reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam
Wszystkim chorowitkom zdróweczka!!
Gliwa-Niestety dni spędzone z dobrym towarzystwem mijają błyskawicznie:(Jak sie kuzynce podobało?
AsieńkoM-próbowałaś tańcować?Jak wrazenia?
Aaniu-jak po nocce?może wreszcie wyzdrowiją Dziewczynki i pozegnaja te choróbska...łatwo mówic:/
Madbebe-juhhhhuuuuuu where are U?????
Gastone-a u Was jak ze zdrówkiem?
Anineczko-Wy już pewnie zapomnieliście ,że jakaś choroba była?
Ewelcia-jak weekendzik?gdzie się skryłaś?
no nic to-nowy tydzień trzeba zaczać:)))Wczoraj wróciłam do swojej trasy...bezboleśnie i w dobrym tempie:)Mam nadzieje,że buty mi pomogą uchronić się przed nawrotem bólu kolan,bo nie wytrzymam tego drugi raz:zawstydzona/y:
Miłego dnia Dziewczynki

Hej

Ale mam lenia dzisiaj, jak to dobrze, że nie musze obiadu gotować, mam rosół tylko makaron dogotować i wyjęłam pierogi.;-)

Lubiczanka piękny avatarek, a co do zumby jeszcze nie tańcowałam bo nie miałam kiedy ale dzisiaj juz ja włącze i zobacze o co kaman.

Dzień dobry
AsienkoM fajnie, że wypad się udał, a zumba niech się sprawdza:), my może w przyszłą niedzielę się wybierzemy na zakupki przed wyjazdem, chcieliśmy wczoraj, ale rachunki przyszły:confused2:, więc w przyszłym tygodniu tak nie odczujemy
Lubiczanko oby już kolanko nie dokuczało

Dobrego dzionka

witam po weekendzie

rzeczywiscie lubiczanko avatarek śliczny - a raczej modelka mała na nim- słodycz mała

AsienkoM
no to masz labe z obiadkiem dziś- dobrze Ci :-p

Tichonku trzmiel :eek::-D ja mam pszczółkę :rolleyes2::-D

marcysiu365
czy ja dobrze zakodowalam gdzieś ,ze Ty z męzowskim dziś świętujecie?? jesli tak to miłości mnóstwo Wam zycze, cierpliwości i umiejętnosci kompromisu . Wszystkiego najlepszego ;-)

no to tydzień nowy czas zacząć ..

Miłego

Hejoo!
Lubiczanko zagladalam tu wczoraj,ale jakos bez weny bylam.
Wczoraj po poludniu bylismy u znajomych na plotach...wreszcie odwiedzilismy ich i na nowym domku i poznalismy nowego czlonka rodziny...Mala urodzila sie 22stycznia.
Caly czas spala.
Biola gdzie Ty jestes!!!???
Bylam wczoraj na osiedlu gdzie mieszka Twoja sis...mialam nawet sie K i B podpytac,ale jakos niezrecznie mi bylo,a potem zapomnialam..
Jestes jeszcze tu?odezwij sie babo,no!

Witam

Świeci pięknie słonko,ale zimnawo.

Lubiczanko oby buty pomogły,dbaj o sobie kochana.:tak:

Ano u nas już w porządku.Młody jeszcze świszczy nosem,w nocy go musiałam odglutkowac fridą bo miał małe problemy ze spaniem,ale jest o niebo lepiej.:tak:
W czasie choroby był taki płaczuś,że aż nie mój synek,ale wraca do siebie spokojny mały dżentelmen :-D

Ja rosołek też z wczoraj mam,tak więc dzisiaj czary mary i będzie pomidorówka :-D

:-D:-D
ewelcia uwierz mi,będzie jeszcze gorzej :confused2::rofl2:

Nasza od sterylki to idealny kot,ohhhh jak miała rujkę to myślałam,że ją w kosmos wystrzelę :baffled:
a teraz jak mi ciśnienie podnosi to myk ją na dwór i niech sobie przemyśli zachowanie :-D

reklama
Anineczko ja to bym ja juz teraz do weta zaniosla,nawet z buta bo daleko nie mam...ale moj m chce ten zastrzyk...czytalam troche o nim wczoraj i juz sama nie wiem...ale chyba jak skonczy sie ta ruja to ja dam na ten zastrzyk,bo mam dosc:sorry:

Do góry