reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
Dziś troszke pospaliśmy z Igorkiem:tak:wyspana jestem.I znów poniedziełek,pranie sie kręci.Zaraz podłogi pomyje,i obiadek trzeba ugotowac.
Lubiczanko kuzynce sie podobało.:-):tak:Dzis tak dziwnie mi.
Anineczko to dobrze ze juz u Was w porzadeczku.
Dobra zmykam.

reklama
Anineczko-dobrze,że u Was dobrze i wszystko wraca do normy:)
Ewelcia-takie buty...Jak widziałaś Maluszka nie naszła Cię chętka na bobasa;-):-D
Gliwa-no mnie też tak jakoś pusto,kiedy ktoś wyjeżdża:/
Margaritta-nie wybieracie się w stronę Cashel na jakiś weekendzik może?Tak coby się z miasta wyrwać:-)
AsieńkoR-poprane?;)))
AsieńkoM-ja już dziś rundkę zaliczyłam,do tego 50brzuszków,a wieczorem trasa:)Włącz sobie tą zumbę:))))

Mimo deszczu przeszłyśmy się z Anią na dwór, bo nie do wytrzymania jest w domu, ciągle na głupie pomysły wpada:confused2: i co chwilę jest histeria. Zaraz barszczyk czerwony ugotuję i dzień zleci

AsienkoM dziękuję, no, na razie mamy z głowy

reklama
Asienko a no bede,ale nie trzy...bo chce zeby mlody juz do przedszkola chodizl na pieszo...to bede musiala wyjsc z domu kolo 12:30,nie wiem ile nam zajmie dojsc tam z buta.
Potem za nim wroce to z 20min,juz bedzie po 13...
Potem bede musiala wysjc z domu przed 16 zeby go odebrac...ale co tam zawsze to cos:-D

ale mlody mi mowi ze on dla mnie tez kupi plecak,da mi banana i soczek i bede chodzi razem z nim:eek:

Do góry