reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM no chyba raczej ten nowy członek rodziny nam pomógł z tymi kartami,bo w zasadzie to wysyłaliśmy papiery na odnowienie GP card.Do dwóch tygodni mają dojśc do domku.

A właśnie spojrzałam w papiery i 1.03 miałam iśc na smear test :baffled:
trza zadzwonic do przychodni i się umówic.

Gliwa a tak to jeszcze nie jadłam kopytek,dobry pomysł.A te starte ogórki to jako surówka?

Biola a podajesz Nikusiowi jakieś witaminki na codzień.Cebion albo Juvit?

reklama
Biola-nie,no ja tylko tak zazartowałam:sorry:I też polecam witaminki-chociażby w syropku:tak:
Anineczko-o proszę...super,że MC dostaliście:)))Teraz próbuj inne inszości:tak:A ostatnio to było-17;-)Ale spokojna Twoja sliczna główka-do znikniecia kilkadziesieciu kg mi brakuje,al ja walczę juz tylko o 5:)))
Buziak na dobranoc Wam:*

czesc mamuski
ja ostatnio to chyba zaniedbalam troche bb:zawstydzona/y:, ale chorobowo u nas bylo, juz jest lepiej. W pracy mam taki zapierdziel ze nie wiem jak sie nazywam, niech ten Paddy juz minie swira idzie dostac:wściekła/y:
Asia moja maszeruje do przedszkola na 3h dziennie, na poczatku bylo placzu ale juz jest dobrze, codziennie nowe slowka i pani ja chwali ze super sobie radzi. Nie pozwala oczywiscie zabierac sobie zabawek, ale to dobrze:-D.

Tichonek - Mateo taki przystojniak na tym chrzcie, blogoslawienstwa zycze
Anineczko - ja spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe sle
AsienkaM- zdrowka dla Zuzi
Gliwa- cmok na te 7 mcy;-)dla Igorka
lubiczanko- 20kg mniej :szok: wygladasz jak przecinak juz pewnie co?

Ostatnia edycja:
A nie mówiłam,że to ty będziesz chrzestną,widzicie jak ja wnikliwie i dociekliwie czytam posty,normalnie między wierszami nawet umiem czytac :-D

:-p
pamietam jak Tichonkowa napisala posta ze znalazla juz chrzestna dla Mateuszka i tez zaraz o Margaricie pomyslalam....ktos napisal czy Margaritta (moze Ty?nie pamietam?)ale zaraz chyba Tichonek napisala ze nie...wiec sie nie dopytywalam;-)
Gratki za MC:)
Fajnie ze zakupy udane:)
Aaa no zapraszam,zapraszam...poszydelkujemy razem,...kapce zalozymy..kurka ale fotele bujane by sie przydaly,nie?jeszcze sie nie dorobilam:-D
Jutro ide z mlodym do lekarza na 11...dam znac co powiedzial....ogolnie,to ten katar mnie martwi ze ma zielonkawy i kaszle z przerwami dosc dlugo...
Chyba sama juz bym chciala zeby dal mu antybiotyk i mu przeszlo,bo tak to ja sie mecze z nim w nocy,bo kaszel nie daje mu spac i on sie meczy:-(/
Myslalam dzis nawet czy to nie jakas alergia?

Gliwa narobilas mi ochoty na kopytka....nawet Szym sie dzis pytal czy kopytka robie,jak leniwe robilam;-)

Wisienko dlugo Cie nie bylo!najwazniejsze ze Asia zdrowa...

ewelcia ooo tak,bambosze,,fotele bujane,koty bawiące się kłębkami włóczki,herbatka na stoliku i okularki na nosie...prawdziwe babcie :-D

Chyba Szym nie doleczony po prostu,nie sądzę by alergia...

Wiesieńko Dziękuję ślicznie.No w końcu się pojawiłaś.
Dobrze,że już wychodzicie z chorób.Aaaa no i luzu w pracy życzę,ludzie powariowali ;-)

Ja już ziemniaczki na kopytka ugotowałam i gulasz też już na jutro zrobiłam :tak:

biola niestety nie znam tutejszych kropelek dla takiego maluszka,może sobie zamów w aptece internetowej
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci

A tak z ciekawości,podajecie wit.D maluszkom?

I chyba się odmeldowuję,coby się jeszcze munżem zając :-p

reklama
Hejka pobudka o 4 masakra niewiem za b co jest nikolasowi lozeczko zaczelo go kloc w tylek:(
Anineczko ja podaje wit d do 12miesiaca mam ja podawac.dziekuje za str cosik sie dla malego wybierze;)
No wlaanie tichonku to jak to jest z ta chrzetna matiego ja tez tak kumalam jak ewelcia:)

Do góry