reklama
biola
szczęsliwa mama
Dziewczyny nie musze mowic jakie wielkie jestesciedzieki anineczko:-)
biola
szczęsliwa mama
Dziewczyny mam jeszcze pyt jak zdobyc kod IBAN czy musze doczlapac sie do banku zeby mi tak dali czy moge zadz lub przez neta to zrobic
AsienkaM1986
mama Zuzi
Biola na wyciągu z konta powinien być
Ja jak dostaje co miesiąc wyciąg z banku to zawsze jest też podany IBAN oraz BIC
Ja jak dostaje co miesiąc wyciąg z banku to zawsze jest też podany IBAN oraz BIC
biola
szczęsliwa mama
Asienko wielkie dzieki:-)co ja bym bez was robila muaaaa
lubiczanka
Fanka BB :)
Biola-a czytałas Ty kobieto mój ostatni post?????????????????????????????????????
anineczka
królowa mrówek :P
no to wpadam na dłużej o ile młody mi pozwoli.
Jak na razie gada do swojej huśtawki.
Gaduła mały się zrobił,a jak słodko usta w dzióbek ustawia jak gada
nic tylko całowac w ten dzióbek.
Ogarnęłam dziś chacinkę,znalazłam w końcu moje piny do kart,które mi przysłali z tydzień temu i je gdzieś posiałam.
M podjechał do Health Office złożyc papier na Jeremka kartę EHIC,z Medical Card dobre wieści bo dostaniemy właśnie MC a nie GP Card.Ale fajowo,nie sądziłam,że je dostaniemy a tutaj taki suprise
W Heatons wyprzedaż ciuchów to skorzystaliśmy trochę,Antek to taki niszczyciel spodni,że aż
Jeszcze tylko górę muszę posprzątac bo aż się prosi,ale to wieczorkiem.
Lubiczanko juz -20? Przeca mówię,że znikniesz nam.Już ostatnio jak Cię widziałam,a było -13 to szprycha taka z Ciebie,że fiu fiu.Oby ten strój kąpielowy nie wisiał na Tobie
AsieńkoM zdróweczka dla Zuzi,współczuję nocki,no ale tak jest jak dziecię chore.
Gliwa mmm kopytka,pychotka.Jutro zrobię,kupiłam kapustę kiszoną i zrobię zasmażaną właśnie z kopytkami i gulaszem...o ludzie już się nie mogę doczekac jutra
Ewelcia zdróweczka dla Szymcia.
I musimy się spiknąc bo potrzebuję naocznej porady co do szydełkowania.
Apropo...to cos tam dziergam,ale masakra.Czapki prostej nie mogę zrobic...mało pojętna w tej dziedzinie jestem...ale nie poddaje się,dziś nawet zakupiłam koszyczek na te wełenki,włóczki i szydełka ha ha,a pan w Heatonsie zapomniał to pudełeczko nabic na kasę,tak jak i spodenki dla Jeremka...skapnęłam się dopiero w domu jak kalkulowałam ten rachunek
Biola wow,kwiatka sobie młody zrzucił na głowę! auc...no ale faktycznie twardziel z niego.
Kamcia ty to ostatnio przeginasz z postami...taaaakie długie,że ciężko się je czyta
Jak Oli?
Tichonku no no przystojniaki na zdjęciach.A Matt w gajerku pierwsza klasa,zresztą Radzio nie odstaje od niego
dobrze,że imprezka się udała,zresztą jakże by inaczej ;-)
Margaritta no kochana,prezencja taka,że nie pogadasz
I Greg się widzę na fotce pokazał.
A nie mówiłam,że to ty będziesz chrzestną,widzicie jak ja wnikliwie i dociekliwie czytam posty,normalnie między wierszami nawet umiem czytac
No lecę nie, no chyba,że ktoś wpadnie tutaj pogadac
Jak na razie gada do swojej huśtawki.
Gaduła mały się zrobił,a jak słodko usta w dzióbek ustawia jak gada
nic tylko całowac w ten dzióbek.
Ogarnęłam dziś chacinkę,znalazłam w końcu moje piny do kart,które mi przysłali z tydzień temu i je gdzieś posiałam.
M podjechał do Health Office złożyc papier na Jeremka kartę EHIC,z Medical Card dobre wieści bo dostaniemy właśnie MC a nie GP Card.Ale fajowo,nie sądziłam,że je dostaniemy a tutaj taki suprise
W Heatons wyprzedaż ciuchów to skorzystaliśmy trochę,Antek to taki niszczyciel spodni,że aż
Jeszcze tylko górę muszę posprzątac bo aż się prosi,ale to wieczorkiem.
Lubiczanko juz -20? Przeca mówię,że znikniesz nam.Już ostatnio jak Cię widziałam,a było -13 to szprycha taka z Ciebie,że fiu fiu.Oby ten strój kąpielowy nie wisiał na Tobie
AsieńkoM zdróweczka dla Zuzi,współczuję nocki,no ale tak jest jak dziecię chore.
Gliwa mmm kopytka,pychotka.Jutro zrobię,kupiłam kapustę kiszoną i zrobię zasmażaną właśnie z kopytkami i gulaszem...o ludzie już się nie mogę doczekac jutra
Ewelcia zdróweczka dla Szymcia.
I musimy się spiknąc bo potrzebuję naocznej porady co do szydełkowania.
Apropo...to cos tam dziergam,ale masakra.Czapki prostej nie mogę zrobic...mało pojętna w tej dziedzinie jestem...ale nie poddaje się,dziś nawet zakupiłam koszyczek na te wełenki,włóczki i szydełka ha ha,a pan w Heatonsie zapomniał to pudełeczko nabic na kasę,tak jak i spodenki dla Jeremka...skapnęłam się dopiero w domu jak kalkulowałam ten rachunek
Biola wow,kwiatka sobie młody zrzucił na głowę! auc...no ale faktycznie twardziel z niego.
Kamcia ty to ostatnio przeginasz z postami...taaaakie długie,że ciężko się je czyta
Jak Oli?
Tichonku no no przystojniaki na zdjęciach.A Matt w gajerku pierwsza klasa,zresztą Radzio nie odstaje od niego
dobrze,że imprezka się udała,zresztą jakże by inaczej ;-)
Margaritta no kochana,prezencja taka,że nie pogadasz
I Greg się widzę na fotce pokazał.
A nie mówiłam,że to ty będziesz chrzestną,widzicie jak ja wnikliwie i dociekliwie czytam posty,normalnie między wierszami nawet umiem czytac
No lecę nie, no chyba,że ktoś wpadnie tutaj pogadac
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Anineczko no i super, ze teraz już full medical, pewnie trochę Medical Antka tez miał w tym swój udział, no i nowy członek rodziny też
GLIWA
Fanka BB :)
Anineczko ja robiłam kopytka z sosem pomidorowym +ogórki kiszone starte.Mniam
Miłego wieczorku.
Miłego wieczorku.
reklama
biola
szczęsliwa mama
Lubiczanko sorry nie zauwazylam goale wielkie dzieki dziewczyny ,przez wasze szybkie posty nie musialam lez do banku
A u mnie nikus cos markotny i chyba goraczke maja sie zastrzele tydz bylo spokoju
A u mnie nikus cos markotny i chyba goraczke maja sie zastrzele tydz bylo spokoju