reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka

komp szwankuje po raz setny:wściekła/y:więc mam ograniczony dostęp:confused2:

a co do lubiczanki to ona strasznie kłamie,teraz wygląda jak laseczka i nikogo by nie przestraszyła:no::-)niech wam fotke wrzuci jaka teraz z niej laska!!!!

Lubiczanko dajesz foty:-);-)

nawet zaczelam sie zastanawiac czy to nie alergia na kota....ale mam nadzieje ze nie,bo bym miala problem kogo oddac?Szymka czy kota:-D:cool2:....
no i prawda jest taka,ze tu wykladziny mamy i do nowych nie naleza,niby pralismy je odkurzaczem pioracym,ale wiadomo jak poprzednicy nie dbali to i doprac sie go nie da,tak jak by sie tego chcialo...
Na poprzednej chacie mielismy na schodach wykladzine,na korytarzu na gorze(ale tam malutki korytarz byl)i w malym pokoju(pustym)....

na razie sie nie nakrecam....mialam poczytac cos w necie,ale chyba odpuszcze,bo sie nakrece nie potrzebnie...

Zuzia ładnie śpi, spokojnie oddycha przez nosek więc mam nadzieje, że lada dzień wyjdzie z tego i wreszcie na spacerek wyjdziemy.

Gliwa
i jak babka wyszła, ja karpatke zrobiłam, jutro będzie co zjeść do kawki
Ewelcia do góry głowa i sie nie nakręcaj
Lubiczanka czekamy na foty

Dobrej nocki

reklama
Marta nie mam...wypozyczalismy z Homebase....a u was nie ma?u nas tez mozna w woodiesie wypozyczyc...
Dokladnie nie pamietam ale za 2 doby chyba 25e albo 30e a za jedna 20:eek:..u ans landlord placil:-D
ale na kawke zapraszam:)

Do góry