzuceniu wagi Dawaj fote!
Gliwa, spóźniony buziak dla Igorka.
Tichonek, fotki boskie, chłopaki wyglądali obłędnie!
Ewelcia, a ja na przekór wszystkim powiem że lepiej by było gdyby okazało się że Szym jest jednak chory.. Nie życzę Ci alergii Marcel ma alergię pokarmową..Myślę że "nasza" alergia to pikuś w porównaniu do alergii wziewnej Najgorsze w tym wszystkim jest to że nie ma żadnego leku na to.. Można tylko zapobiegać, unikać..
Co u nas..
Marcelowi, jak pisałam wcześniej, bardzo pęka ucho, nie mam pojęcia od czego to jest, do tej pory pęknięte ucho było dodatkowym objawem syfów na skórze. Teraz skóra piękna i gładka, a ucho szkoda gadać! Żadne kremy, maści nie pomagają, w aptece dostaliśmy próbki jakieś francuskiej maści, zobaczymy czy pomoże.
Jutro idę do szpitala na badanie poziomu cukrzycy. 3 godziny wyjęte z życiorysu to że wyjde z domu bez śniadania to pikuś, tylko jak ja przeżyje bez porannej kawusi?? a propos - od której godziny wieczorem powinnam już nie pić i nie jeść? Niby na ulotce pisze że od północy, ale jakoś mi to nie pasuje..
I zdecydowałam że przechodze na zwolnienie lekarskie. Przyszły tydzień jest moim ostatnim tygodniem pracy. A więc jeszcze 3 dni pracy i będę wolna jak dzika świnka
No a poza tym wieczorkami siedzę nad wielkanocnymi jajeczkami
AsienkaM1986
mama Zuzi
Barmanka biedny Marcel, a boli go to uszko czy nie.
Teraz sobie troszke odpoczniesz, naładujesz baterie, przyda się przed pojawieniem się dzidziusia.
Teraz sobie troszke odpoczniesz, naładujesz baterie, przyda się przed pojawieniem się dzidziusia.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Barmanko nieciekawie z tym uszkiem, dobrze, że idziesz na zwolnienie
reklama
No i ja rowniez wszystkiego najlepszego nam zycze
Tichonku zdrowka dla Matta.
Barmanko a jak sie czujesz?
swietnie ze tylko 3dni pracy Ci zostalo-odpoczniesz troszku
Ja tez bym wolala zeby jednak byl przyziebiony,a nie jakas alergia...no nic zobaczymy czy mu przejdzie po tych saszetkach...za miesiac kontrola
Co GP mowi na to ucho Marcelka?jakies uczulenie czy co?dziwne ze nic nie pomaga
Asienko ucaluj Zuzie ode mnie....pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz jej sie to przytrafilo...
Tichonku zdrowka dla Matta.
Barmanko a jak sie czujesz?
swietnie ze tylko 3dni pracy Ci zostalo-odpoczniesz troszku
Ja tez bym wolala zeby jednak byl przyziebiony,a nie jakas alergia...no nic zobaczymy czy mu przejdzie po tych saszetkach...za miesiac kontrola
Co GP mowi na to ucho Marcelka?jakies uczulenie czy co?dziwne ze nic nie pomaga
Asienko ucaluj Zuzie ode mnie....pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz jej sie to przytrafilo...