reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
się melduje lubiczanko :*

Czytam jak zawsze,ale zasiąść przy kompie na dłużej graniczy z cudem ;)

U nas jakoś leci,nic ciekawego w sumie.
Byłam dziś w breast clinic,wsio OK.Uslyszalam ze za młoda jestem na tego typu choroby,tiaaa :confused2: i za 10lat zaczną mnie wzywać na check up'y,Do tego czasu mam się sama macać...
Ogólnie zdołowana wyszłam stamtąd,tyle tych kobiet,wszystkie strach w oczach,masakra :confused2:

Auto nam odmawia posłuszeństwa znowu,jakieś cuda się dzieją :eek: Dzis mechanik ma zajrzeć,wiec się obaczy.Mam nadzieje ze dużo nas naprawa nie wyniesie :confused2: Tym samym uziemiona jestem w tym tygodniu,bo pewnie pogoda nie dopisze na dłuższe spacery..:baffled:

lubiczanko- się nie przeforsuj znowu z tym kolanem kochana!szalejesz normalnie z ta utrata wagi..:szok:Gratuluje!
anineczko-dobrze czytać,ze ze zdrówkiem u Was lepiej :)
asienko- gratuluje Ani zabalow.Ja nie mam szans wypatrzeć Wiktowych piątek :/ A energii to i moje dziecko ma za pięciu co najmniej.Wszędzie jest i ciężko ja ogarnąć czasami :)
ewelcia-fajnie ze Szym sie dostal.My jeszcze 2lata na darmowe musimy czekac..:/
Ta zumba to i mnie kusi,ale żadnych play'ow ani innych cudów nie posiadam,wiec zostaje czekać aż się kolejna tura zajęć zacznie i się może zapisze w końcu! ;)

nie wiem co komu jeszcze:sorry:Tym samym pozdrawiam wszystkie serdecznie! :)

aaa,zapomniało mi się - nie wiem czy się nie będziemy przeprowadzać znowu :eek::-D Landlord ma chate na innym osiedlu i mowi ze jest lepsza od tej 'to be honest'..a cena ta sama.Moj maz sie napalil juz,bo tu rodzinka cyganow zamieszkuje, on ich nie trawi przeogromnie. Ja sie wykoncze.. ledwo tu sie ogarnelam a teraz znowu..:eek: Nie no fakt,faktem osiedle tamto rzeczywiscie spokojniejsze.Poza tym tu podworko mamy w fatalnym stanie-do zrobienia ogolnie.Tam zrobione i z tego co widzielismy przelotem, jakas szopka wymurowana stoi i chyba taras drewniany,choc co do ostatniego pewna nie jestem. Zobaczymy. Chyba cos kolo tygodnia bedziemy ja ogladac..

Ostatnia edycja:
Wpadam się pochwalić-zrobiłam dziś 4mile w 40minut!!!!Mój rekord...ale padam na mordkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:iiii-15kg poszło w niepamięć:-D
Ewelcia-super,że Szym ma zaklepane przedszkole:)))
Madbebe-jak jest okazja się przenieść na lepsze,to czemu nie:))))Kibicuję kolejnemu pakowanku
Barmanko-teraz Ty się melduj;-)

Witam dopiero teraz siadlam..dzis mialam takiego lenia dopiero popoludniu mnie wena na sprzatanie wziela i niedawno skonczylam sprzatac
Asia dzieki za jajca

Aaniu-jak po nocce?może wreszcie wyzdrowiją Dziewczynki i pozegnaja te choróbska...łatwo mówic
Dzieki ze pytasz Lena ma sie dobrze Nacia tez w miare ale jeszcze tak do konca nie doszla do siebie jutro mamy wizyte wiec zobacze co powie gp
Widze ze ostro sie wzielas za siebie

Madbebe dobrze ze wsio oki wiem wiem jak czlowiek sie napatrzy to i pozniej chory wychodzi ,pamietam jak ja sie czulam w takich sytuacjach ehhhh

Anineczko dobrze ze wszystko wrocilo do normy
Ewelcia super ze synek sie dostala do przedszkola

Mialam cos jeszcze ale nie pamietam
Milego wieczorku

Madbebe jesli chata będzie fajniejsza od tej co macie to nie ma co sie zastanawiać tylko trzeba się pakować. Oby autko szybko zostało naprawione
Ewelcia fajnie, że Szymon załapał się do przedszkola.
Lubiczanka zumba może wykończyć:szok::laugh2:

Dobrej nocki kobitki

Hejka,
Zuzia zrobiła pobutke o 7 i teraz coś kombinuje w salonie. Trudno jej zrozumieć, że po poduszeczkach się nie chodzi bo się na nich pośliźnie lub o nie potknie i będzie bęc i wielki płacz.

U nas słoneczko pięknie świeci ale jeszcze nie wiem jak jest z temp. na zewnątrz

Miłego dzionka życzę.

reklama
Do góry