reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-przyznaj się co porabiasz?
Gliwa-buziak Igorkowi-wkońcu 7miesiecy mu stukneło;)))
ewelcia-zdrówka Szymusiowi:)
AsieńkoM-a jak u Was?Bo tak piorunem wpadłas,że nie zdążyłaś napisać;)
a ja dzis rodzince robię cannoli(takie jak w"słodkim biznesie u buddiego")-chyba śliną kuchnię zaleje-ale czego sie nie robi dla swoich najblizszych:sorry:

reklama
Asienka_r, Gliwa, Lubiczanka dzięki, że pytacie. Nocka była ciężka od 24 do 4 budziła się co pół godziny a około 6 P przyniósł ją do łóżka, ale ja nie czułam tego, zasnęłam jakos mocniej. Wstała o 7. A dzisiaj jakaś jęcząca, płacząca, nic mi nie da zrobić. Naszczęście katar się zmniejszył. Teraz śpi.
Mnie nic sie nie chce. Ide pobojowisko posprzątać.
Ewelcia zdróweczka życzę młodemu

Ostatnia edycja:
AsienkoM to cięzko noc miałaś,współczuje.Oby Zuzi jak najpredzej przeszło.
Lubiczanko tak szybko mineło nawet niewiem kiedy,a mój smyk ma 7miesiecy.
Kopytka zrobiłam,mały śpi.Kawke sobie spijam.Pogoda cos sie psuje,deszczyk pada.
Miłego popołudnia.

AsieńkoM-no niewesoło:((((oby minęły kiepskie dni i Zuzkia znowu rzuca uśmiechy dookoła:)))
Ewelcia-dokładanie:))))już zrobione-tylko nadziewać będę przed podaniem,bo chcę żeby zachowały chrupkość:)dobrze,że nie widziałaś jak mi ślina ciekła-kap,kap...Dobrze,że Reksio się kręcił,to pozlizywał;)))))))

helloł

no tak - czasu wciąż mało :sorry:

Dziękuję dziewuszki za miłe słowa, no fakt- zaszczyconam jako chrzestna :cool2: Mati to aniołek - no tak grzeczny , ze az coś. I pogodny taki. A zeby było ciekawiej to mam w PL chrzesniaka -syn mojej siorki ( teraz to juz chłop 19 lat),też ma na imię Mateusz a do tego wszytskiego moja siostra ma tak samo na imię jak Tichonek :-D Imprezka rzeczywiście była bardzo udana pod każdym względem. A zarełka tyle Tichonkowa narobiła, ze wesele można by obskoczyć nim:confused2: i po co się człowiek katuje na fitnesach i róznych takich jak pozniej takie smakołyki pod nosem ;-) A w ogole to Radek Tichonka jest niemożliwy. Zawsze go lubiłam- a teraz taki "powazniejszy" juz sie robi , ale nadal grzeczne to takie, kulturalne - serio moja to sfochowana księzniczka przy nim:confused2: ehhh...

zobaczcie jaką małą piłkę Radek dostał :-D

CIMG9374.jpg

lubiczanko 20kg:baffled: to co z Ciebie zostało? cień? nie umiem sobie wyobrazić Ciebie o 20kg mniejszą...gratki ogromne, tyle ze zobaczyc to musze :-) i wez Ty mi tu się z tymi rurkami:angry: a z tekstem o wiośnie pojechałas równo - nie pisz mi tak, bo się zawstydzam :D:D

ewelcia dzieki za linka bo tez niebardzo wiedziałaby co lubiczanka pichci :-D zdrówka Szymusiowi

Aniu było miło Was poznac :tak: fajne masz te laleczki dwie;-)

od wczoraj zaczełam te poranne ćwieczenia... fajnie a i owszem,ale np. taki pilates :baffled: nie dla mnie- ja to ruszac sie lubie, zmęczyc i takie tam :rolleyes2: a na tym pilatesie myślałam, ze zasne :eek: serio. Dziś wieczorem zumba,ale z kolei mam angielski, którego szkoda mi opuścić, zatem na zumbe wybieram się jutro rano :-)

lece dokończyc pracę domową z anglika:baffled: i obiad , bo zaraz pełna chata będzie

udanego laseczki

Ostatnia edycja:
Dziewczyny vhce przelac pieniadze z konta w polskiego na irl i pisze ze musze wpisac kod swift/bic bank,banku aib czy wiecie o co chodzi?gdzie mam sie dowiedziec potrzbuje na teraz jak wiecie dajcie znac

reklama
Biola-co prawda nigdy nie przelewałam z pl na irl,ale swift to moze o ten sort code chodzi?a iban-pamietaj,ze chodzi o ten nr z literkami(na wyciągu masz pod adresem po lewej str):)))
Margaritta-piszę co mysle-wiosną zapachniało i już:-ppowiedz mi koniecznie jak wrazenia po zumbie jutro:)Co do kg-nie wiem skąd ich ubyło,ale ważę się ciągle na tej samej wadze i ona tak własnie pokazuje;)
Asieńko-po prawie dwóch miechach powstrzymywania się juz mnie tak nie ciagnie-ba,nawet banany sa dla mnie meeega słodkie:/

Do góry