reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku super,ze juz macie bilety:-);-)
Margaritta Ty na zamowienie pieczesz-ze sie tak zapytam:zawstydzona/y:;-)
Asienko wreszcie przyszedl fachowiec:-D;-)

mlody mnie wzywa:rofl2:...ma wypadek musze go ratowac:-D:-D:-D:-D

czekam na landlorda...dzwonil wczoraj i ma wpasc miedzy 10 a 11....sie zobaczy czy woadnie...ma jeszcze 30min:-D;-)

reklama
ewelcia nie no- only dla siebie...ale a to do przedszkola trza było,a to do pl szkoły zniosłam i tak o :sorry: a wiesz , ze skumałam pozniej, ze to w tym dniu mialaś gości - sorry :sorry:

asieńko masz racje- takie rzeczy to tylko w erze znaczy się w Ire:-D

Hejka

Wczoraj po kapieli zuzi leciutko dekold posmarowałam vickiem i spała lepiej ale tylko do 3:30 potem gdzies bardziej ją zaczął katar męczyć i spała już z nami. Katrek ma taki dość gęsty i ciężko go odciągnąć. Zapuszczam jej krople z wodą morską. Zobaczymy czy będzie jakaś poprawa. W dzień nie jest źle, tylko noce troszkę gorsze.

Tichonek fantastycznie. Wakacje w Hiszpanii
Anineczka no właśnie jak te inhalacje robisz i czy używasz jakiegoś urządzenia, jeśli tak to jakie??
Asienka_r oby z pralką było już wszystko ok
Lubiczanka wczoraj wzięłam sie za ćwiczenia i byłam mokra jak mysz. A te gniazdka to wyciskasz od razu na olej czy nie. A oleju dużo jak na pączki czy mniej.

Witam

Ja dzis niewyspana pies cala noc ujadal myslalm ze mnie cholera wezmie ludzie sa nieodpowiedzialnie boira zwierzaka gdzies wyjezdzaja i co psa do ogrodka :wściekła/y:a malo tego Nacia robila wycieczki sobie w nocy :eek:

Tichonku ciesze sie razem z Toba ...ja jeszcze mam nadzieje ze ceny spadna i nasze wakacje tez wypala bo poki co bilety bardzo drogie zreszta sama patrzylas to wiesz....

​Milego dnia zycze

Hej.
My juz po śniadanku z kuzynka,Igorek zjadł kaszke i sie bawi.A krzyczy przy zabawie:-):-).
Lubiczanko a lubimy zakupki,ale tak jechaliśmy kuzynce pokazać Centrum Handlowe.Przy okazji kupiłam sobie 4rzeczy.:tak:
Aniaa o to niezaciekawa noc.:no:
Tichonku to super ze wczasy zarezerwowane.:tak:
Dobra zmykam .

AsieńkoM-ja olej wlewałam do faworków 1.5l z pieczenia ich mi zostało i na tym oleju te gniazdka...ja wyciskałam na pergamin,do oleju papierem do góry i taką szpatółką do obracania np.jajek sadzonych odklejałam:tak:
Margaritta-kochana moja-ja nie pytam J o zdanie-a chcę ważyć tyle ile wtedy gdy się poznaliśmy-bo w takiej mnie się zakochał:sorry::zawstydzona/y:A jak dojdę do swej wagi i zdradzę Wam z jakiego pułapu zaczynałam to sama mi rację przyznasz,że sie wziełam za siebie:tak::-p

Tichonku tym bardziej gratuluje :):-D
Margaritta nie szkodzi:-)....patrze jakis obcy nr.o tej porze,se mysle pierdziele nie odbieram-udaje ze spie:zawstydzona/y:...dobrze ze sms-a napisalas;-):-)
Ania faktycznie niefajnie z tym psem:baffled:

landlorda dalej nie ma:rofl2:

Szym mi kaze jechac do ken banku(Ken Blacku) i kupic Jamesa(wagonik);-):-D

Hej kochane.

Młody na wieczór jeszcze był nie taki,ale przespał prawie całą noc.Szok.
Oczywiście z mamusią w wyrku bym miała bliżej do niego.
teraz też kima.Dalej coś mu zalega,ale jest lepiej.

Co do inhalatora to kupiłam w Lidlu kiedyś,mnie się bardzo dobrze sprawdza. :tak:
Nie był drogi,cos chyba 40 euro,jest przeznaczony do leków i soli fizjologicznej (nie do olejków)
Ja używam tylko soli fizjologicznej dla małego i mucosolvanu do inhalacji dla starszaków.
Sól rozrzedza wydzielinę i nawadnia organizm,bardzo dobra jest przy zapaleniach oskrzeli i płuc.
Katarek skraca się o kilka dni i można dziecko wybronic przed zielonymi glutkami.Po za tym coraz więcej lekarzy przepisuje leki wziewne,właśnie na inhalator,tylko trzeba wspomniec lekarzowi,że się takowy posiada.
Ja mam taki:
http://fanlidla.pl/gazetka/2011.09.26.uroda/2612,Inhalator,do,leczenia,przeziebienia,astmy

zresztą na necie jest od groma ludzi,którzy piszą na temat inhalatorów,ani razu nie spotkałam się z negatywną opinią.

Tichonku gratki wielkie.Ale się wybyczycie fiu fiu.

Margaritta dajesz radę z ciastami,ho ho.Że też ja nie cierpię piec

A gniazdka i ja robiłam jakiś czas temu.Smaczne i wogóle ale tyle pieprzenia się z tym,że masakra.Ja nie mam cierpliwości :-:)-D
Ale zapewne niedługo zrobię bo były pyszne.

I pączusie dotarły wieczorkiem.Ale kawy rozpuszczalnej nadal nie mam :confused2:

lecę zobaczyc co się dzieje na górze,kombinatorzy tam urzędują....
ostatnio Antek sobie żel nakładał na włosy...wszystko by było ok gdyby nie to,że była to godzina 22 i szedł spac :baffled:

reklama
Do góry