reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam was wszystkie i z góry dziekuje za pomoc:)moze troche przewrazliwiona juz jestem bo poród lada dzien a ja coraz mnie kumam przez stres,w pl. Przy porodzie były komplikacje ale tam rozumiałam co sie dzieje i o co chodzi teraz niby wszystko ok ale same wiecie ze tu wszystko na kontroli jest ok.boje sie tego porodu mocno .byłam na kontroli w brey w klinice i tam mi nic nie umieli powiedziec o tłumaczu tylko ze jest na tel szpitala i to szpital decyduje.jestem dobrej mysli wkowam słówka dziekuje za słowniczek :)pozdrawiam was wszystkie

AsieńkaM - ja Alince jeszcze na oparciu łóżeczka wieszałam pieluszkę skropioną Karvol-em (odpowiednik Olbas Oil, tylko troszkę delikatniejszy).
Tym bardziej, że jak ją ostatnio smarowałam tą maścią, to niestety wyszło jej uczulenie, wiec nam to chyba niestety odpadnie. Na szczęście juz jest na tyle duża, że już sobie radzi z katarem i odkasływaniem.

Życzę dużo zdrówka dla Zuzi.

Witam się:-)
Piosenka ja też przy pierwszym porodzie w Polsce miałam komplikacje i to spore,mój syn się z 1 punktem urodził,ledwo go odratowali i miałam strasznego stresa w drugiej ciąży,że się to powtórzy.Uczyłam się pilnie sformułowań po angielsku na ewentualny wypadek...Na szczęście wszystko poszło elegancko,ale jak mówię w bólu tak mi się angielski włączył,że nawet mój mąż się śmiał,że nigdy przedtem i nigdy potem tak nie śmigałam engliszem:-DSpokojnie,dasz radę:tak:
Aniaa jak Lenuśka?
Anineczko a Jeremy?
Idę bigos mrozic;-)

witam!
przylaczam sie do pytania Tichonka-jak tam dzieciaczki,lepiej juz??

Tichonku,ktorego masz te chrzciny?to juz lada dzien chyba?

Ewelcia za 2 tygodnie,3 marca-w sobotę o 12:00:tak:
Bigos zamrożony,musiałam go szybko usunąc z pola widzenia mojego P bo co chwile "musiał spróbowac czy dobry":-DTakim sposobem musiałabym niedługo drugi gar gotowac:dry::-D
P pojechał na NCT:baffled:Mam nadzieję,że przejdzie bo NCT do dziś:szok::-D...Nie no,bez jaj,mam nadzieję,że wsio będzie ok:eek:
Paska skórzanego Radkowi do spodni garniturowych nie mogę nigdzie kupic:wściekła/y:A on ma tylko materiałowe paski i jakieś takie khaki czy cuś:dry:

reklama
Do góry